Ben je klaar om de fascinerende wereld van crypto te verkennen en te profiteren van de kansen die deze biedt? Of je nu een complete beginner bent of al enige kennis hebt, de juiste opleiding is essentieel om succesvol te navigeren in deze dynamische markt. In deze uitgebreide gids ontrafelen we de beste crypto cursussen voor 2024, speciaal geselecteerd voor zowel beginners als gevorderden.

In dit artikel behandel ik 5 crypto cursussen waarvan ik vind dat deze de meeste waarde bieden en belangrijker nog waar je het meeste van leert!

Cursussen die behandelt gaan worden:

Money Mastery Cursus van AllesOverCryptoBeste cursus voor beginners – totaalpakket!
Gratis Crypto en Trading Academy – Madelon VosBeste (Gratis) cursus op dit moment. Beste keuze voor mensen die twijfelen of traden iets voor hun is!
Moosty’s NFT CursusBeste cursus op het gebied van NFT’s en begrijpen van crypto munten/projecten
Leerprogramma Daytraden – DoopiecashBeste cursus op het gebied van traden!
Platinum club – DoopiecashBeste “cursus” als het gaat om live coaching, lid worden van een hechte community in discord en nog veel meer!

Disclaimer:

Het is cruciaal om te beseffen dat beleggen in cryptovaluta gepaard gaat met inherente risico’s. De markt is volatiel en prijzen kunnen sterk fluctueren. In tegenstelling tot traditionele beleggingen zijn cryptovaluta niet door een centrale instantie gegarandeerd.

De auteur is niet verantwoordelijk voor de prijzen die worden gehanteerd en de oefenstof van de cursussen. De auteur geeft alleen zijn mening over de cursussen die men wellicht verder kan helpen.


Waarom een Crypto Cursus?

Cryptocurrencies, zoals Bitcoin, Ethereum en vele anderen, hebben de afgelopen jaren enorme belangstelling en groei gekend. Hoewel het idee van digitale valuta voor sommigen misschien nog nieuw is, heeft de opkomst ervan de financiële wereld veranderd en nieuwe mogelijkheden gecreëerd voor investeringen, handel en technologische innovatie. Hier zijn een paar redenen waarom het volgen van een crypto cursus een verstandige keuze kan zijn:

1. Begrip van Complexiteit:

Crypto’s en de blockchain-technologie die ze ondersteunen zijn complex. Een cursus biedt een gestructureerde benadering om deze complexiteit te begrijpen, inclusief hoe blockchain werkt, hoe transacties worden uitgevoerd en hoe wallets en exchanges functioneren.

2. Risicobeheer:

Investeren in cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee, zoals volatiliteit en beveiligingsproblemen. Een goede cursus leert investeerders hoe ze deze risico’s kunnen identificeren en beheren, en hoe ze verstandige investeringsbeslissingen kunnen nemen.

3. Handelsstrategieën:

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in actieve handel, biedt een crypto cursus inzicht in verschillende handelsstrategieën, technische analyse en marktpsychologie. Dit kan helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het maximaliseren van winstpotentieel.

4. Nieuwe Kansen:

De blockchain-industrie evolueert snel en biedt voortdurend nieuwe kansen. Door een cursus te volgen blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontdek je mogelijkheden voor innovatie, zoals DeFi (Decentralized Finance) en NFT’s (Non-Fungible Tokens).

5. Bescherming tegen Oplichting:

De crypto-wereld kan een broedplaats zijn voor oplichting en fraude. Een goede cursus leert je hoe je legitieme projecten van oplichterij kunt onderscheiden en hoe je jezelf kunt beschermen tegen phishing, malware en andere vormen van cybercriminaliteit.

6. Gemeenschap en Netwerken:

Het volgen van een crypto cursus brengt je in contact met gelijkgestemde individuen en experts in het veld. Dit biedt waardevolle kansen om te netwerken, ideeën uit te wisselen en deel te nemen aan gemeenschappen die gericht zijn op educatie en groei.


De top 5 crypto cursussen van dit moment!

Met de exponentiële groei van cryptocurrencies en blockchain-technologieën is er een groeiende vraag ontstaan naar educatieve middelen die mensen helpen deze complexe en boeiende wereld te begrijpen. Steeds meer mensen willen beginnen met crypto daarom is het belang van een goede cursus cruciaal. Of je nu een nieuwkomer bent die de basisprincipes van crypto wil leren, een ervaren handelaar die zijn strategieën wil verfijnen, of een ondernemer die op zoek is naar kansen in de blockchain-industrie, een goede crypto cursus kan van onschatbare waarde zijn.

In deze gids verkennen we de top vijf crypto cursussen die een uitstekende reputatie hebben opgebouwd binnen de gemeenschap. Van uitgebreide online programma’s tot interactieve workshops, deze cursussen beloven niet alleen kennis, maar ook inzichten, vaardigheden en mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.

