In deze review bekijken we beleggen.com, een cursus/platform opgericht door Harm van Wijk met als doel om beginnende beleggers te helpen hun beleggingsportefeuille te optimaliseren. We bespreken de functionaliteiten, kosten, educatieve materialen, en gebruikerservaringen om je een compleet beeld te geven van wat beleggen.com te bieden heeft.

Beleggen.com biedt de volgende producten aan, al deze producten zullen ook behandeld worden in deze review.

Ultieme BeleggersgidsGratis training ter waarde van €47.00
In 10 stappen succesvol beleggenLeer in 10 stappen hoe je maandelijks in inkomen kan genereren met aandelen en opties.
NIEUW: AEX Fear & Greed BeleggingswijzerMet de AEX Fear & Greed Index kun je jouw strategie aanpassen aan de huidige marktomstandigheden, wat cruciaal is voor succes op lange termijn.
X10 met cryptoLeer hier hoe je X10 kan gaan met crypto
Trading Navigator Methode webinarExclusieve Online Training Van Harm van Wijk. Geef jezelf gratis op!
Digitale versie van ‘Baby’s eerste miljoenDe 11 geheimen voor een financieel stabiele toekomst voor jouw gezin en jezelf.
Mijn beleggen.com.Wordt onderdeel van de community. En krijg als vip lid tips en adviezen van de expert beleggers

Disclaimer:

De informatie in dit artikel is geen beleggingsadvies. Beleggen brengt risico’s met zich mee en u kunt geld verliezen. Doe altijd uw eigen onderzoek en raadpleeg een expert voordat u belegt.

Doel van dit artikel:

Dit artikel is bedoeld om informatie te geven over het platform beleggen.com. De auteur heeft geen band met beleggen.com en ontvangt geen commissies of andere voordelen voor het promoten van dit platform.


Over Beleggen.com: Wie is Harm van Wijk?

Add an overline

Harm van Wijk is de oprichter en hoofd-beleggingsexpert van Beleggen.com. Hij heeft meer dan 32 jaar ervaring in de beurswereld en is gepassioneerd om zijn kennis te delen met anderen. Hij is ervan overtuigd dat iedereen kan beleggen, ongeacht hun kennis of ervaring.

De missie van Beleggen.com is om particuliere beleggers te helpen om meer geld te verdienen op de beurs, in minder tijd en zonder stress. Het platform biedt een breed scala aan informatie en hulpmiddelen

Beleggen.com is een waardevolle bron voor alle beleggers, of ze nu beginner of ervaren zijn. Het platform biedt alles wat je nodig hebt om te leren beleggen en je beleggingsportefeuille te laten groeien.

Enkele andere interessante feiten over Beleggen.com:

 • Het platform heeft meer dan 100.000 leden.
 • De website is genomineerd voor diverse awards.
 • Harm van Wijk is een regelmatig spreker op beursevenementen.

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Harm van Wijk, is bekend van zijn boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en zijn optredens in diverse media, waaronder Eenvandaag, Netwerk, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair, en Finance Television. Daarnaast heeft hij samengewerkt met prominente financiële instellingen zoals SNS Bank, Binck Bank, ING, Citibank, Lynx, De Financiële Telegraaf en ABN Amro Turbo’s.

Zijn expertise heeft duizenden particuliere beleggers uit Nederland en België geholpen, die naar hem toe komen voor advies en hun financiële doelen en uitdagingen met hem delen. Hij deelt nu zijn kennis om particuliere beleggers te helpen een veilige financiële toekomst voor henzelf en hun gezin te creëren, en andere doelen te bereiken.

Of Harm van Wijk te vertrouwen is? Aan de reviews van alle cursisten op trust pilot kunnen we de conclusie trekken van wel. De negatieve reacties die voorkomen zijn vaak mensen die tegen het advies van Harm van Wijk hebben gehandeld, zoals je ook kan lezen op trust pilot onderbouwd Harm zijn antwoorden goed en duidelijk. Naar mijn weten is dit een man die eerlijk en oprecht is.

