Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de crypto wereld? Wil je meer leren over hoe je geld kunt verdienen met crypto? Dan is daytraden misschien wel iets voor jou.

Wat is daytraden?

Daytraden is een vorm van beleggen waarbij je cryptomunten koopt en verkoopt op dezelfde dag. Je probeert hierbij winst te maken door te profiteren van kleine prijsverschillen tussen de aankoop- en verkoopprijs.

Hoe werkt daytraden?

Daytraden is een complexe bezigheid die veel kennis en ervaring vereist. Als je wilt beginnen met daytraden, is het belangrijk om je eerst goed te verdiepen in de materie.

Hier zijn een aantal dingen die je moet weten om met daytraden te beginnen:

 • Technische analyse: Om succesvol te kunnen daytraden, is het belangrijk om technische analyse te kunnen gebruiken. Technische analyse is een methode om de prijsbewegingen van cryptomunten te voorspellen.
 • Fundamentele analyse: Naast technische analyse, is het ook belangrijk om fundamentele analyse te doen. Fundamentele analyse is een methode om de waarde van een cryptomunt te beoordelen op basis van factoren zoals de financiële prestaties van het bedrijf achter de munt, de algemene economische omstandigheden en de vooruitzichten voor de cryptomarkt.

Wat is daytraden in crypto? 

Hoe werkt geld verdienen met crypto? oftewel met daytraden in crypto. Het is een manier om geld te verdienen met cryptocurrency. Het is het kopen en verkopen van cryptocurrencies binnen een korte periode, meestal binnen enkele secondes, minuten of uren. Daytraders zoeken naar kansen om op kortetermijnwinst te behalen door cryptovaluta te verhandelen op basis van prijsbewegingen op de markt. Het is een risicovolle activiteit en traders moeten de markt goed begrijpen en weten hoe te handelen om winst te behalen. Daytraden in crypto vereist een klein startkapitaal, maar het kan uiteindelijk grote winsten opleveren.

Het is een speculatieve activiteit, waarbij handelaren proberen om winst te maken door korte termijn prijsbewegingen te voorspellen en handelen in volatiele markten. Om te weten welke cryptocurrencies je moet kopen of verkopen, moet je de markt goed monitoren en kijken naar verschillende technische indicatoren, zoals volume, prijsactie en meer. Als je eenmaal een cryptocurrency hebt geselecteerd, kun je proberen winst te maken door de prijs te voorspellen en deze te verhandelen op de markt.

Voordat je begint met handelen, is het belangrijk om een strategie te ontwikkelen. Er zijn veel verschillende strategieën die je kunt gebruiken, zoals swing trading, scalping, daytrading en meer. Als je eenmaal een strategie hebt ontwikkeld, kun je beginnen met handelen in cryptocurrencies. Daytrading in crypto kan een goede manier zijn om geld te verdienen, maar het is ook risicovol. Daarom is het belangrijk om je huiswerk te doen voordat je begint met handelen. Zorg dat je goed begrijpt hoe de markt werkt en hoe je je geld kunt beheren voordat je met echt geld gaat handelen.

Het doel van daytraden crypto

Het doel van daytrading in crypto is om kortetermijnwinst te maken door kleine verschillen in de koers te identificeren en erop te handelen. Door deze verschillen te verhandelen, kunnen traders in een korte tijd winst maken. Om dit te bereiken, moeten traders een aantal technieken volgen. Allereerst moeten traders goed het sentiment op de markt begrijpen. Ze moeten met de trend meegaan en in staat zijn om te zien welke cryptocurrency momenteel het meest populair is en waar deze trend heen gaat. Daarnaast moeten traders goed de technische analyse beheersen.

Ze moeten kunnen zien wanneer de markt aan het veranderen is en voorspellen welke richting de koers zal gaan. Daarnaast is het belangrijk dat daytraders risicomanagement toepassen. Door te handelen met een stop loss-strategie kunnen traders voorkomen dat ze meer verliezen dan ze kunnen veroorloven. Ook is het belangrijk dat daytraders goed op de hoogte zijn van de regelgeving omtrent handelen in cryptocurrency. Als laatste moeten traders voldoende liquiditeit hebben om effectief te kunnen handelen. Het uiteindelijke doel bij deze manier van traden is natuurlijk om winst te maken op korte termijn!