Deze cursussen zijn ontworpen om je de fundamenten van de cryptomarkt bij te brengen. Ze bieden inzicht in hoe de markt functioneert, hoe je uiteindelijk winst kunt maken met crypto en welke cryptovaluta’s het meest geschikt zijn voor langetermijninvesteringen. Bovendien geven deze cursussen je ook een goed begrip van de risico’s die gepaard gaan met deze markt.


1. Money Mastery Cursus – AllesOverCrypto

De Money Mastery cursus van allesovercrypto.nl is een uitgebreide cursus. Die ontworpen is om mensen te helpen om meer te leren over cryptocurrencies. Ook leren ze een stukje verantwoordelijkheid over het stukje beleggen en winst maken in deze spannende markt. De cursus wordt gegeven door Patrick Suiker en Derek Westra. Twee experts op het gebied van cryptocurrencies, die hun kennis en ervaring gebruiken om de mensen stap voor stap te begeleiden.

De cursus is opgebouwd uit verschillende modules die elk een specifiek aspect van de cryptocurrency-markt behandelen. Dit omvat onderwerpen als de geschiedenis van cryptocurrencies, hoe je veilig cryptocurrencies kunt kopen en opslaan, hoe je de markt kunt analyseren om de beste investeringsmogelijkheden te vinden en hoe je winst kunt maken door middel van trading.

De cursus bevat ook praktische tips en strategieën om te zorgen voor een verantwoordelijke en succesvolle belegging in cryptocurrencies. Zo wordt er bijvoorbeeld aandacht besteed aan het beheersen van de risico’s, het opstellen van een investeringsplan en het vinden van de juiste balans tussen beleggen en risico’s nemen. Door de jaren heen heeft allesovercrypto meerdere producten op de markt gezet. Denk hierbij aan de producten, Crypto Masterclass, Crypto Signals én Crypto Mastery.

Wat leer je tijdens deze cursus?

 1. Je kunt gemakkelijk uitleggen wat crypto is en hoe het werkt
 2. Je hebt een grondig begrip van geld en hoe het functioneert.
 3. Je identificeert zelfstandig kansen in de cryptomarkt en benut deze.
 4. Je bezit de vaardigheden om als day trader actief te zijn.
 5. Je ontwikkelt diverse passieve inkomstenbronnen.
 6. Je begrijpt hoe marktcycli werken en hoe je hiervan kunt profiteren.
 7. Je weet precies wanneer het tijd is om cryptomunten te kopen en verkopen.
 8. Je kunt markttrends herkennen en hierop inspelen.
 9. Je verwerft in enkele maanden kennis waar anderen jaren over doen.
 10. Je laat geld voor jou werken in plaats van andersom.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Je moet de Money Masery cursus zien als een samenhangsel van alle producten die allesovercrypto te bieden heeft. Zo krijg je de volgende onderdelen bij de Money Mastery:

Kosten:

AbonnementPrijs per kwartaal (ex btw)Prijs voor klant
Kwartaalabonnement€245,45€297,- (voor webinar klanten)
Jaarabonnement€823,97€997,- (voor webinar klanten)
Lifetime-abonnement€2.476,86€2.997,- (voor webinar klanten)
Crypto Portfolio€80,17€97,-
Let op: de prijzen voor Money Mastery gelden alleen voor klanten die de webinar hebben gevolgd. (De gratis bitcoin cursus).

De Money Mastery cursus is opgebouwd uit 12 modules met meer dan 100 verschillende lessen. Hieronder heb ik kort neergezet hoe de modules zijn opgebouwd:

ModuleOnderwerpUitleg
1Welkom bij de Crypto MasterclassIn deze module gaat allesovercrypto je verwelkomen en je laten kennismaken met wat je van deze cursus kunt verwachten.
2Je eerste cryptocurrencyIn deze module gaat allesovercrypto zich richten op het verkrijgen van je eerste cryptocurrency. Ze beginnen met Les 1: Je eerste cryptocurrency kopen via Bitvavo.
3Maak een killer start!In deze module richten zij zich op het maken van een killer start in de wereld van cryptocurrency.
4Bouw je onbreekbare kluisIn deze module richten zij zich op het bouwen van je onbreekbare kluis om je cryptocurrency veilig te houden
5Je winst cashenIn deze module gaan ze je leren in 3 lessen hoe je je winst moet cashen.
6Wees de eerste investeerderIn deze module leer je alles over verschillende soorten token sales, waaronder Initial Coin Offerings (ICO’s), Security Token Offerings (STO’s), Initial Exchange Offerings (IEO’s), en zelfs Initial DeFi Offerings (IDO’s).
7Een passief crypto inkomenIn deze module leer je alles over verschillende manieren om een passief inkomen te verdienen met cryptocurrency.
8De crypto-trends de baasIn deze module leer je alles over de belangrijkste trends in de crypto wereld en hoe je ze kunt gebruiken om je investeringen te optimaliseren.
9The winning mindsetIn deze module gaan ze dieper in op de mentale kant van het traden en investeren in cryptocurrency.
10Vrijheid dankzij crypto tradingIn deze module leer je alles over crypto trading en hoe je financiële vrijheid kunt bereiken door te handelen in cryptocurrencies. Ook deze module is weer zeer uitgebreid!
11De beste tools & indicatorenIn deze module leer je over alles over de beste tools en indicatoren.
12Word Crypto Trading MasterHierin gaan ze tot slot kijken hoe jij een crypto master kan worden!Voordelen Money Mastery

