Bitvavo affiliate code. Met deze code “03BC85DD27” is de eerste 1000 euro die jij gebruikt voor het handelen van crypto zonder transactiekosten. Kopieer onderstaande code en plak het in de bitvavo app of website. Nog niet overtuigd? Ik leg je verder in dit artikel uit hoe het stap voor stap werkt en wat de affiliate code is.


Wat is een bitvavo affiliate code

Een affiliate code, ook wel een referral code of referral link genoemd, is een unieke code of link die wordt gebruikt om verwijzingen te volgen die door een affiliate worden gedaan voor een bepaald product of dienst. In het geval van Bitvavo kan een affiliate code worden gebruikt om vrienden, familie of anderen te verwijzen naar het Bitvavo-platform. Zodat zij ook gebruik kunnen maken van de actie “de eerste 1000 euro handelen zonder kosten”.

Je kan er natuurlijk voor kiezen om je aan te melden zonder code in te voeren niks is verplicht. Alleen naar mijn mening is het een gemiste kans mocht je de code niet gebruiken. Het levert je tenslotte echt iets op en het mooie is het kost helemaal niks. Als jij dus gebruik maakt van mijn code dan handel jij de eerste 7 dagen gratis met een maximaal van 1000 euro!

Bitvavo affiliate code gebruiken

Zo gebruik jij de affiliate code “03BC85DD27” op de juiste manier. Belangrijk om te weten is, is dat jij jezelf het beste kan aanmelden via de app op je telefoon in de Appstore of playstore.

Stap 1 download de app Bitvavo op je telefoon in de App Store of Playstore.

Stap 2 Open de app je zult dit scherm zien: Vul je voornaam en achternaam in. Tot slot vul je bij affiliate code deze code in >> 03BC85DD27 <<.

Stap 3 Klik op indienen en je zult naar een volgende pagina gaan.

Stap 4 Vul alle gegevens in op de volgende pagina. Ze zullen ook om een ID-check vragen om te controleren of jij 18 jaar en ouder bent. Belangrijk: Bedenk een goed wachtwoord het gaat tenslotte om echt geld en naar mate de jaren ga jij hier een groot vermogen opbouwen. Stel in de app of op de website ook de (2FA Tweefactorauthenticatie) in. Voor extra beveiliging.

Je bent nu helemaal klaar om gebruik te maken van de eerste 1000 euro handelskosten vrij!

Geld verdienen met Bitvavo

Ook jij kan aan een unieke code komen. Door deze code kan jij geld gaan verdienen.

U kunt geld verdienen door mensen naar Bitvavo te sturen met behulp van uw affiliate-code. Als u mensen naar Bitvavo stuurt via uw affiliate-code en ze registreren zich en maken een aankoop, ontvangt u een commissie.

Het werkt als volgt:

  1. Ga naar de Bitvavo-affiliatesite en meld u aan om een affiliate te worden.
  2. U ontvangt een unieke affiliate-code die u aan uw vrienden, familie en volgers op sociale media kunt geven.
  3. Als iemand zich registreert op Bitvavo via uw affiliate-code en vervolgens cryptocurrency koopt, ontvangt u een commissie. De commissie is afhankelijk van hoeveel mensen zich hebben geregistreerd en hoeveel cryptocurrency ze hebben gekocht.

Het is belangrijk om te onthouden dat het verdienen van geld met affiliate-marketing afhankelijk is van het aantal mensen dat u naar Bitvavo stuurt en hoeveel van die mensen daadwerkelijk cryptocurrency kopen. Het kan dus tijd en moeite kosten om geld te verdienen met deze methode. Voordat u begint met het promoot van Bitvavo met uw affiliate-code, is het raadzaam om de voorwaarden en condities van het programma te lezen zodat u begrijpt hoe het werkt en wat u kunt verwachten.

