Welkom bij deze diepgaande review van de beleggingscursus Happy Investors van Jorik Vermeulen. Als je overweegt om je financiële horizon te verbreden door te investeren, ben je hier op de juiste plek. In deze review ga ik dieper in op wat de Happy Investors-cursus te bieden heeft, wat je kunt verwachten, en of het de moeite waard is om de cursus aan te schaffen. De keuzes die je hebt bij Happy Investors.

In deze Happy Investors Review bespreek ik alle producten die ook los verkrijgbaar zijn. Wel kan je ook gebruik maken van Happy Investors Exclusief waar je dus toegang krijgt tot alle producten en er is ook een mogelijkheid voor een éénmalige aanschaf en levenslang toegang.

Cursus/productOmschrijvingDoelgroep
Beginnen met beleggenLeer de basis van beleggenBeginners
ETF & Dividend CursusLeer de beginselen van ETF’s en Dividend beleggenBeginners/Geïnteresseerden in ETF’s en Dividend
Cursus pensioen beleggenLeer hoe je het beste je geld kan investeren om eerder met pensioen te kunnenMensen die willen sparen voor pensioen
Gevorderd beleggen cursusLeer hoe je als gevorderde belegger meer rendement kan maken in de marktGevorderde beleggers
Duurzaam beleggen cursusLeer hoe je het beste duurzame aandelen kan selecteren en hoe je hierin moet investerenMensen die duurzaam willen beleggen
ProductOmschrijvingDoelgroep
Happy AlertsOntvang periodiek koop- en verkoopsignalenBeleggers die op zoek zijn naar signalen
Happy AandelenOntvang de beste signalen voor aandelen met een hoger rendement dan 14%Beleggers die op zoek zijn naar tips met hoog rendement
HIM ExclusiefKrijg toegang tot alle cursussen beleggen + Happy Aandelen + online coaching en meer (ook verkrijgbaar als éénmalige aanschaf)Mensen die alle cursussen willen volgen en extra begeleiding willen

Of ga voor de Aandelen en ETF koop en verkoopsignalen (Happy Alerts)


Inhoudsopgave


Disclaimer:

Belangrijk: De informatie in deze review is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als persoonlijk beleggingsadvies.

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Investeer nooit meer dan je kunt missen. Doe altijd je eigen onderzoek voordat je belegt.


Waarom deze review?

In de wereld van beleggen zijn er talloze cursussen beschikbaar, maar niet elke cursus is even betrouwbaar en effectief. Het is cruciaal om de juiste keuze te maken bij het investeren in je financiële toekomst. In deze sectie onderzoeken we waarom deze review van de “Happy Investors” beleggingscursus van onschatbare waarde is. We kijken naar wat deze specifieke cursus onderscheidt van de rest en waarom het een betrouwbare en effectieve optie is voor diegenen die streven naar financiële onafhankelijkheid en een gelukkiger leven. Lees verder om te ontdekken waarom het maken van de juiste keuze in beleggingscursussen van vitaal belang is voor jouw financiële succes.


Wat is Happy Investors?

Happy Investors is een initiatief dat streeft naar financiële onafhankelijkheid en een gelukkiger leven voor individuen. De focus ligt op het bereiken van financiële vrijheid als de eerste stap naar meer keuzevrijheid en het kunnen doen wat je echt diep van binnen wilt.

De oprichter (Jorik Vermeulen) van Happy Investors, die zelf financieel onafhankelijk werd voor zijn 30ste, deelt bewezen strategieën om anderen te helpen dezelfde vrijheid te bereiken. De nadruk ligt niet alleen op geld verdienen, maar ook op het vinden van een balans tussen plezier, voldoening, liefde, geld en vrijheid, evenals duurzaamheid en bijdragen aan een schonere wereld. Het uiteindelijke doel is om mensen in staat te stellen een gelukkiger leven te leiden waarbij ze meer controle hebben over hun keuzes en kunnen doen wat hen echt vervult.


Wat kan je vinden op de website van Happy Investors?

Op de website van Happy Investors kunnen bezoekers waardevolle informatie en advies vinden over het streven naar financiële onafhankelijkheid. De website benadrukt dat investeren in plaats van alleen geld besparen de beste weg is naar financiële onafhankelijkheid. Hoewel de website geen persoonlijk beleggingsadvies geeft, deelt deze tips en inzichten gebaseerd op persoonlijke ervaringen, bedoeld ter inspiratie voor anderen.

Een belangrijk onderdeel van de website zijn de online cursussen voor beleggen, waarin Happy Investors hun strategie voor financiële onafhankelijkheid deelt. Deze cursussen leren bezoekers hoe ze geld op een succesvolle manier kunnen investeren en hoe ze kunnen voorkomen dat ze grote financiële verliezen lijden. De nadruk ligt op geduldig en verantwoord beleggen met geld dat men zich volledig kan veroorloven om te verliezen.