 • Toegang tot een gratis bitcoin cursus!
 • De cursus is zeer uitgebreid en de mensen die informatie geven hebben al ruim 8 jaar ervaring in de crypto markt.
 • Geschikt voor beginnende crypto beleggers maar ook voor de ervaren beleggers.
 • Cursus wordt elk jaar ge-updatet.
 • Er is een community waarin je kunt communiceren met andere cursisten en vragen kunt stellen aan de docenten.
 • 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Nadelen Money Mastery

 • Cursus kost veel tijd! Je moet dus serieus en gemotiveerd zijn om de cursus te volgen.
 • Er worden soms lastige termen gebruikt!
 • Het is een flinke investering!

Lees hier mijn uitgebreide review: Money Mastery Review


Crypto en Trading academy – Madelon Vos

Madelon Vos is een bekende verschijning in de Nederlandse cryptowereld. Ze is niet alleen een gedreven presentatrice, maar ook een ervaren crypto-expert die haar kennis deelt met een breed publiek.

De kracht van Madelon Vos:

 • Toegankelijke uitleg: Madelon heeft een talent om complexe technische concepten op een heldere en begrijpelijke manier uit te leggen, waardoor ze complexe materie toegankelijk maakt voor een breed publiek.
 • Enthousiasme en passie: Haar enthousiasme voor crypto is aanstekelijk en ze deelt haar passie met haar cursisten en kijkers.
 • Ervaring en expertise: Madelon is al geruime tijd actief in de cryptowereld en heeft diepgaande kennis van de markt, technologie en trends.
 • Betrouwbaarheid: Madelon staat bekend om haar betrouwbaarheid en objectieve benadering van de cryptowereld. Ze belicht zowel de kansen als de risico’s.

Crypto & Trading Academy

Gratis preview: Start je cryptoreis met een gratis preview van de Crypto & Trading Academy. In deze preview krijg je alvast een waardevol voorproefje van de inhoud en leer je de basis over:

 • Bitcoin: De grondlegger van de cryptowereld, met al zijn unieke kenmerken en werking.
 • Cryptovaluta: Ga verder dan Bitcoin en verken de diversiteit van andere digitale munten.
 • Traden: Leer de beginselen van handelen in cryptovaluta, inclusief technische analyse.

Maak kennis met Madelon Vos: De cursus wordt geleid door Madelon Vos, een gepassioneerde crypto-expert en presentatrice. Met haar heldere uitleg en aanstekelijke enthousiasme maakt ze de complexe wereld van crypto toegankelijk voor iedereen.

Beheers de risico’s: De Crypto & Trading Academy leert je niet alleen over de kansen, maar ook over de risico’s die gepaard gaan met beleggen in cryptovaluta. Je leert hoe je verantwoord kunt handelen en je beleggingen kunt beschermen.

Deze cursus is een preview op de uitgebreide Crypto & Trading Academy cursus van Madelon Vos.

In de gratis cursus leer je onder andere het volgende:

OnderwerpBeschrijving
Vergroot je kennis over geld en de economieOntdek de werking van geld, de oorsprong van het geldsysteem en de mogelijke risico’s.
Verbeter je mindset over geldLeer anders te denken over geld, bezit en consumptie. Ontdek wat echt belangrijk is in het leven.
Weet wat je financieel waard bentBepaal je financiële positie en leer hoe je deze kunt verbeteren.
Beheer je geld effectiefLeer je inkomsten en uitgaven te begrijpen, je vermogen te bepalen en je financiën te beheren.
Stel doelen en realiseer zeBepaal je financiële doelen, maak een plan en evalueer je voortgang.
Vermogensopbouw: Allocatie en diversificatieLeer hoe je je vermogen kunt opbouwen door middel van allocatie en diversificatie.
Begrijp de impact van economische gebeurtenissenLeer hoe economische gebeurtenissen jouw financiën beïnvloeden en hoe je je hierop kunt aanpassen.