In 6 stappen beginnen met daytraden

Ik leg je in 6 stappen uit hoe je het beste kan beginnen met daytraden.

 1. Zoek een gereguleerde broker: Kies een gereguleerde broker die je toegang geeft tot de cryptocurrency markt en die past bij je beleggingsstrategie en doelstellingen.
 2. Maak een account aan: Maak een account aan bij je gekozen broker en stort geld om te beginnen met beleggen.
 3. Maak een beleggingsplan: Maak een duidelijk beleggingsplan met je doelstellingen, beleggingsstrategieën en risicomanagement. Maak het jezelf niet te moeilijk start daarom met het daytraden van bitcoin. Of het handelen van bitcoin.
 4. Zoek educatieve bronnen: Zoek naar educatieve bronnen over daytrading en cryptocurrency, zoals blogs, artikelen, boeken en online cursussen, om jezelf te informeren en te verbeteren.
 5. Begin met oefenen: Voordat je echt geld investeert, is het verstandig om te beginnen met oefenen om te leren hoe de markt werkt en hoe je trading tools kunt gebruiken.
 6. Begin met beleggen: Zodra je je voorbereid hebt en je comfortabel voelt met de markt en je beleggingsstrategie, kun je beginnen met beleggen en posities in- en uitstappen op de cryptocurrency markt.

Tot slot kan je ook kijken op de site van doopiecash. Deze mannen zijn al jaren actief in de crypto en beleggingsmarkt. Met hun ervaring hebben ze verschillende cursussen samengesteld waaronder ook een Daytrade cursus. Zeker een aanrader om hier even naar te kijken.

15 Daytrade crypto tips voor beginners

1. Zorg dat je een goede kennis hebt van het technische aspect van cryptocurrency-trading.

De technische aspecten van cryptocurrencyhandel zijn onder meer het begrijpen van de verschillende marktcondities en het gebruik maken van technische analyse om de prijsbeweging van cryptocurrency te voorspellen. Het is belangrijk om te begrijpen hoe de technische analyse werkt, welke indicatoren je kunt gebruiken en hoe je trends kunt herkennen. Het is ook belangrijk om te begrijpen hoe je bepaalde ordertypen moet gebruiken, zoals limiet orders, stoporders en markt orders, om de beste resultaten te behalen.

2.Bouw een gedegen kennis op van de marktvoorspellingen, trends en nieuwe ontwikkelingen.

Kennis van marktvoorspellingen in crypto is het vermogen om marktgegevens uit het verleden en het heden te analyseren om toekomstige marktprestaties te voorspellen. Dit kan het bestuderen van markttrends, het analyseren van historische gegevens en het gebruik van technische indicatoren inhouden om voorspellingen te doen over waar de markt naartoe gaat. Het doel van een marktvoorspelling is om beleggers een goede onderbouwde mening te geven over de toekomstige richting van de cryptomarkten. Ook hou je bij deze tip aandachtig het nieuws in de gaten. Wat speelt er allemaal in de crypto wereld en wat heeft dit voor invloed op de crypto beurs?

3.Zorg ervoor dat je bekend bent met de verschillende trading platforms.

Er zijn verschillende trading platforms voor crypto die elk hun eigen voordelen hebben. Een van de meest populaire platforms in Nederland is Bitvavo. Hou er wel rekening mee dat Bitvavo een exchange is waar je niet op kan daytraden. Dit platform is meer bedoeld voor spot-traden of swingtraden. Een populair platform die veel gebruikt wordt voor daytraden is Bybit. Elke exchange heeft hun eigen tarieven, stortingsopties, orderboeken en klantenservice. Neem de tijd om alle verschillende opties te onderzoeken om ervoor te zorgen dat je het beste trading platform voor crypto hebt, die past bij jouw situatie.

4.Begin met kleine bedragen om je zelfvertrouwen te vergroten.

De minimale storting die je in crypto kunt doen, is afhankelijk van de exchange waar je je aanmeldt. Sommige exchanges vereisen een minimale storting van 20 euro of meer, terwijl andere al stortingen van 5 euro of minder accepteren. Het is aan te raden om met een klein bedrag te beginnen, zodat je meer ervaring kunt opdoen met crypto-handel voordat je er veel geld aan uitgeeft. Zo beperk je de verliezen ook en hou jij je emoties in bedwang. Eerst leren dan met groot geld beginnen. Investeer ieder geval met geld wat je kan missen.