Naast de uitgebreide informatie op de website en de positieve reviews van cursisten, is er nog een belangrijk aspect dat de betrouwbaarheid van Beleggen.com onderstreept: de registratie bij de Kamer van Koophandel. Dit toont aan dat het bedrijf legitiem is en zich conformeert aan de Nederlandse wet- en regelgeving.

Naam:Beursbulletin Alerts B.V.
Andere geregistreerde namen:Beleggen.com
KVK nummer:34244390
e-mail:info@beleggen.com
KVK gegevens

Bovendien onderscheidt Beleggen.com zich door de unieke 100% tevredenheidsgarantie op al hun cursussen. Dit is een krachtige belofte die getuigt van het vertrouwen dat ze hebben in de kwaliteit van hun opleidingen. Deelnemers kunnen de cursus zonder risico uitproberen en hun geld terugkrijgen als ze niet tevreden zijn.


Beleggen.com en zijn producten

Vanaf deze sectie gaan we echt beginnen aan de review van beleggen.com. Wat heeft het platform te bieden, wat leer je er en welke producten passen het beste bij jou? Lees het hier!

1.Trading Navigator Methode

De Trading Navigator Methode is een complete beleggingscursus die je leert hoe je succesvol kunt beleggen met behulp van de Trading Navigator software. De training is via een online omgeving waarin Harm van Wijk jou helpt aan informatie. In het 6-weekse programma van de Trading Navigator Methode leer je alles wat je moet weten om succesvol te beleggen. Het mooie hiervan? Je kan alles op je eigen tempo doen omdat alles in video’s wordt uitgelegd.

Wat leer je in de cursus?

 • De basisprincipes van beleggen
 • Hoe je de Trading Navigator software gebruikt
 • De Trading Navigator methode om trends te herkennen en koop- en verkoopsignalen te identificeren
 • Hoe je een beleggingsportefeuille opbouwt en beheert
 • Risicomanagement

De voordelen van de Trading Navigator Methode Cursus:

 • Complete software met 6-weekse online cursus: Je krijgt toegang tot de Trading Navigator software en een uitgebreide online cursus met video’s, checklists, case studies, samenvattingen en meer.
 • Besloten community met wekelijkse Q&A webinars: Sluit je aan bij een community van gelijkgestemde beleggers en stel je vragen tijdens de wekelijkse Q&A webinars.
 • Dagelijkse trading update en marktkansen: Ontvang elke dag een update over de beurs en de nieuwste marktkansen.
 • Meer dan €5000 aan bonussen: Profiteer van diverse bonussen, waaronder een gratis beleggingsrekening en toegang tot exclusieve content.
 • Levenslang toegang, 7 dagen per week, op elk apparaat: Je hebt altijd en overal toegang tot de cursusmaterialen.
 • Risicovrij proberen met de 30 dagen 100% geld terug garantie: Probeer de cursus 30 dagen lang risicoloos uit. Als je niet tevreden bent, krijg je je geld terug.

1.1 Trading Navigator Software

De Trading Navigator software van Harm van Wijk is een krachtige tool die beleggers helpt bij het nemen van betere beslissingen in de dynamische wereld van aandelen en opties. Deze software biedt onder andere deze voordelen:

 • Automatische signalering: De software kan worden geconfigureerd om automatisch koop- en verkoopsignalen te genereren op basis van de Trading Navigator methode.
 • Trendanalyse: De software maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om trends te herkennen in koersgrafieken.
 • Risicomanagement: De software biedt ingebouwde tools voor risicomanagement, zoals stop-loss orders, die u helpen om uw verliezen te beperken en uw beleggingsportefeuille te beschermen.
Trading Navigator Software

2. X10 met Crypto

De X10 met Crypto Cursus is een complete online opleiding die je leert hoe je succesvol kunt beleggen in cryptovaluta. De cursus is ontwikkeld door Harm van Wijk en Robert-Jan Schutte, twee ervaren beleggingsexperts met een passie voor crypto

Het doel van deze cursus is om jouw vermogen X10 te laten gaan door middel van cryptovaluta, en dit allemaal binnen 1 jaar.