Voordelen Crypto & Trading Academy

 • Madelon Vos heeft meer dan 25.000 cursisten opgeleid.
 • De cursus is beoordeeld met 4,8 van de 5 sterren.
 • De cursus beschikt over het NRTO-keurmerk. De NRTO, Nederlandse Raad voor Training en Opleiding, heeft dit keurmerk in het leven geroepen waarmee ze de kwaliteit en professionaliteit in de opleidingenmarkt kunnen waarborgen.. 
 • De cursus kan gebruikt worden door middel van je persoonlijk ontwikkel budget (als je deze hebt bij je werkgever) Madelon werkt hier aan mee.
 • Niet goed geld terug garantie. Wanneer je maximaal 25% van de cursussen hebt gevolgd binnen 14 dagen, krijg je gewoon je geld terug.

Nadelen Crypto & Trading Academy

 • Na aanschaf van de Crypto & Trading Academy heb je voor 60 dagen toegang tot de MoneyTalks community.

Kort over de gehele cursus Crypto & Trading Academy – Madelon Vos

De Crypto & Trading Academy is meer dan alleen een cursus. Het is een complete reis die je meeneemt naar de kern van crypto en beleggen:

1. Bitcoin & Technische Analyse Academy:

 • Bitcoin Basics & Cryptocurrencies: De basis van Bitcoin, cryptovaluta en blockchaintechnologie.
 • Leren handelen in Cryptocurrencies: Technische analyse, koersbewegingen voorspellen en winstgevende strategieën.
 • 13+ uur videocontent: Diepgaande lessen, heldere uitleg en praktische oefeningen.

2. Bonuscontent:

 • Bekijk hoe Madelon beleegt en handelt: Leer van haar expertise en strategieën.
 • Extra analyses, video’s en live sessies: Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
 • 2 maanden toegang tot de MoneyTalks Community: Maak contact met andere crypto-liefhebbers en experts.

3. Levenslange toegang en waardevolle extra’s:

 • Onbeperkt toegang tot alle lessen: Leer in je eigen tempo, waar en wanneer je wilt.
 • Datasets, Pos calculator & logboek: Handige tools om je beleggingen te optimaliseren.
 • €70 aan gratis crypto/goud/aandelen: Maak kennis met verschillende beleggingsplatforms.

De Crypto & Trading Academy is een waardevolle investering in je financiële toekomst. Ontgrendel de kracht van crypto en beleggen met Madelon Vos!

Prijs: €2381,- (€697,- incl. btw)

PS: Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je inkomen, ervaring of leeftijd.


Moosty’s NFT Cursus

Ben je klaar om de fascinerende wereld van NFT’s te verkennen en te leren hoe je winst kunt behalen door ze te kopen en te verkopen? Ontdek dan Moosty’s NFT Cursus, de meest betaalbare cursus in Nederland die speciaal is ontworpen voor beginners!

Wat leer je in de cursus?

 • De basis van NFT’s: Ontdek wat NFT’s zijn, hoe ze werken en waar je ze kunt kopen.
 • Kopen en verkopen met winst: Leer de kneepjes van het vak om NFT’s te scoren en met winst te verkopen.
 • Onbekende parels vinden: Ontdek handige tools en strategieën om onontdekte NFT’s met potentieel te vinden.
 • De juiste waarde bepalen: Leer NFT’s op waarde te schatten en te investeren in waardevolle projecten.
 • Tools en technieken: Maak kennis met essentiële tools en technieken voor succes in de NFT-wereld.
 • En nog veel meer: Leer over ‘minting’, ‘staking’, handige tips & tricks en inspirerende use cases.
ModuleOmschrijving
Basiskennis* Wat zijn NFT’s?
* Voorbeelden van succesvolle NFT’s
* Veelgebruikte termen
* Waar kun je NFT’s kopen?
* Marktplaatsen
* OpenSea Accounts
* Twitter Accounts
* Play-to-Earn games (& NFT’s)
Voorbereiding* Het volledige proces van NFT’s kopen en verkopen
* MetaMask wallet aanmaken en installeren
* MetaMask koppelen met OpenSea
* Geld sturen naar MetaMask
Onderzoek* Onderzoek doen met checklist
* Moosty’s NFT Checklist
* Kenmerken (zeldzaamheid) checken
* Tools voor onderzoek
* Waar moet je op letten?
* Hoe vind je onontdekte NFT’s met Nansen? 
* Onderzoek doen uitbesteden
Kopen* Voorkom oplichting met NFT’s (tip!)
* Hoe koop je NFT’s?
* Tools om te kopen
* Gas Fees
* Hoe maak je een NFT zichtbaar na reveal?
Verkopen* Hoe verkoop je NFT’s?
* Verkopen vóór of ná reveal?
Extra modules* Maken
* Staken (HODL)
* Tips & Tricks & Inspiratie
 • De cursus bevat 8 modules en 35+ lessen.
 • De cursus is speciaal ontworpen voor beginners.
 • De cursus is nu extra betaalbaar met een prijs van €97,- (was €397).