Over Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse cryptocurrency exchange die gebruikers in staat stelt om verschillende soorten cryptocurrencies te kopen, verkopen en opslaan. Het werd opgericht in 2017 en is gevestigd in Amsterdam. Bitvavo biedt een gebruiksvriendelijke platform waar gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen met behulp van verschillende betaalmiddelen, waaronder bankoverschrijving en creditcard. De exchange biedt op het moment van schrijven 180+ verschillende crypto munten aan.

Nadat jij 1000 euro heb belegd met mijn affiliate code betaal je vervolgens een percentage van 0.25% transactiekosten. Dit percentage is veel lager dan bij andere exchanges bijvoorbeeld een ander Nederlands platform Bitvavo vs Blox. Hoe meer jij handelt op Bitvavo hoe lager de kosten worden. Bitvavo is op het moment van schrijven ook de grootste crypto exchange van Nederland. Het staat bekend om hoe gebruiksvriendelijk het platform is. Het is daarom voor iedereen bedoeld. Ook voor de mensen die nog maar net de basis van crypto onder de knie hebben.

Bitvavo 1000 euro gratis

Belangrijk om te vermelden is, is dat ik hier een actie promoot die 1000 euro gratis op bitvavo heet. Echter betekent dit niet dat jij 1000 euro gratis krijgt van bitvavo als jij je registreert met mijn code. Nee, hiermee wordt bedoeld dat de eerste 1000 euro die jij verhandeld op het platform van Bitvavo transactiekosten vrij zijn. Zoals hierboven vermeldt zijn de transactiekosten niet hoger dan 0.25%. Dit betekent dat als jij 1000 euro aan bitcoin koopt de transactiekosten 2.50 zijn. Deze krijg jij nu gratis!

Veel gestelde vragen

Hoe werkt de Bitvavo referral code?

Om gebruik te maken van de referral code hoef je simpel weg jezelf alleen aan te melden via deze link. Als jij je heb aangemeld via de link dan rekent Bitvavo automatisch mee dat jij recht hebt op de 1000 euro die je kan verhandelen zonder transactiekosten.

Kan ik zelf ook vrienden uitnodigen via Bitvavo?

Het simpele antwoordt op deze vraag is ja. Het enige wat jij eerst moet doen is een account aanmaken op bitvavo. Hierna kan jij je vrienden gaan uitnodigen via Bitvavo. Dit doe je via het kopje vrienden uitnodigen wat in het menu staat bij Bitvavo.

Wat is de commissie die ik krijg? en Hoe verdien ik geld met Bitvavo

Je ontvangt 15% van de transactiekosten van de persoon die zich aanmeldt via jou code of link. Dit is in de praktijk niet heel erg veel. Maar jij krijgt dit levenslang dus bij elke trade krijg jij een commissie, hoe meer mensen zich dus aanmelden via jouw link hoe meer commissies jij krijgt.

Saxo Bank Review
Brokers

Saxo Bank Review

Saxo Bank is een Deense online bank die gespecialiseerd is in beleggingen en handel. Opgericht in 1992, biedt Saxo Bank een breed scala aan producten en diensten aan particuliere en professionele beleggers. Belangrijkste punten op een rij: Regulatie van Saxo Bank Saxo Bank is een betrouwbare, volledig gereguleerde bank met vergunningen in Nederland, Denemarken en

Beleggen met 1000 Euro
Beleggen

Beleggen met 1000 Euro

Beginnen met beleggen is een goede manier om je geld te laten groeien. Maar hoe begin je als je maar 1000 euro hebt? In dit artikel geven we je enkele tips. De eerste stap is om te bepalen wat je wilt bereiken met je beleggingen. Wil je op de lange termijn een mooi bedrag opbouwen?

Share.

Ik ben Dinand van Eijk een 22-jarige jongeman die een passie heeft voor beleggen, investeren en ondernemen. Hij heeft de studie finance en control afgerond en is nu bezig met deze website. Ik wil met Successblog mensen helpen om de stap te maken naar de mooie kansen die in de financiële markten liggen.

Onderwerpen

Contact

©2024 Succesblog. Website door WebDelft.