Naast twee uitgebreide cursussen, ontvang je bij de X10 met Crypto Cursus toegang tot een scala aan waardevolle tools die je helpen om je crypto-beleggingen naar een hoger niveau te tillen.

1. Telegram Community:

 • Sluit je aan bij een actieve community van crypto-fanaten en leer van elkaar.
 • Ontvang voortdurend koop- en verkoopsignalen, met een voorsprong van minimaal 30 minuten op de experts.
 • Deel je ervaringen en stel vragen in een open en transparante omgeving.

2. Voorkom pump-and-dumps:

 • Dankzij de vertraging van 30 minuten op de signalen van de experts, worden pump-and-dump praktijken voorkomen.
 • Je hebt alle tijd om je eigen onderzoek te doen en weloverwogen beslissingen te nemen.

3. Cryptoacademy Trading & HODL Portfolio’s:

 • Volg de bewezen strategieën van Harm van Wijk en Robert-Jan Schutte in hun eigen Crypto Portfolio’s.
 • Krijg inzicht in hun beleggingen en leer van hun expertise.
 • Kies zelf of je actief wilt handelen met de Swing Trading Signals of kiest voor de long-term HODL strategie.

Wat krijg ik precies bij de X10 crypto cursus?

OnderdeelOmschrijving
OnderzoeksrapportenConcrete posities die de experts innemen
Beginnerscursus6-weekse online cursus om geld te verdienen met crypto
Live Q&A’sBeantwoord al je vragen door een van de experts
Trading updatesOntvang updates en kansen van een ervaren crypto expert
Elite Traders Coaching12 maanden Premium Crypto Coaching Service (t.w.v. €1197)
Mijn.beleggen.com2 jaar VIP toegang (Waarde €696)
Crypto Portefeuilles12 maanden toegang tot 3 Crypto Portefeuilles (Trading & Staking)
Telegram GroepLive Crypto Trading
CryptoAcademyToegang tot Membershipsite

3. In 10 stappen succesvol beleggen + boeken pakket

Het 10 stappen succesvol beleggen pakket is jouw complete gids om een maandelijks inkomen te genereren met beleggen in aandelen en opties. Ontdek in 10 heldere stappen, de geheimen van succesvolle beleggers en bouw stap voor stap de financiële stabiliteit die je wenst.

Wat leer je in deze 10 stappen?

 • Doelgericht beleggen: Stel concrete, haalbare beleggingsdoelen en creëer een plan om ze te bereiken.
 • Mindset shift: Ontwikkel een winnende mentaliteit die je helpt om emoties te beheersen en gefocust te blijven.
 • Kennis is kracht: Vergaar diepgaande kennis over de werking van de beurs, verschillende beleggingsproducten en analysemethoden.
 • Instrumenten en tools: Maak kennis met de tools die je helpen bij het analyseren, selecteren en beheren van beleggingen.
 • Transacties analyseren: Leer van elke transactie door ze nauwkeurig te evalueren en te registreren.
 • Kansen herkennen: Ontdek waar de potentiële winst ligt door markten te analyseren en trends te herkennen.
 • Strategie op maat: Kies de beleggingsstrategie die past bij jouw profiel, risicobereidheid en doelstellingen.
 • Aandelenselectie: Filter kansrijke aandelen uit de markt met behulp van bewezen criteria.
 • Exitstrategieën: Bepaal van tevoren je winstdoelen en stop-loss niveaus om risico’s te beperken.
 • Verantwoord beleggen: Beheers je beleggingsportefeuille met behulp van beproefde money management technieken.

4. Digitale versie van ‘Baby’s eerste miljoen

Dit boek gaat erover hoe jij succesvol kan beleggen voor de toekomst van je kinderen. Het boek is door Harm zelf geschreven en een notaris. Het boek helpt je snel en gemakkelijk geld te verdienen en hoe je dit het beste belegd.

Dit boek belooft een praktische gids te zijn voor het waarborgen van een stabiele financiële toekomst voor jouw kinderen en kleinkinderen, zelfs na jouw leven. Geschreven door een notaris en een belegger, onthult het boek heldere geheimen die van invloed zijn op de financiële toekomst van jouw nageslacht.