Voordelen van de Cursus

 • Betaalbaar: De cursus is toegankelijk voor iedereen, met een sterk verlaagde prijs van €97,- (was €397).
 • Praktisch georiënteerd: De cursus is gevuld met hands-on video’s en duidelijke uitleg.
 • Geschikt voor beginners: De perfecte start voor iedereen die nieuw is in de wereld van NFT’s.
 • Educatieve basis: Bouw een solide basiskennis op om gefundeerde keuzes te maken.
 • Ondersteuning: Maak deel uit van een community met gelijkgestemden en krijg hulp van Moosty.

Nadelen van de cursus

 • Oplichting: Helaas zijn er veel oplichters actief in de NFT-wereld. Wees dus extra voorzichtig met wie je zaken doet en waar je NFT’s koopt
 • Volatiliteit: De NFT-markt is erg volatiel, met koersen die sterk kunnen fluctueren. Dit kan leiden tot flinke winsten, maar ook tot onverwachte verliezen.

Leerprogramma Daytraden – Doopiecash

Het Nederlandse crypto kanaal “Doopie Cash” is een populaire bron voor crypto-gerelateerde inhoud. Alles wat met crypto te maken heeft wordt hier uitgebreid besproken en uitgelegd. Het kanaal is opgericht door twee Nederlandse crypto traders genaamd Chris Janssens en Berry Vrolijk. Het “bedrijf” biedt verschillende soorten inhoud, waaronder video’s, podcasts en live streams. Doopiecash richt zich op het geven van educatieve inhoud over technische analyse, handelsstrategieën en algemene crypto-informatie. Chris en Berry staan bekend om hun altijd eerlijke mening en goede uitleg. 

Het kanaal heeft een groot aantal volgers en is populair onder Nederlandse crypto-handelaren vanwege de goede kwaliteit van de inhoud en de toegankelijke en praktische benadering. Doopiecash het bedrijf biedt ook een community aan via Discord. Waar mensen alles bespreken wat betrekking heeft tot crypto. Deze Discord groep ervaar ik als heel fijn, de mensen in deze groep zijn altijd bereid om andere te helpen en zo zit je in een hechte community met allemaal mensen die dezelfde interesses hebben. Onder andere Chris en Berry zijn ook actief in deze Discord en reageren vaak op vragen van de Discord leden. 

De twee mannen van doopiecash hebben jarenlange ervaring in de beleggingswereld en in de crypto wereld. Aan kennis en kunde ieder geval geen gebrek. Klik hier om naar hun pagina te gaan.


Opbouw leerprogramma Daytraden en inhoud

De cursus wordt geleid door de ervaren traders (Chris en Berry) die hun kennis en ervaring delen met jou. Zodat je een solide basis kunt opbouwen voor jouw verdere leerproces. Je leert over de verschillende aspecten van crypto trading, zoals technische analyse, fundamentele analyse, risicobeheer en mentale mindset.

De cursus is een geweldige manier om je voeten nat te maken in de wereld van crypto trading zonder dat je geld hoeft uit te geven. Het biedt een laagdrempelige manier om te ontdekken of crypto trading iets is waarin jij geïnteresseerd bent en om jouw kennis en vaardigheden te verbeteren. Neem de kans om de beginselen van crypto trading te leren met deze gratis cursus.

 • Hoe je geld kunt verdienen met Bitcoin en Crypto
 • De basis van crypto en blockchain
 • Verschillende manieren van traden
 • Trading platformen en tools
 • Alles over exchanges
 • Traden met een hefboom
 • Winstgevende trading strategieën
 • Technische analyses
 • Hoe jij een trading mindset ontwikkeld
 • Crypto kopen, verkopen en versturen
Nr.ModuleOnderwerp
1Prijsactie– Begrijp prijsacties, leer de fases en hoe ze te lezen.
– Accumulatie / Kopen / Long
– Distributie / Verkopen / Short
– Markt up – Breakout
– Markt down – Breakdown
– Introductie tot backtesten
2Backtest– Leer backtests traden volgens het APA trading systeem.
– Wat is een backtest?
– Hoe maak je een backtest?
– Opbouw van een backtest
– Plaatsen van Entrys, Sl & TP’s
– Bepaal backtest gradaties met een confirmatie systeem
3Scalpen APA– Leer traden op lagere tijdsframes met het APA scalp systeem.
– Zoeken van een Entry / Void
– Plaatsen van een Entry
– Plaatsing Stop Loss (SL)
– Plaatsing Targets (TP’s)
– Winst maximaliseren (Limit VS Market)
– Positiegrootte berekenen (Long & Short)
– Abrupte Prijs Actie (APA) spotten en gebruiken
4Trial & Error– Ontwikkel en finetune je trading strategie.
– De 4 pilaren van het APA systeem: Risiko per trade, Risk to Reward, Winrate- Aantal trades
– Werk met het orderdagboek om je strategie te evalueren
5Mindset– Ontwikkel de juiste mindset als trader.
– Het belang van een ijzersterke mindset
– Doelgericht traden en vastberadenheid
– Traden leer je stap voor stap
6Supply, Demand & Liquiditeit– Scalpen op lagere timeframes met:, Support & Resistance, Supply & Demand, Liquiditeitszones en Stop loss op basis van prijsactie