Het doel van Happy Investors is niet om snel rijk te worden, maar om “zeker rijk te worden” door financiële onafhankelijkheid op te bouwen. De website adviseert bezoekers om geld voor hen te laten werken en tegelijkertijd bewust te zijn van de risico’s die gepaard gaan met beleggen.

Als bezoekers willen leren van de jarenlange ervaring en bewezen strategie van Happy Investors om financiële onafhankelijkheid te bereiken, worden ze uitgenodigd om de beschikbare cursussen te bekijken. Dit is waar ze diepgaandere kennis kunnen opdoen en praktische vaardigheden kunnen verwerven om hun financiële doelen te bereiken.


Wie zit achter Happy Investors?

Happy Investors bestaat niet uit een volwaardig groot team, nee er schuilt hier een individu achter. Jorik Vermeulen, is de naam achter het platform Happy investors. Hij begrijpt dat financiële vrijheid niet automatisch geluk brengt, maar wel de kwaliteit van het leven kan verbeteren. Jorik deelt zijn financiële inzichten via Happy Investors door middel van gratis bronnen zoals E-books, trainingen en tools, evenals betaalde cursussen en toegang tot een online community.

Jorik Vermeulen heeft een universitaire graad in Strategie en Management en beschikt over meer dan acht jaar ervaring in langetermijnbeleggen. Zijn motivatie om Happy Investors te creëren is anderen de vrijheid te bieden die hij zelf heeft ervaren.


Welke producten vind je bij Happy Investors?

Bij Happy Investors heb je maar liefst acht keuzemogelijkheden om je financiële kennis en beleggingsvaardigheden te verbeteren:

 1. Beginnen met beleggen: Hier ga je de basis leren van beleggen.
 2. ETF & Dividend Cursus: Leer de beginselen van ETF’s en Dividend beleggen.
 3. Cursus pensioen beleggen: Leer hier hoe je het beste je geld kan investeren om eerder met pensioen te kunnen.
 4. Gevorderd beleggen cursus: Leer hier hoe je als gevorderde belegger meer rendement kan maken in de markt.
 5. Duurzaam beleggen cursus: Leer hier hoe je het beste duurzame aandelen kan selecteren en hoe je hierin moet investeren.
 6. Happy Alerts: Dit is een product wat je kan aanschaffen, met dit product krijg je periodiek koop en verkoop signalen.
 7. Happy Aandelen: Dit is een product wat je kan aanschaffen, met dit product krijg je de beste tips voor aandelen met een hoger rendement dan 14%+.
 8. HIM Exclusief: Krijg toegang tot alle cursussen beleggen + Happy Aandelen + online coaching en meer.

Hieronder zal ik in het kort elk product gaan toelichten zodat je een beeld krijgt welke cursus het beste bij jou als persoon en situatie past.


1. Beginnen met beleggen cursus

Bij de cursus Succesvol Beginnen met Beleggenvan Happy Investors krijg je de kans om winstgevend te leren beleggen op een doe-het-zelf manier, met als doel een hoger rendement te behalen dan bij een traditionele bank. Deze cursus omvat:

 • Meer dan 25 praktische videolessen die je alles leren over beleggen in aandelen, ETF’s, dividend, vastgoed en meer.
 • Inzicht in de juiste mindset voor winstgevend beleggen.
 • Tips en stappen om succesvol te beginnen met beleggen.
 • Strategieën voor het beheersen van risico’s bij beleggen.
 • Gedetailleerde uitleg over het kopen en verkopen van aandelen en ETF’s.
 • Kant-en-klare beleggingsportefeuilles om je op weg te helpen.
 • Winstgevende beleggingsstrategieën speciaal ontworpen voor beginners.
 • Praktijkvoorbeelden en oefeningen om je kennis te versterken.
 • Online begeleiding van een ervaren beleggingsexpert.

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om zelfstandig een winstgevende beleggingsportefeuille samen te stellen en te beheren, met slechts 30 minuten per maand.

Beginnen met beleggen

De cursus bestaat uit 3 modules. Hieronder ligt ik kort toe wat er in welke module besproken wordt.

Module 1 – Basis tot Succesvol Beleggen
1. Hoe beginnen met beleggen: de Happy Investors methode
2. Hoe en hoeveel maandelijks beleggen
3. Rendement en risico
4. Aandelen & ETF’s aan- en verkopen
5. Happy Investors Rekentool
6. Goedkoper dan de bank. Hoger rendement dan de bank.
Module 2 – Beginnen met Beleggen
1. Risicobewustwording
2. Beleggen in obligaties, ETF’s, aandelen, vastgoed en REIT’s
3. Dividend beleggen
4. Investeren met vast rendement
5. Grootste valkuilen bij beginnen met beleggen
Module 3 – Beginnen met Beleggen
1. Beleggingsportfolio samenstellen
2. Strategie: beginnen beleggen met weinig risico
3. Strategie: periodiek beleggen in ETF’s
4. Strategie: dividend beleggen
5. Strategie: beleggen in vastgoed (met weinig geld)
6. En meer beleggingsstrategieën