De eerste zes geheimen behandelen manieren om geld te laten groeien, terwijl de geheimen 7 tot en met 11 risico’s bespreken en hoe deze te vermijden. Beleggingsexpert Harm van Wijk biedt een bewezen methode om vermogen op te bouwen, terwijl notaris Christian de Kok adviseert over het veiligstellen van vermogen, kwaliteit van leven en nalatenschap.

Het boek belooft een stappenplan om een mooi vermogen op te bouwen voor jouw kinderen, het geheim van financiële stabiliteit te onthullen, onnodige erfbelasting en zorgbijdrage te voorkomen, een financieel plan op te stellen zonder veel tijd en geld kwijt te zijn, en inzicht te geven in hoe de financiële wereld werkt.


5. NIEUW AEX Fear & Greed Beleggingswijzer

Uitleg over de Cursus

De beurs is als een woeste oceaan, met voortdurend eb en vloed. In deze dynamische omgeving is het gemakkelijk om te overspoeld te worden door emoties en impulsieve beslissingen te nemen. De AEX Fear & Greed beleggingswijzer fungeert als uw kompas, die u helpt koers te houden en te navigeren door de stormen van de markt.

Een objectieve blik op het marktsentiment

De AEX Fear & Greed is een krachtige tool die verschillende marktdata analyseert en zo een gedetailleerd beeld van de emotionele temperatuur van de markt geeft. Angst en hebzucht, de twee primaire drijfveren van beleggers, worden gekwantificeerd in een heldere cursus.

Inzicht in de emotionele dynamiek

De cursus krijgt u een diepgaand begrip van de psychologie van de markt. U kunt waarnemen of beleggers op dit moment bang of hebzuchtig zijn, en of ze rationeel of emotioneel handelen.

Betere beslissingen, minder emotie

Deze waardevolle informatie helpt u om uw eigen emoties te beteugelen en weloverwogen beleggingsbeslissingen te nemen. U kunt uw strategie aanpassen aan de actuele marktomstandigheden, waardoor u kansen beter kunt benutten en risico’s kunt minimaliseren.

5.1 Wat krijgt u bij deze cursus?

OnderdeelOmschrijvingWaarde
AEX Fear & Greed Index HandboekKrijg diepgaand inzicht in marktsentimenten en maak beter geïnformeerde beleggingsbeslissingen€97,00
AEX Fear & Greed Index MasterclassOntcijfer de complexiteit van marktpsychologie met onze stapsgewijze masterclass, die je leert om deze inzichten praktisch toe te passen in je beleggingsstrategieën€97,00
Sentiment Strategie WebinarsMaandelijkse webinars die je inzicht in de AEX Fear & Greed Index omzetten in effectieve en winstgevende handelsstrategieën€197,00
Risk-Reward Trading TrainingOverwin onzekerheid en leer hoe je je risico’s kunt minimaliseren en je rendementen kunt maximaliseren op de beurs€97,00
AEX Index Insiders ForumToegang tot een exclusieve forum waar ervaren handelaren baanbrekende strategieën delen rondom de AEX Index€197,00
Bonus #1 – In 10 Stappen Succesvol Beleggen BoekpakketEen duidelijk stappenplan voor financiële groei en het ontwikkelen van effectieve beleggingsstrategieën€221,45
Bonus #2 – Exclusieve Expert InterviewsLeer van de ervaring en wijsheid van toonaangevende beleggingsexperts€197,00

Dit alles is dus NU voor maar 97 EUR!