Voordelen leerprogramma Daytraden

 • Gratis Crypto Cursus beschikbaar.
 • 1 op 1 coaching beschikbaar.
 • “goedkoopste” uit deze lijst en je leert hier het meeste.
 • De mannen van Doopiecash zijn altijd transparant en eerlijk. Dit is ook terug te zien op hun YouTube kanaal.
 • Doopiecash heeft een enorme community met alleen maar positieve verhalen.
 • Team met onwijs veel ervaring en kennis.
 • Niet goed geld terug garantie (14 dagen).

Nadelen leerprogramma Daytraden

 • Het is een pittige cursus, dus 110% inzet is nodig!

Is de cursus het waard?

Cursus:Prijs:
Doopiecash — leerprogramma daytraden&scalpen€ 399 Cursus bekijken
Madelon Vos — Crypto & Trading academy€ 599,95Cursus bekijken
Allesovercrypto — Money Mastermind€ 1.997,00 (per jaar)Cursus bekijken

Lees mijn: Doopiecash cursus review.


Platinum club – Doopiecash

Doopiecash Platinum biedt een unieke aanvulling op de leerprogramma’s en is speciaal ontworpen om jou te helpen bij het verbeteren van je trading resultaten. Als lid ga je live met doopiecash traden en krijg je wekelijks updates over zowel de Crypto- als reguliere markten. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je snel inspelen op veranderingen in de markt.

Daarnaast richt Doopiecash platinum zich sterk op het duidelijker maken van het concept van prijsactie, zodat jij hier effectief op kunt handelen. Hierdoor zul je in staat zijn snel en efficiënt te handelen, met betere winstgevende trades als gevolg.

Naast de live trading en markt updates, krijg je ook toegang tot de interactieve chat waar je al je vragen en feedback op jouw technische analyses kunt delen. Hierdoor kun je rekenen op de hulp en support van een hechte en behulpzame community van ervaren traders. Door lid te worden van Doopiecash platinum garandeert doopiecash dat jij jouw trading kennis zal vergroten en je meer winstgevende trades zult maken.


Inhoud platinum club – Doopiecash

Verlang je naar meer dan alleen de zoveelste tradingcursus? Ben je klaar om te transformeren tot een succesvolle trader, omringd door gelijkgestemde professionals?

Maak dan kennis met Doopiecash Platinum, jouw exclusieve paspoort naar ongekende hoogten in de tradingwereld. Dit unieke lidmaatschap opent de deur naar een unieke community waar expertise, verbondenheid en succes centraal staan.

Ervaar de kracht van een hechte band:

 • Duik in een selecte groep van gedreven traders in een besloten Discord-sectie.
 • Wissel kennis, strategieën en inzichten uit met ** gelijkgestemde professionals**.
 • Profiteer van de collectieve intelligentie en ervaar de kracht van synergie.

Krijg exclusieve voordelen:

 • VIP-begeleiding: Ervaar persoonlijke aandacht van het ervaren Doopiecash-team.
 • Directe toegang tot tradinggoeroes: Leer van de beste traders in de branche.
 • Gesloten chatkanalen: Deel ideeën en stel onbeperkt je vragen in exclusieve online ruimtes.
 • Professionele tradehulp: Krijg concrete ondersteuning bij het nemen van weloverwogen tradebeslissingen.

Platinum club is meer dan een cursus het is een weg naar succes:

 • Versterk je tradingvaardigheden met gerichte begeleiding.
 • Vergroot je kennis door te leren van ervaren professionals.
 • Maak deel uit van een inspirerende community die je motiveert.
 • Bereik je volledige tradingpotentieel met exclusieve tools en resources.