2. ETF & Dividend Cursus

De ETF & Dividend Cursus van Happy Investors biedt je de sleutel tot het leggen van een solide basis voor hogere rendementen zonder onnodige risico’s. Hier is wat je kunt verwachten van deze uitgebreide cursus:

De cursus is opgedeeld in 2 delen, namelijk een deel over ETF’s en over dividend aandelen. Je begint met het deel over ETF’s hierin leer je het volgende:

 • Videotrainingen die je inzicht geven in ETF-beleggen.
 • Kant-en-klare beleggingsportefeuilles voor wereldwijde diversificatie in aandelen, vastgoed en obligaties.
 • Toegang tot Happy Investors’ selectie van de beste ETF’s.
 • Een ETF Starterskit om je op weg te helpen.
 • Geavanceerde lessen over het analyseren van ETF’s.

Bij het deel van de dividend cursus leer je onder ander het volgende:

 • Een succesvolle strategie voor dividend beleggen.
 • Geavanceerde technieken voor dividendbeleggen.
 • Inzicht in hoe je dividendaandelen kunt aan- en verkopen.
 • De mogelijkheid tot online coaching van experts.
ETF & Dividend beleggen

3. Pensioen beleggen cursus

Bij de cursus “Pensioen Beleggen” krijg je:

 • Inzicht in succesvol starten met pensioenbeleggen.
 • Begeleiding bij het opstellen van strategieën en concrete financiële doelstellingen voor je pensioen.
 • Kennis over de juiste beleggingen voor je pensioen, variërend van ETF’s tot aandelen.
 • Nuttige tips om je rendement te verhogen en/of het risico te verlagen.
 • Kant-en-klare beleggingsportefeuilles die specifiek zijn ontworpen voor pensioenbeleggen.
 • Praktijkvoorbeelden en oefeningen om je vaardigheden te versterken.
 • Online begeleiding van een beleggingsexpert.

Deze cursus bestaat uit 4 modules deze zal ik hieronder nadel toelichten.

Pensioen beleggen cursus
Module 1 – Sterke Basis voor Pensioen Beleggen
1. Bewezen beleggingsstrategie voor pensioen
2. Instructies over hoe te beginnen met pensioen beleggen
3. Methoden om het risico te minimaliseren
4. Cruciale tips om dure beginnersfouten te voorkomen
5. Een bewezen formule voor duurzaam beleggingssucces
6. Toegang tot de Happy Investors Rekentool voor berekeningen en planning
Module 2 – Beleggingen voor Pensioen
1. Beleggen in Obligaties voor Pensioen
2. Effectief Gebruik van Exchange Traded Funds (ETF’s)
3. Vast Rendement Beleggingen voor Pensioen
4. Pensioen Beleggen in Vastgoed
5. Aandelen als Onderdeel van Je Pensioenportefeuille
6. Hoe Ieder Type Belegging te Gebruiken voor Pensioen
7. Belangrijke Waarschuwingen en Vermijden van Verliezen bij Pensioen Beleggen
Module 3 – Pensioen Portfolio Samenstellen
1. Pensioen Portfolio Defensief
2. Pensioen Portfolio Neutraal
3. Pensioen Portfolio Offensief
4. Pensioen Portfolio All Weather
5. Diverse Pensioen Portfolio Voorbeelden met Concrete Beleggingen
6. Gebruik van de Happy Investors Tool voor Zelf Portfolio Samenstellen
Module 4 – Pensioen Beleggen in de Praktijk
1. Stap 1: Het Samenstellen van je Eigen Strategie voor Pensioen Beleggen
2. Stap 2: Het Samenstellen van je Eigen Pensioen Portfolio
3. Stap 3: Het Kopen van je Eerste Pensioen Beleggingen en het Toepassen van de Strategie
4. Het Echte Begin van Pensioen Beleggen
5. Online Begeleidingsopties voor Verdere Ondersteuning bij Happy Investors

4. Gevorderd beleggen cursus

Bij de “Gevorderd Beleggen” cursus krijg je:

 • Geavanceerde beleggingskennis in aandelen, ETF’s en vastgoed.
 • Diepgaand begrip van zowel Value- als Groei-aandelen.
 • De vaardigheid om geavanceerde aandelenanalyses uit te voeren.
 • Het vermogen om bedrijven op strategisch niveau te analyseren.
 • Een beleggingsstrategie die streeft naar een rendement van meer dan 14%.
 • Praktijkvoorbeelden en oefeningen om je beleggingsvaardigheden te versterken.
 • Online begeleiding van een ervaren beleggingsexpert.

Met deze cursus kun je succesvol investeren in de beste aandelen om een hoger rendement te behalen, gebaseerd op de ervaring van fulltime Value beleggen.