5.Wees voorzichtig met het riskeren van grote bedragen.

Cryptocurrency is een hoog risico beleggingscategorie en het is belangrijk om voorzichtig te zijn als je grote bedragen riskeert. De markt kan snel veranderen en er zijn veel onvoorspelbare factoren die de waarde van cryptocurrency kunnen beïnvloeden. Als je grote bedragen riskeert, kan dit leiden tot grote verliezen als de markt tegen je werkt. Zorg ervoor dat je je beleggingsstrategie goed hebt doordacht en beperk je hefboomwerking om het risico te beperken.

6.Houd je aan je trading plan

Het is belangrijk om je aan je trading plan te houden als je daytrading in cryptocurrency doet. Een goed beleggingsplan/daytrade plan kan je helpen om doelgericht te traden en rationele beslissingen te nemen, in plaats van te handelen op basis van emoties of speculaties. Houd je aan je trading plan door duidelijke doelstellingen te stellen, een risicomanagementsysteem te implementeren en te blijven leren en jezelf te verbeteren. Door je aan je trading plan te houden, kun je het risico beperken en succesvoller zijn in de markt.

7.Zorg dat je de verschillende soorten orders kent.

Het is belangrijk om de verschillende soorten orders te kennen als je gaat day traden in crypo. Er zijn verschillende soorten orders die je kunt gebruiken om posities in te nemen en te sluiten, en elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Sommige van de meest voorkomende orders zijn:

 • Marktorders: Dit zijn de meest eenvoudige en snelste soort orders, waarbij je direct een transactie sluit tegen de huidige marktprijs.
 • Limietorders: Met limietorders kun je een transactie sluiten tegen een bepaalde prijs, die hoger of lager kan zijn dan de huidige marktprijs.
 • Stop-loss orders: Stop-loss orders kunnen je helpen om verliezen te beperken door automatisch een transactie te sluiten als de prijs onder een bepaald niveau daalt.
 • Take-profit orders: Take-profit orders zijn het tegenovergestelde van stop-loss orders, en kunnen je helpen om winst te pakken door automatisch een transactie te sluiten als de prijs boven een bepaald niveau stijgt.

Het is belangrijk om deze verschillende soorten orders te kennen en toe te passen.

8.Oefen goed met het gebruik van de verschillende trading tools.

Het is belangrijk om goed te oefenen met het gebruik van de verschillende trading tools (bijvoorbeeld tradingview) als je daytrading in cryptocurrency doet. Er zijn veel professionele trading tools beschikbaar die je kunt gebruiken om marktgegevens te analyseren en beslissingen te nemen, en het is belangrijk om te weten hoe je deze tools kunt gebruiken om succesvoller te zijn in de markt. Probeer verschillende tools uit en oefen met het gebruik ervan om te zien wat het beste bij je past en om je vaardigheden te verbeteren.

9.Probeer verschillende strategieën uit om te zien wat voor jou werkt.

Het is belangrijk om verschillende strategieën te proberen als je daytrading in cryptocurrency doet, om te zien wat het beste bij je past. Er zijn veel verschillende strategieën die je kunt gebruiken, zoals trendvolgen, scalp trading, breakout trading, of het gebruik van technische analyse om marktpatronen te identificeren. Probeer verschillende strategieën uit en blijf leren en jezelf verbeteren om te zien wat het beste werkt voor jou. Houdt ook rekening met je doelstellingen, risicobereidheid en vermogen om risico’s te beheren.

10.Blijf op de hoogte van het nieuws over cryptocurrency.

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van het nieuws over cryptocurrency als je daytrading doet. De markt voor cryptocurrency is snel veranderend en kan worden beïnvloed door nieuws over nieuwe wetgeving, technologische ontwikkelingen, economische gebeurtenissen en andere factoren. Houdt het nieuws in de gaten en blijf op de hoogte van relevante gebeurtenissen om beter in staat te zijn om goede beleggingsbeslissingen te nemen.

11.Blijf gefocust en stap uit wanneer dat nodig is.