Trackrecord van Harm van Wijk – Verleden

PrestatieJaarOmschrijving
Waarschuwt mensen voor problemen en crisissenSinds 1994Consistente waarschuwingen voor economische instabiliteit en beurscrashes
Beste adviserende instelling2006Erkend door IEX Guruwatch als beste in hun categorie
Winst met short gaan in SNS2012Succesvolle beleggingsprognose met aanzienlijke winst
Aankoop Wolters Kluwer2017Positie verdubbeld in waarde
Winst met opties2019107% rendement behaald met optiestrategieën
Winst met Turbo’sHuidigOpenstaande positie met 118% winst
Investeren in Canopy Growth Corp.RecentGekocht op $8,88, verkocht met 500%+ winst
Begeleiding van beleggersHuidigMeer dan 13.000 (beginnende) beleggers geholpen
Verwachting zware crisisToekomstVoorspelt een zware economische crisis en deelt strategieën om vermogen te beschermen

Diverse gratis e-boeken op Beleggen.com

Op beleggen.com vind je aardig wat gratis e-boeken die je kan downloaden in PDF formaat. Ik zal hieronder (kort) de meest informatieve boeken behandelen.


De ultieme beleggers gids bundel:

Deze gratis handleiding is gemaakt door de experts van beleggen.com. Hierin vind je onder andere enkele rapporten over beleggen, hoe het werkt, de geheimen van beleggen en 30 winstgevende aandelen… En nog veel meer!


Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum:

Ben je nieuwsgierig naar de fascinerende wereld van cryptovaluta? Wil je meer leren over Bitcoin en Ethereum, de twee giganten in deze revolutionaire markt? In deze gratis handleiding ontrafelen we de basisprincipes van deze digitale munten en belichten we de mogelijkheden om te handelen in cryptomunten.


7 geheimen van succesvol beleggen:

In deze gratis handleiding, geschreven door drs. Harm van Wijk van Beleggen.com, ontrafel je de 7 Geheimen van Succesvol Beleggen. Ontdek wat écht werkt op de beurs, en wat je beter kunt vermijden.


30 winstgevende aandelen in 5 minuten:

In dit gratis e-boek onthul je de kracht van gerichte beleggingen en leer je 30 winstgevende aandelen te identificeren in een mum van tijd. Ontdek de geheimen van succes op de beurs en minimaliseer je risico’s met waardevolle inzichten.


BONUS: (niet gratis wel ontzettend waardevol) Handleiding winstgevend beleggen met opties:

In dit boek leer je alles wat je moet weten om met opties te beleggen, inclusief:

 • Geheim #1: Hoe je een mooi rendement maakt met optiestrategieën.
 • Geheim #2: Hoe je je portefeuille beschermt met behulp van opties.
 • Geheim #3: Hoe je veel tijd kunt besparen met bewezen optiestrategieën.

Je krijgt een diepgaand begrip van:

 • De principes van opties: calls, puts, en de Griekse letters (delta, vega, gamma, theta en rho).
 • De voordelen van opties: speculatie, rendement, bescherming, en goedkoper aandelen kopen.
 • Hoe opties werken: de factoren tijd, volatiliteit, intrinsieke waarde en tijdswaarde.
 • Call- en putopties: long calls, short calls, long puts, short puts, en covered calls.
 • Soorten opties: Amerikaanse, Europese en exotische opties, langlopende en kortlopende opties.
 • Geavanceerde optiestrategieën: straddles, strangles, covered strangles, butterflies, spreads, en CPR.
 • Opties versus futures: de belangrijkste verschillen en opties op futures.
 • Tijdswaarde: hoe het werkt en wat je moet weten.
 • De risico’s van opties: verliezen, complexiteit, liquiditeit, kosten en tijd.
 • Geschikte markten voor opties: stijgende, dalende en zijwaartse markten.
 • Risicobeheer met opties: verschillende vormen, hefboomwerking, berekeningen.
 • De Iron Condor strategie: theorie, praktijk, toepassingen, soorten, ingrijpen, verborgen gevaren, succespercentage, en indexen versus aandelen.

Dit boek is perfect voor:

 • Beginnende beleggers: die de basisprincipes van opties willen leren.
 • Gevorderde beleggers: die hun kennis over opties willen verdiepen en hun beleggingsstrategieën willen optimaliseren.
 • Iedereen die: meer wil leren over de beurs en hoe je kansen kunt benutten terwijl je risico’s beperkt.

Voor wie is beleggen.com geschikt en waarom?

Beleggen.com is geschikt voor een breed publiek van beleggers, van beginners tot gevorderden. De website biedt een scala aan informatie en tools die je kunnen helpen bij het nemen van weloverwogen beleggingsbeslissingen.