Deze cursus bestaat uit 2 modules. Die ik hieronder nader zal toelichten.

Gevorderd beleggen cursus
Module 1 – Gevorderd Beleggen
1. Ontwikkel de Juiste Mindset voor Investeringskeuzes
2. Beleggen in Groeisectoren en Groeiende Aandelen
3. Gevorderde Technieken voor het Kopen en Verkopen van Aandelen
4. Gevorderd Vastgoed Aankopen
5. Analyse van de Cashflow van Vastgoed
6. Concurrentieanalyse in de Vastgoedmarkt
7. Praktijkvoorbeelden en Oefeningen
Module 2 – Gevorderd Beleggen in Aandelen
1. Toetsing van Financiële Waardering (P/E-, P/S-, P/B-ratio)
2. Analyse van Cashflow en Dividendgroei
3. Belangrijke Checklist voor Financiële Analyse
4. Beoordeling van Omzet- en Winstgroei (Groeicijfers, EPS, enz.)
5. Rendabiliteit (ROE, ROA, ROI, Cashflow)
6. Begrijpelijkheid van Bedrijfsstrategie op WO-niveau
7. Analyse van Concurrentie op WO-niveau
8. Analyseren van Value- en Groei Aandelen
9. Analyseren van ETF’s
10. Praktijkvoorbeelden en Oefeningen

5. Duurzaam beleggen cursus

Bij de cursus “Duurzaam Beleggen” krijg je:

 • Inzicht in hoe succesvol duurzaam te investeren, met een hoger rendement dan bij een bank.
 • Kennis van duurzame investeringen op passieve wijze, inclusief ESG (Environmental, Social, and Governance) portfolio’s voor lager risico en duurzaam rendement.
 • Richtlijnen voor het succesvol starten met duurzaam beleggen.
 • Informatie over ESG aandelen, ETF’s, crypto, en meer.
 • Begrip van duurzaamheidsnormen en beoordelingen.
 • Mogelijkheden voor investeren in Carbon Credits (CO2-emissierechten).
 • Toegang tot kant-en-klare portfolio’s voor risicobeheer.
 • De mogelijkheid om passief duurzaam te beleggen.

De cursus bestaat uit drie delen deze zal ik hieronder kort behandelen.

Duurzaam beleggen cursus
Deel 1 – Beginnen met Duurzaam Beleggen
1. Bewezen Beleggingsstrategie voor Duurzaam Beleggen
2. Instructies over Hoe te Beginnen met ESG Beleggen
3. Methoden om het Risico te Minimaliseren
4. Cruciale Tips om Dure Beginnersfouten te Voorkomen
5. Mogelijkheid om Bij te Dragen aan Duurzame Ontwikkelingen en Innovatie
Deel 2 – Duurzame Aandelen & ETF’s
1. Beleggen in ESG Aandelen voor Hoger Rendement
2. Beleggen in ESG ETF’s voor Verantwoord Risico
3. Mogelijkheden voor Investeringen in Carbon Credits (CO2 Emissierechten)
4. Inzichten in Duurzame Blockchainprojecten
5. Strategieën voor het Nemen van Verantwoorde Risico’s voor Hoger Rendement
6. Instructies om Dure Fouten te Voorkomen bij Duurzaam Beleggen

6. Happy Alerts

Happy Alerts is een product dat je kan kopen bij Happy investors. Als je dit product koopt dan krijg je het volgende:

 1. Wekelijkse Koopindicatoren voor 200+ ETF’s: Je ontvangt regelmatig signalen die aangeven wanneer het een gunstig moment is om bepaalde Exchange Traded Funds (ETF’s) te kopen.
 2. Wekelijkse Verkoopindicatoren voor 200+ ETF’s: Je ontvangt signalen die aangeven wanneer het tijd is om bepaalde ETF’s te verkopen.
 3. Maandelijkse Update met TOP ETF’s: Elke maand ontvang je een bijgewerkte lijst met de best presterende ETF’s op dat moment. Dit geeft je een concreet overzicht van welke ETF’s snel stijgen en mogelijk hogere rendementen opleveren dan het gemiddelde.

Ditzelfde krijg je ook voor aandelen, alleen dan net wat uitgebreider:

 1. Wekelijkse Koopindicatoren voor 500+ Aandelen: Je ontvangt regelmatig signalen die aangeven wanneer het een gunstig moment is om bepaalde aandelen te kopen. Deze indicatoren zijn gebaseerd op gegevens en analyses van meer dan 500 aandelen.
 2. Wekelijkse Verkoopindicatoren voor 500+ Aandelen: Je ontvangt signalen die aangeven wanneer het tijd is om bepaalde aandelen te verkopen, gebaseerd op analyses van meer dan 500 aandelen.
 3. Maandelijkse Update met TOP Aandelen: Elke maand krijg je een bijgewerkte lijst met de TOP aandelen van dat moment. Deze aandelen scoren hoog op diverse factoren, waaronder financiële waardering en winstgevendheid. Statistisch gezien hebben TOP aandelen een sterkere kans op winstgevendheid dan aandelen die mogelijk overgewaardeerd zijn. Deze lijst kan dienen als waardevolle inspiratie bij het samenstellen van je beleggingsportefeuille.
Happy Alerts

7. Happy Aandelen

Het product happy aandelen geeft jou de kans om wekelijks aandelen te ontvangen die uitvoerig onderzocht zijn door de mensen achter happy investors. Daarnaast kan je ook de aandelen portfolio volgen van happy investors. Hoe ze dit doen?