Opbouw Platinum club – Doopiecash

Nr.ModuleOnderwerp
1Platinum in DiscordToegang tot DoopieCash Platinum in Discord. Zodra jouw aanvraag verwerkt is, krijg jij toegang tot alle bovengenoemde rubrieken.
2Platinum live + recapTweewekelijks op zaterdagmiddag om 13:00 uur is er een Platinum live sessie. Je kijkt en luistert mee met Mike & Vincent terwijl ze live de charts analyseren en speuren naar trades op dat moment. Berry en Chris joinen regelmatig de live sessies om hun kijk te delen. Kun je er op zaterdagmiddag niet bij zijn? Geen zorgen! De live sessies zijn tot 48 uur terug te kijken. Daarnaast is er op de eerstvolgende woensdagavond om 20:00 uur een recap, waarin alles nog een keer besproken wordt en live naar de huidige prijsactie gekeken wordt.
3DagstartIn de weekenden zonder Platinum live sessie ontvang je een uitgebreide dagstart video. Hierin wordt getoond hoe je de dag het beste kunt voorbereiden en jouw plan voor de dagen erop kunt opstellen.
4Start van de week + recapIedere maandag begint de week met een video waarin teruggeblikt wordt op de afgelopen week. Wat is er gebeurd en wat hebben we geleerd? Daarna wordt de planning van de nieuwe week besproken en wordt verteld wat je allemaal kunt verwachten.
5Weekupdate BTC/ETHWekelijkse video-update over Bitcoin en Ethereum.
6Platinum Deep Dive VideoIedere vrijdag wordt in de Platinum Deep Dive video uitgebreid ingegaan op één van de vele technische aspecten van het traden. Veelvuldig worden voorbeelden getoond, zodat jij dit zo goed mogelijk kunt toepassen binnen jouw eigen strategie.
7Price in actionIn het “Price in action” kanaal worden analyses gepost waarin zo veel mogelijk prijsactie inzichten worden gedeeld. Inzichten met betrekking tot backtests, prijsactie, risicomanagement, winsten, verliezen, het bepalen van entries en stop loss niveaus, etc.
8De denktankEmotie en psychologie zijn een van de belangrijkste aspecten in het leren traden. In de denktank krijgt dit mentale aspect extra aandacht.
9Platinum HuiswerkElke week wordt binnen Platinum een huiswerk opdracht gegeven die je voor jezelf kunt uitvoeren op de chart. Later in de week wordt content gedeeld waarin de huiswerk opdracht uitgewerkt en uitgelegd wordt.
10Super SeminarDrie keer per jaar wordt in Platinum het Super Seminar gehouden. Dit is een livestream waarin één specifiek onderwerp binnen het traden van A tot Z wordt uitgewerkt in een ±3 uur durende uitzending.
11DoopieCash RadioBinnen de Platinum sectie in Discord wordt op willekeurige momenten in de week “DoopieCash Radio” gehost. In DoopieCash Radio wordt gesproken over de prijsactie van dat moment en allerlei andere relevante onderwerpen van de week. Als Platinum lid kun je vragen stellen waar direct op ingegaan wordt. De radio sessies zijn altijd achteraf terug te luisteren.
12Aandelen ContentVier keer per maand wordt er content geleverd over aandelen. Eens per maand wordt een uitgebreid verslag gegeven over een selectie van aandelen en de waardebepaling ervan. Zaken als sectorkeuze, winst- en verliesrekening, dividend en de outlook komen hierin aan bod. Een week later wordt de technische analyse gekoppeld aan de fundamentele analyse in de TA-FA-video. Daarnaast wordt eens per maand een onderwerp besproken in het kader van portfolio management of aandelen analyse. Ook is er eens per maand een huiswerkopdracht waarbij de uitwerking gedeeld wordt in video formaat.

Voordelen Platinum Club

 • Exclusieve toegang tot een belasten community van top traders.
 • Persoonlijke begeleiding van ervaren professionals.
 • Directe toegang tot senior traders voor waardevolle inzichten.
 • Gesloten chatkanalen voor continue support en discussie.
 • Professionele tradehulp bij het nemen van beslissingen.
 • Niet goed geld terug garantie (14 dagen).

Nadelen Platinum club

 • Vrij prijzig. 1 maand, 6 maanden en 12 maanden.

Lees hier mijn volledige review over alle crypto cursussen van Doopiecash: Daytraden Crypto cursussen.


Veel gestelde vragen

Voor wie zijn crypto cursussen bedoeld?

Crypto cursussen zijn bedoeld voor iedereen die meer wil leren over de wereld van cryptovaluta. Of je nu een complete beginner bent of al enige kennis hebt, er is altijd een cursus die past bij jouw niveau.

Wat leer je in een crypto cursus?

Dit verschilt natuurlijk per cursus. Maar bij de meeste leer je onderstaande punten:
– De inhoud van crypto cursussen kan variëren, maar over het algemeen leer je over:
– De basisprincipes van blockchain en cryptovaluta
– De verschillende soorten cryptovaluta
– Hoe je cryptovaluta kunt kopen en verkopen
– Hoe je veilig kunt handelen in crypto
– Beveiliging van je crypto-assets
– Technische analyse en koersvoorspelling
– Investeren in cryptovaluta
– De toekomst van blockchain en crypto

Wat zijn de voordelen van het volgen van een crypto cursus?