Het is belangrijk om gefocust te blijven en om te weten wanneer je uit moet stappen als je daytrading in cryptocurrency doet. Daytrading kan een intense bezigheid zijn en het is belangrijk om te blijven focussen en te voorkomen dat je emotioneel handelt. Neem pauzes als je het gevoel hebt dat je niet meer helder kunt denken en stap uit wanneer dat nodig is om verliezen te beperken. Door gefocust te blijven en op te stappen wanneer dat nodig is, kun je succesvoller zijn in de markt.

12.Wees bewust van de potentiële risico’s van cryptocurrency-trading.

Cryptocurrency-trading kan hoogrisicovol zijn en het is belangrijk om bewust te zijn van de potentiële risico’s voordat je begint. Sommige van de belangrijkste risico’s van cryptocurrency-trading zijn:

 1. Volatiliteit: De waarde van cryptocurrency kan snel veranderen en dit kan leiden tot grote winsten, maar ook tot grote verliezen.
 2. Regulering: Cryptocurrency is niet gereguleerd door overheden en dit kan leiden tot onvoorspelbare veranderingen in de wetgeving.
 3. Cybersecurity: Cryptocurrency-exchanges en wallets zijn doelwit van hackers en dit kan leiden tot diefstal van fondsen.
 4. Technische problemen: Er kunnen technische problemen optreden met cryptocurrency-exchanges of -wallets, wat kan leiden tot onverwachte uitval of vertragingen.
 5. Emotioneel beleggen: De snelle en volatiele markt van cryptocurrency kan leiden tot emotioneel beleggen, wat kan leiden tot slechte beleggingsbeslissingen.

Het is belangrijk om deze risico’s te overwegen voordat je begint met cryptocurrency-trading en om maatregelen te nemen om het risico te beperken, zoals het gebruik van een gereguleerde broker, het implementeren van een goed risicomanagementsysteem en het blijven leren en jezelf verbeteren als belegger.

13.Gebruik stop-loss orders om je risico te beperken.

Stop-loss orders kunnen helpen om je risico te beperken als je daytrading in cryptocurrency doet. Stop-loss orders zijn automatische transacties die worden uitgevoerd wanneer de prijs van een belegging onder een bepaald niveau daalt. Dit kan helpen om verliezen te beperken door posities automatisch te sluiten voordat ze te veel waardeverliezen. Het is belangrijk om een goed risicomanagementsysteem te implementeren en stop-loss orders te gebruiken om het risico te beperken en succesvoller te zijn in de markt.

14. Zorg ervoor dat je je fondsen goed beheert.

Het is belangrijk om je fondsen goed te beheren als je daytrading in cryptocurrency doet. Dit betekent dat je je beleggingsbudget beperkt en je risico’s beheert door het gebruik van stop-loss orders en andere risicomanagementtechnieken. Het betekent ook dat je je winst en verlies goed bijhoudt en dat je je winst maximaliseert en je verliezen beperkt. Door je fondsen goed te beheren, kun je succesvoller zijn in de markt en het risico van verliezen beperken.

15.Blijf leren en zoek naar nieuwe manieren om te profiteren van de markt.

Het is belangrijk om te blijven leren en om naar nieuwe manieren te zoeken om te profiteren van de markt als je daytrading in cryptocurrency doet. De markt voor cryptocurrency is snel veranderend en het is belangrijk om up-to-date te blijven en jezelf te blijven verbeteren als belegger. Zoek naar educatieve bronnen, zoals blogs, artikelen, boeken en online cursussen, om jezelf te informeren en te verbeteren. Blijf ook op de hoogte van het nieuws en de nieuwste ontwikkelingen in de markt om beter in staat te zijn om goede beleggingsbeslissingen te nemen.

Voordelen Daytraden

De voordelen van daytraden zijn dat de daytrader in staat stelt om snel te reageren op veranderingen in de markt en om te profiteren van kortetermijnvolatiliteit. Bovendien kan daytraden ook helpen om transactiekosten te verlagen, omdat er geen positie-overschotten zijn die moeten worden opgevangen. Ten slotte kan daytraden ook de mogelijkheid bieden om meer trades te doen en daarmee de kans op succes te vergroten.

Voordeel 1 Profiteren van kortetermijnvolatiliteit

Een voordeel van daytraden is dat de trader in staat is om snel te reageren op veranderingen in de markt en om te profiteren van kortetermijnvolatiliteit. Dit komt omdat daghandel zich richt op kortetermijnbewegingen in de markt, in plaats van op lange termijn trends. Dit kan de belegger in staat stellen om snel te reageren op veranderingen in de markt en om te profiteren van kortetermijnprijsbewegingen. Bovendien kan daytraden ook helpen om het risico op verliezen te beperken door posities snel te sluiten voordat ze in waarde veranderen.