Onderzoeksmethodologie met Vier Pilaren:

 1. Vaste Beleggingsstrategie: Ze hanteren een consistente aan- en verkoopstrategie om het risico te verminderen en winstkansen te vergroten.
 2. Fundamentele Analyse: Ze investeren in de beste bedrijven door diepgaande fundamentele analyse uit te voeren om kwaliteitsaandelen te identificeren.
 3. Factoranalyse: De selectie is gebaseerd op gunstige aandelenprijzen en momentum, waardoor ze waardegerichte aandelen kunnen identificeren.
 4. Technische Analyse: Ze maken gebruik van bewezen algoritmes om aandelen te kopen en verkopen op basis van technische analyses.
Happy aandelen

8. HIM exclusief

HIM staat voor Happy Investors Mindset. Ben jij opzoek naar de ultieme cursus en is jouw plan om een master te worden in de beleggingswereld. Dan is de HIM exclusief cursus wat voor jou. Deze cursus bevat alle facetten die te maken hebben met beleggen. Je krijg bij deze cursus onder andere:

 • Cursus Beginnen met Beleggen t.w.v. €200
 • Cursus ETF & Dividend t.w.v. €100
 • Cursus Gevorderd Beleggen t.w.v. €200
 • Cursus Pensioen Beleggen t.w.v. €200
 • Cursus Duurzaam Beleggen t.w.v. €200
 • Wekelijks Happy Value Aandelen
 • Wekelijks Happy Dividend Aandelen
 • Wekelijks Happy Groei Aandelen
 • + Happy Investors Community
 • + Maandelijkse Updates & Portfolio reviews
 • + Meegroeigarantie: nieuwe cursussen gratis
 • + Online coaching met 1 videocall
 • + Happy Value Portfolio: volg welke (dividend)aandelen wij kopen én verkopen

Deze cursus bevat alle bovengenoemde cursus + extra’s.

Happy investors exclusief

Happy Investors Exclusief video rondleiding

Maak nu gebruik van het All-in abonnement Happy Investors Exclusief
(ook als éénmalige aanschaf verkrijgbaar)


Wat zijn de kosten bij Happy investors?

In onderstaande tabel vindt u alle kosten die betrekking hebben op alle cursussen binnen de Happy investors.

Cursus of AbonnementKosten
Beginnen met Beleggen€199
ETF & Dividend Beleggen€99
Pensioen Beleggen Cursus€199
Gevorderd Beleggen Cursus€199
Duurzaam Beleggen Cursus€199
Happy ETF Alerts (Eerste 14 dagen voor €1 om te proberen, daarna)€15 per maand of €99 eenmalig
Happy Aandelen Alerts (Eerste 14 dagen voor €1 om te proberen, daarna)€19 per maand of €199 eenmalig
HIM Exclusief (Tijdelijke Actie)€999 eenmalig of €89 per maand

Gratis cursus(sen) Happy investors

Bij Happy Investors geloven ze sterk in het delen van waardevolle kennis en het helpen van gemotiveerde individuen op hun reis naar financiële onafhankelijkheid.

Daarom bieden ze een reeks gratis cursussen aan waarmee je de fundamenten van beleggen en financieel succes kunt verkennen. Ontdek hoe je jouw financiële toekomst kunt vormgeven zonder enige kosten en kom erachter of de financiële wereld iets voor jou is.

Happy Investors biedt verschillende soorten gratis cursussen aan zie hieronder het overzicht welke ze aanbieden en wat je ervan leert.