Vergroot je kennis: Leer alles over de werking van cryptovaluta en hoe je er op een veilige en verantwoorde manier mee om kunt gaan.
Maak betere keuzes: Door te begrijpen hoe de markt werkt, kun je betere beslissingen nemen over je beleggingen.
Verminder je risico’s: Leer over de gevaren van crypto en hoe je je kunt beschermen tegen scams en hacks.
Blijf op de hoogte: De cryptowereld evolueert voortdurend. Cursussen helpen je op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.
Maak contact met anderen: Ontmoet andere geïnteresseerden in crypto en breid je netwerk uit.

Wat is de beste cursus voor beginners?

De keuze voor de beste crypto cursus voor beginners hangt af van jouw leerstijl, budget en doelstellingen. Hier zijn echter drie populaire opties om te overwegen:
1. Doopiecash Platinum Club
2. Money Mastery van Alles over Crypto
3. Gratis Crypto & Trading academy van Madelon Vos.

Wat is het verschil tussen een gratis en een betaalde crypto cursus, en welke moet ik kiezen?

Het verschil tussen gratis en betaalde crypto cursussen kan aanzienlijk zijn. Gratis cursussen bieden vaak basisinformatie en introducties tot de wereld van cryptocurrencies, maar missen vaak diepgaande analyses, praktijkervaring en ondersteuning. Betaalde cursussen daarentegen bieden vaak uitgebreidere inhoud, inclusief diepgaande analyses, praktische toepassingen, live sessies, en directe ondersteuning van experts. Ze kunnen ook geavanceerde technieken, strategieën en geavanceerde tools bevatten die niet beschikbaar zijn in gratis cursussen. Bij het kiezen tussen een gratis of betaalde cursus, is het belangrijk om je eigen leerdoelen, budget en bereidheid om te investeren in educatie in overweging te nemen.


Crypto Cursussen | Conclusie

Bij het kiezen van een crypto cursus is het essentieel om te investeren in educatie van hoge kwaliteit die je de nodige kennis en vaardigheden biedt om succesvol te zijn in de wereld van cryptocurrencies. Voor diegenen die serieus zijn over het leren van daytrading en het verkennen van geavanceerde strategieën, zijn de leerprogramma’s Daytraden en Platinum Club van DoopieCash uitstekende keuzes. Deze cursussen bieden diepgaande analyses, praktische toepassingen en directe ondersteuning van experts om je te helpen je doelen te bereiken. Bovendien is het gratis proeven van de cursus van DoopieCash een waardevolle optie voor diegenen die willen ervaren wat hun cursussen te bieden hebben.

Voor een uitgebreid totaalpakket aan crypto educatie, inclusief fundamentele kennis, trading strategieën en investeringstips, is de Money Mastery cursus van AllesOverCrypto een uitstekende keuze. Deze cursus biedt een holistische benadering van crypto educatie en helpt je om een goed begrip te krijgen van alle aspecten van de crypto wereld.

Ongeacht welke cursus je kiest, het belangrijkste is om te investeren in je eigen kennis en vaardigheden om succesvol te kunnen zijn in de spannende en snel evoluerende wereld van cryptocurrencies.


Ontdek de top 10 beste Altcoins in 2024 met potentie voor explosieve groei!
Crypto

Ontdek de top 10 beste Altcoins in 2024 met potentie voor explosieve groei!

De titel “Beste Altcoins 2024” vliegt je om de oren. Artikelen beloven gouden bergen, met obscure munten die de hemel in zullen schieten. Maar wie graaft wat dieper, ontdekt al snel dat de meeste van deze “beste” altcoins niets meer zijn dan hype-gevoelige “shitcoins”. In dit artikel pakken we het anders aan. We kijken niet

Freedom24 Review | Wat biedt deze broker jou?
Brokers

Freedom24 Review | Wat biedt deze broker jou?

Freedom24 een beleggingsbroker met een breed scala aan financiële instrumenten. Een broker die u niet mag missen als het gaat om beleggen. Op deze broker kan je profiteren van verschillende producten. Zoals een spaarrekening met hogere rentes, aandelen kopen tegen de IPO-prijs en toegang heb tot wereldwijde beurzen. Kortom een broker vol verassingen en verschillende

Share.

Ik ben Joost, een 39-jarige man met een passie heeft voor beleggen, investeren en ondernemen (en sporten). Ik wil met Successblog.nl mensen helpen om de stap te maken naar de mooie kansen die in de financiële markten liggen.

Onderwerpen

Contact

©2024 Succesblog. Website door WebDelft.