Enkele voordelen van Beleggen.com:

 • Gratis informatie: Beleggen.com biedt een schat aan gratis informatie over beleggen, waaronder nieuwsartikelen, analyses, video’s en cursussen.
 • Betaalde diensten: Voor wie meer begeleiding wil, biedt Beleggen.com ook diverse betaalde diensten aan, zoals premium nieuwsbrieven, webinars en beleggingsadvies.
 • Community: Beleggen.com heeft een actieve community waar je kunt discussiëren met andere beleggers en vragen kunt stellen.

Echter, beleggen.com is niet geschikt voor:

 • Mensen die op zoek zijn naar snelle winst: Beleggen is een lange termijn spel en er is geen garantie op succes.
 • Mensen die geen tijd hebben om te leren: Om succesvol te beleggen, is het belangrijk om je te verdiepen in de materie.

Beleggen.com ervaringen

Op het internet vind je een schat aan informatie over Harm van Wijk en Beleggen.com. De meeste ervaringen zijn overwegend positief. Gebruikers waarderen de heldere uitleg, de praktische tips en de uitgebreide informatie die op de website te vinden is.

Onderstaande video is onder andere te vinden op de website van Harm van Wijk:

1 van de vele filmpjes op de website van Harm van Wijk.

Beleggen.com Google Reviews

Op Google Reviews scoort Beleggen.com een 4,1 uit 5 score. Dit is een mooie hoge score die de tevredenheid van cursisten met het platform duidelijk illustreert.


Beleggen.com Trust Pilot Reviews

Op Trust Pilot scoort beleggen.com een 2,9 uit 5 ster. Dit is lager dan de score op google. Dit heeft er ook mee te maken dat er een paar reacties zijn van klanten die een 1 ster hebben gegeven, als je een verder leest bij deze reviews dan kom je erachter dat vaak deze klanten tegen het advies van Harm van Wijk zijn ingegaan en dus geld hebben verloren.


Beleggen.com Review | Conclusie

Het platform van Harm van Wijk heeft een schat aan informatie en tools voor beginnende en gevorderde beleggers. De website biedt cursussen, webinars, analyses, nieuwsartikelen en video’s die je kunnen helpen bij het nemen van weloverwogen beleggingsbeslissingen.

De meeste reviews over Beleggen.com zijn zeer positief. Cursisten waarderen de heldere uitleg, de praktische tips en de uitgebreide informatie die op de website te vinden is.

Harm van Wijk, de oprichter van Beleggen.com, is een ervaren belegger die zijn kennis en expertise met passie deelt. Hij is actief betrokken bij de community en reageert op alle reviews, zowel de positieve als de negatieve.


Alles wat je moet weten over Winst per aandeel (EPS)
Beleggen

Alles wat je moet weten over Winst per aandeel (EPS)

Winst per aandeel (EPS) is een cruciale financiële ratio die wordt gebruikt door investeerders om de winstgevendheid van een bedrijf te evalueren en om potentiële investeringen te beoordelen. In dit artikel duiken we dieper in op wat EPS precies is, hoe het wordt berekend, waarom het belangrijk is voor investeerders, en hoe je het kunt

De aandelenkoers begrijpen: alles wat je moet weten
Beleggen

De aandelenkoers begrijpen: alles wat je moet weten

De aandelenkoers is een belangrijke indicator van de waarde van een bedrijf. Het is de prijs waartegen beleggers aandelen van een bedrijf kunnen kopen en verkopen op de beurs. De koers kan van dag tot dag fluctueren, beïnvloed door verschillende factoren, zoals: Disclaimer: Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en mag niet worden

Share.

Ik ben Dinand van Eijk een 22-jarige jongeman die een passie heeft voor beleggen, investeren en ondernemen. Hij heeft de studie finance en control afgerond en is nu bezig met deze website. Ik wil met Successblog mensen helpen om de stap te maken naar de mooie kansen die in de financiële markten liggen.

Onderwerpen

Contact

©2024 Succesblog. Website door WebDelft.