Gratis Cursus of Bron
Gratis ETF Boek
Asymmetrisch Beleggen
Reken Tool
Gratis FO E-book
Gratis Nieuwsbrief Aandelen
Gratis Adviesgesprek

Het gratis ETF boek omvat vooral punten zoals:

 • Uitleg over de verschillende soorten ETF’s
 • Hoe herken je goede ETF’s?
 • 7 Stappen voor ETF beleggen
 • 7 Principes voor veiliger beleggen
 • Hoe de maker van happy investors €180.ooo+ vermogen opbouwde voor zijn 30ste
 • 3 Kant-en-klare ETF portfolio’s
 • Tips voor hoger rendement
 • Hoe happy investors 14% rendement realiseren
 • Bonussen

Het gratis Asymmetrisch Beleggen boek omvat vooral punten zoals:

 • Unieke beleggingsstrategie van hedge fund managers voor lange termijn beleggers
 • Hoe je een portfolio kan samenstellen met minimaal risico
 • Uitleg over asymmetrisch beleggen
 • x5 rendement realiseren met hoge-kwaliteit aandelen
 • Thema beleggen mét diversificatie
 • 3 voorbeelden van aandelen die x5 gaan
 • Speciale aanbieding

De nieuwsbrief value aandelen omvat vooral punten zoals:

 • Wekelijkse nieuwsbrief met 5 Value aandelen
 • Team van Hedge Fund Managers
 • Unieke beleggingskansen, wereldwijd
 • Asymmetrisch investeren
 • Deep Value aandelen met hoog rendement
 • Macro-economisch nieuws
 • Politieke ontwikkelingen voor beleggers
 • Unieke inzichten in grondstofaandelen

een zeker goede toevoeging bij gebrek aan kennis en middelen en dat helemaal gratis. Dit is zeker een aanrader, het enig wat je hiervoor moet doen is jezelf aanmelden op de pagina van happy investors en je krijgt periodiek de nieuwsbrief in je mail.

Het gratis FO roadmap boek omvat vooral de volgende punten:

 • Roadmap met 7 stappen
 • Krachtige lessen samengevat
 • Doordachte vragen die leiden tot FO
 • Van budget & sparen
 • Tot aan investeren voor FO
 • Inspirerende quotes

Zijn de cursussen het je geld waard?

Bij Happy Investors draait alles om het aanreiken van kennis en begeleiding in de wereld van beleggen en investeren. Of het de moeite waard is om in een cursus te investeren, hangt sterk af van je persoonlijke behoeften en ervaringsniveau.

Als je nieuw bent in de wereld van beleggen, kunnen de gratis informatie en tools een waardevolle bron van kennis zijn. De gratis cursussen zoals het ETF-boek, Asymmetrisch Beleggen, de rekentool, gratis e-books, nieuwsbrieven over aandelen en gratis adviesgesprekken kunnen je een solide basis bieden om te beginnen.

Voor diegenen die hun beleggingsvaardigheden willen verdiepen, bieden de betaalde cursussen zoals “Beginnen met Beleggen,” “ETF & Dividend Cursus,” “Pensioen Beleggen Cursus,” “Gevorderd Beleggen Cursus,” en “Duurzaam Beleggen Cursus” diepgaande inzichten en praktische kennis.

Hoewel de exacte omvang van de Happy Investors-gemeenschap niet duidelijk zichtbaar is op de website, kunnen digitale gemeenschappen zoals deze waardevolle informatie en tips opleveren door gelijkgestemde individuen samen te brengen. Dit is altijd een positief punt als er een goede en sterke community achter zit.

De vraag of het duurste pakket met cursussen en inzichten het waard is, is subjectief en afhankelijk van je eigen behoeften. Als beginner kun je wellicht in het eerste jaar genoeg hebben aan het startpakket en in het tweede jaar de uitdaging aangaan met het duurzame pakket. Het exclusieve pakket kan dan nog een extra dimensie toevoegen aan de kennis die je tot dan toe hebt vergaard.

Het duurste pakket zal ik niet ten zeerste aanraden omdat de meeste mensen specifiek opzoek zijn naar bepaalde kennis. Wel zal ik de cursussen: beginnen met beleggen, duurzame aandelen en ETF & Dividend cursus aanraden. Het is helemaal afhankelijk van wat jouw behoeftes zijn, als je wel de behoefte hebt om alles te leren van de beleggingswereld dan kan je overwegen om het duurste pakket te kiezen.


Voor wie is de cursus het meest geschikt?

De cursussen van Happy Investors zijn geschikt voor een breed scala aan mensen, maar ze zijn met name gericht op twee categorieën:

 1. Beginnende Beleggers: Als je nog weinig tot geen ervaring hebt met beleggen, zijn de cursussen van Happy Investors een uitstekende keuze. Ze bieden een solide basis voor beginners en leren je stap voor stap hoe je kunt beginnen met beleggen in aandelen, ETF’s, dividend, en meer. De cursussen bevatten praktische videolessen en begeleiding, waardoor je op een gestructureerde manier vertrouwd kunt raken met beleggingsconcepten en -strategieën.
 2. Beleggers op Zoek naar Verdere Verdieping: Voor mensen die al wat ervaring hebben in de wereld van beleggen en hun vaardigheden willen verbeteren, bieden de gevorderde cursussen van Happy Investors waardevolle inzichten. Deze cursussen richten zich op specifieke beleggingsgebieden, zoals gevorderd beleggen in aandelen, ETF’s, dividend, waardebeleggen, duurzaam beleggen, en meer. Ze zijn ontworpen om je te helpen je beleggingsportefeuille te optimaliseren en je rendement te verhogen.