Voordeel 2 Transactiekosten verlagen

het kan helpen om transactiekosten te verlagen, omdat er geen positie-overschotten zijn die moeten worden opgevangen. Bij swingtraden, bijvoorbeeld, kan het nodig zijn om posities langere tijd te behouden om te profiteren van lange termijn trends. Dit kan leiden tot hogere transactiekosten, omdat de belegger meer moet betalen voor de handel en voor het behouden van de posities. Bij daytraden worden posities echter binnen één dag geopend en gesloten, wat betekent dat er geen positie-overschotten zijn en dat de transactiekosten lager zijn. Dit kan het rendement op het beleggingskapitaal verhogen en kan helpen om winstgevende trades te behouden.

Voordeel 3 Meer trades

Het is bij daytraden inderdaad mogelijk om meer trades te doen om de kans op succes te vergroten. Maar het is belangrijk om te onthouden dat dit ook het risico kan verhogen. Het is aan u om een ​​afweging te maken tussen het vergroten van de kans op succes en het accepteren van meer risico. Het is ook belangrijk om te onthouden dat handelen altijd risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om zorgvuldig te overwegen voordat u besluit om in te stappen in een trade.

Voordeel 4 Flexibiliteit

Daytraden biedt flexibiliteit omdat u uw trades kunt openen en sluiten wanneer u maar wilt gedurende de handelsdag. Dit betekent dat u de vrijheid hebt om te handelen wanneer u wilt en om te profiteren van korte termijn bewegingen in de markt.

Voordeel 5 Geld verdienen in een dalende en stijgende markt

Als daytrader in crypto kunt u profiteren van zowel stijgende als dalende markten door te handelen in verschillende cryptocurrencies, zoals Bitcoin en Ethereum. Dit betekent dat u de kans krijgt om te profiteren van korte termijn bewegingen in de markt, ongeacht of de markt nu stijgt of daalt. Bijvoorbeeld, als u denkt dat de prijs van Bitcoin zal stijgen, kunt u een long-positie openen om te profiteren van de stijging. Aan de andere kant, als u denkt dat de prijs van Bitcoin zal dalen, kunt u een short-positie openen om te profiteren van de daling. Door te handelen in zowel stijgende als dalende markten, kunt u profiteren van verschillende marktomstandigheden en de kans op succes vergroten.

Nadelen van Daytraden

Bij elke strategie die je toepast zitten nadelen. Of het nou in aandelen of in crypto’s is. Ze zijn er nou eenmaal zo ook bij daytraden. Ik heb drie nadelen op een rijtje gezet waar je rekening mee kan houden mocht je gaan daytraden.

Nadeel 1 Daytraden kan stressvol zijn

Daytraden in crypto kan inderdaad stressvol zijn, omdat het vereist dat u constant de markten volgt en snelle beslissingen maakt. Dit kan leiden tot burn-out en emotionele uitputting als u het niet goed aanpakt. Bovendien kan de snel veranderende en volatiele aard van de cryptocurrency-markt extra stress veroorzaken, vooral als u niet goed voorbereid bent op plotselinge prijsbewegingen. Het is daarom belangrijk om goed voorbereid te zijn en te leren hoe u kunt omgaan met stressvolle situaties als daytrader in crypto. Dit kan betekenen dat u zichzelf beperkt tot een aantal trades per dag, of dat u zichzelf regelmatig pauzeert om te ontspannen en te herstellen.

Ben u iemand die snel gestrest is en iemand die niet alle tijd van de wereld heeft, maar wel wilt traden? Misschien is de strategie swingtraden in crypto dan iets voor u!

Nadeel 2 Risicovol

Daytraden in crypto kan inderdaad risicovol zijn, omdat het gaat om het snel openen en sluiten van posities gedurende de handelsdag. Dit betekent dat u het risico loopt om snel veel geld te verliezen als de markt tegen u werkt. Bovendien kan de volatiele aard van de cryptocurrency-markt extra risico’s met zich meebrengen, vooral als u niet goed voorbereid bent op plotselinge prijsbewegingen. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn en om uw risico’s te beheren als daytrader in crypto. Dit kan betekenen dat u uw posities beperkt tot een bepaald percentage van uw totale handelskapitaal, of dat u stop-loss orders gebruikt om te voorkomen dat u te veel verliest als de markt tegen u werkt.