Het is belangrijk op te merken dat Happy Investors zich richt op mensen die willen beleggen op de lange termijn en die streven naar financiële onafhankelijkheid. De cursussen zijn bedoeld voor diegenen die de tijd en moeite willen investeren om hun financiële toekomst te verbeteren. Als je op zoek bent naar snel geld verdienen of daytrading, zijn deze cursussen waarschijnlijk niet de beste keuze.

Kortom, de cursussen van Happy Investors zijn geschikt voor zowel beginners als meer ervaren beleggers die streven naar financiële vrijheid en bereid zijn te leren en te groeien in hun beleggingsreis.


Wat moet je kunnen voor deze cursussen?

Voor de cursussen van Happy Investors is het niet vereist om al over diepgaande financiële kennis of beleggingservaring te beschikken. Deze cursussen zijn ontworpen om zowel beginners als mensen met enige beleggingservaring te helpen. Er zijn echter enkele basiskwaliteiten en vaardigheden die nuttig kunnen zijn voor het optimaal benutten van de cursussen:

 1. Motivatie en Interesse: Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om te leren en interesse hebt in beleggen en financiële onafhankelijkheid. Een nieuwsgierige geest en de wil om te groeien zijn cruciale drijfveren.
 2. Basisfinanciële Kennis: Hoewel je geen expert hoeft te zijn, is het handig om enige basiskennis van financiële concepten te hebben, zoals begrip van aandelen, obligaties, ETF’s en beleggingsrisico’s. Als je deze termen nog niet kent, kun je ze snel leren tijdens de cursus.
 3. Tijd en Toewijding: Beleggen vereist tijd en geduld. Je moet bereid zijn om tijd te besteden aan het leren van nieuwe concepten en het beheren van je beleggingen. Het voordeel van de cursussen is dat ze je begeleiden en structuur bieden om je tijd effectief te gebruiken.
 4. Bereidheid om te Oefenen: Beleggen is een vaardigheid die je kunt verbeteren door oefening. De cursussen van Happy Investors bevatten vaak praktische oefeningen en voorbeelden om je te helpen de geleerde concepten toe te passen.
 5. Financiële Discipline: Het vermogen om financiële doelen te stellen en discipline te handhaven bij het beheren van je beleggingen is van groot belang. De cursussen zullen je helpen bij het ontwikkelen van een strategie, maar het is aan jou om die strategie consequent te volgen.

Over het algemeen zijn de cursussen van Happy Investors bedoeld om je te begeleiden en te onderwijzen, ongeacht je huidige niveau van kennis. Zolang je gemotiveerd bent om te leren en bereid bent de tijd te nemen om te groeien als belegger, kun je profiteren van deze cursussen.


Wat maakt happy investors uniek

Happy Investors onderscheidt zich op verschillende manieren van zijn concurrenten:

 1. Hulpvolle Community: Een van de meest opvallende aspecten van Happy Investors is de actieve en ondersteunende community. Met gelijkgestemde mensen die gemotiveerd zijn om financieel onafhankelijk te worden, kun je waardevolle inzichten delen en vragen stellen. Dit is vaak een van de meest waardevolle bronnen voor mensen die aan hun financiële reis beginnen.
 2. Ruime Informatiebronnen: Happy Investors biedt een schat aan informatie via hun website, waaronder meer dan 500 blogs. Deze blogs bevatten uitgebreide informatie over verschillende financiële onderwerpen, investeringsstrategieën en praktische tips. Dit maakt het een uitstekende bron voor zelfstudie, ongeacht je ervaringsniveau.
 3. Praktische Cursussen: De cursussen van Happy Investors worden geprezen om hun praktische aard. Ze zijn ontworpen om mensen concrete kennis en vaardigheden bij te brengen die direct kunnen worden toegepast. Dit in tegenstelling tot sommige andere cursussen die te theoretisch kunnen zijn.
 4. Online Begeleiding: De mogelijkheid om online begeleiding van een beleggingsexpert te krijgen, is een enorm pluspunt. Dit maakt het gemakkelijker om vragen te stellen, problemen op te lossen en de concepten uit de cursussen in de praktijk te brengen.
 5. Diverse Cursusopties: Happy Investors biedt een scala aan cursussen die geschikt zijn voor verschillende niveaus van beleggers, van beginners tot gevorderden. Hierdoor kunnen mensen hun kennis en vaardigheden geleidelijk opbouwen.
 6. Focus op Duurzaam Beleggen: De nadruk op duurzaamheid en ESG (Environmental, Social, and Governance) in de cursussen is ook een onderscheidend kenmerk. Het laat zien dat Happy Investors niet alleen gericht is op financieel succes, maar ook op verantwoord beleggen en bijdragen aan een schonere wereld.

Wat zijn de reacties van klanten?

“Het is vaak gezegd dat de ware waarde van een dienst of product te vinden is in de ervaringen van degenen die het hebben gebruikt. Bij Happy Investors draait alles om het helpen van mensen bij hun financiële reis naar vrijheid en succes. Maar wat zeggen de klanten eigenlijk over hun ervaringen met Happy Investors? Van de 31 reviews die op google te vinden zijn is er geeneens die minder dan 4 sterren geeft. Hier een een greep van enkele reacties:


Veel gestelde vragen FAQ

Zijn de cursussen geschikt voor beginners in beleggen?

Ja, veel mensen willen beginnen met beleggen maar hebben geen idee hoe. Happy investors geeft jou de kans om dit te veranderen. Dankzij de waardevolle cursussen die gemaakt zijn Leer jij als beginner hoe je het beste kan beleggen in wat voor markt dan ook!

Is Happy investors betrouwbaar?

Ja, gezien het feit dat Happy investors ook een KVK nummer heeft en dus een officieel bedrijf is. Daarbij zie ik de zeer positieve reacties van de mensen op google en dat de community ook zeer positief is. Kan je concluderen dat happy investors betrouwbaar is, 100% zeggen kan je het natuurlijk nooit. Maar gezien de genoemde factoren is het 99,9% zeker dat ze betrouwbaar zijn.

Welke cursus is het beste?

Technisch gezien is er geen “beste” cursus dit hangt maar net af van jouw wensen en behoeftes ben je opzoek naar nieuwe uitdagingen in de beleggingswereld? Dan zou je eventueel de cursus voor gevorderden kunnen kopen. Ben jij iemand die nog niet veel weet van beleggen, dan zou je het beste kunnen kiezen voor de beginners cursus. Ben je helemaal nieuw zou je eventueel kunnen kiezen voor een gratis cursus.


Alternatieven voor Happy investors

Hieronder heb ik 2 andere partijen gezet die ook in de buurt komen van de cursussen van happy investors.

Beleggen.comHarm van Wijk van beleggen.com bekend van zijn verleden bij SNS FundCoach, Binck bank, bij het opzetten van de beleggingssite van SNS Bank en DFT.nl van De Financiële Telegraaf. Heeft voor jou een beleggingscursus opgezet die jou in 10 stappen succesvol kan laten beleggen, wil je meer weten? Klik hier.
X10 BeleggenHet x10beleggen initiatief valt onder Pro Gain B.V. van Tom Lassing. Daar valt ook de Beursbox service onder. x10 beleggen en Beursbox zijn nauw aan elkaar gelieerd. Is een nieuwsbrief die laat zien hoe je gemakkelijk x10 aandelen opspoort, wil je meer weten? Klik hier.

Conclusie | Happy Investors review

In deze review van Happy Investors hebben we een diepgaande kijk genomen op wat deze community en cursussen te bieden hebben. Happy Investors onderscheidt zich op meerdere manieren van zijn concurrenten in de wereld van beleggen en financiële vrijheid.

Ten eerste valt de buitengewoon behulpzame community op. Deelnemers delen hun kennis, ervaringen en inzichten, wat zorgt voor een waardevolle interactie en een schat aan informatie. Dit zorgt voor een ondersteunende omgeving waarin zowel beginners als ervaren beleggers kunnen groeien.

Daarnaast is de overvloed aan informatie op de website van Happy Investors indrukwekkend. Met meer dan 500 blogs biedt de website een schat aan educatief materiaal, waardoor deelnemers toegang hebben tot een breed scala aan bronnen om hun financiële kennis uit te breiden.

Wat de cursussen betreft, biedt Happy Investors een uitgebreid aanbod dat geschikt is voor mensen op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. De prijzen van de cursussen zijn redelijk en bieden waar voor je geld, vooral gezien het feit dat je levenslange toegang krijgt tot het cursusmateriaal.

Het is belangrijk op te merken dat Happy Investors zich richt op financiële vrijheid en beleggen op lange termijn, wat een verfrissende benadering is in een wereld waarin veel mensen op zoek zijn naar snel geld verdienen. Als je bereid bent om geduldig te zijn en te investeren in je financiële toekomst op een verstandige manier, dan is Happy Investors een waardevolle bron.

In conclusie biedt Happy Investors niet alleen een schat aan educatieve middelen en waardevolle cursussen, maar ook een ondersteunende gemeenschap en een benadering van financiële vrijheid die de tand des tijds kan doorstaan. Het is een plek waar je kunt leren, groeien en bouwen aan een sterke financiële toekomst.


Of ga voor de Aandelen en ETF koop en verkoopsignalen (Happy Alerts)

Share.

Ik ben Joost, een 39-jarige man met een passie heeft voor beleggen, investeren en ondernemen (en sporten). Ik wil met Successblog.nl mensen helpen om de stap te maken naar de mooie kansen die in de financiële markten liggen.

Onderwerpen

Contact

©2024 Succesblog. Website door WebDelft.