Nadeel 3 Tijdrovend

Daytraden kan inderdaad tijdrovend zijn, omdat het vereist dat u constant de markten volgt en snelle beslissingen maakt. Dit kan betekenen dat u minder tijd hebt voor andere belangrijke dingen in uw leven, zoals familie, vrienden en andere activiteiten. Bovendien kan de snel veranderende en volatiele aard van de cryptocurrency-markt extra tijd kosten, vooral als u constant bezig bent met het updaten van uw posities en het maken van aanpassingen aan uw strategie. Het is daarom belangrijk om te overwegen hoeveel tijd u kunt en wilt besteden aan daytrading in crypto, en om ervoor te zorgen dat u voldoende tijd hebt voor andere belangrijke dingen in uw leven.

Conclusie

In conclusie kan daytrading in cryptocurrency een lucratieve manier zijn om te beleggen, maar het is belangrijk om bewust te zijn van de potentiële risico’s en om een goed beleggingsplan te hebben en je fondsen goed te beheren. De crypto markt is een volatiele markt en als je ook nog is daytrade, trade je soms op secondes of op minuten wat het nog lastiger kan maken. Door te blijven leren en jezelf te verbeteren, en door gebruik te maken van stop-loss orders en andere risicomanagementtools, kun je succesvoller zijn in de markt en het risico van verliezen beperken.

Nu je ook de voor en nadelen weet van daytrading kan je de overweging maken of daytraden bij jou past als persoon. Denk er nog is over na, slaap er nog een nachtje over en heb het er is over met vrienden en familie. Welke keuze je ook maakt geen is fout. Wil je graag beginnen met daytraden, alleen heb je de kennis hier niet voor? En heb je geen zin om dit allemaal zelf uit te gaan zoeken. Dan heb ik een cursus voor je uitgezocht van de mannen van Doopiecash.

Deze mannen (Chris en Berry) hebben met hun jarenlange ervaring een daytrade cursus voor jou gemaakt. Deze cursus laat alle ins en outs zien van het daytraden. Dus mocht jij iemand zijn die geen zin en tijd heeft om het allemaal zelf uit te zoeken dan, kan je overwegen om deze cursus te volgen.

Ik kan deze beslissing niet voor jou maken dat moet je echt zelf doen. Ga bij jezelf na of je het waard vindt en of je het echt graag wilt. Als je er eenmaal aan begint moet je er wel tijd en moeite in steken anders lukt het alsnog niet!

Serieus van plan om te gaan beginnen met daytraden? Neem dan een kijkje op de website van Doopiecash. Deze mannen leggen jou van topt tot teen uit hoe je kan beginnen met daytraden! Lees ook mijn doopiecash review.


Ontdek de top 10 beste Altcoins in 2024 met potentie voor explosieve groei!
Crypto

Ontdek de top 10 beste Altcoins in 2024 met potentie voor explosieve groei!

De titel “Beste Altcoins 2024” vliegt je om de oren. Artikelen beloven gouden bergen, met obscure munten die de hemel in zullen schieten. Maar wie graaft wat dieper, ontdekt al snel dat de meeste van deze “beste” altcoins niets meer zijn dan hype-gevoelige “shitcoins”. In dit artikel pakken we het anders aan. We kijken niet

Freedom24 Review | Wat biedt deze broker jou?
Brokers

Freedom24 Review | Wat biedt deze broker jou?

Freedom24 een beleggingsbroker met een breed scala aan financiële instrumenten. Een broker die u niet mag missen als het gaat om beleggen. Op deze broker kan je profiteren van verschillende producten. Zoals een spaarrekening met hogere rentes, aandelen kopen tegen de IPO-prijs en toegang heb tot wereldwijde beurzen. Kortom een broker vol verassingen en verschillende

Share.

Ik ben Joost, een 39-jarige man met een passie heeft voor beleggen, investeren en ondernemen (en sporten). Ik wil met Successblog.nl mensen helpen om de stap te maken naar de mooie kansen die in de financiële markten liggen.

Onderwerpen

Contact

©2024 Succesblog. Website door WebDelft.