Daytraden in crypto kan een lucratieve manier zijn om te investeren, maar vereist gedegen kennis en voorbereiding. Een goede daytrading crypto cursus kan je de nodige vaardigheden bijbrengen om succesvol te navigeren in deze dynamische markt.

Beginners

Ben je nieuw in de wereld van crypto daytrading? Dan is het belangrijk om te beseffen dat snelle winst niet vanzelfsprekend is. Investeren in crypto brengt risico’s met zich mee, en je moet bereid zijn om te leren en te oefenen.

Een daytrade cursus kan je op weg helpen door je de basisprincipes van daytrading, technische analyse, en risicobeheer bij te brengen.

Tipje van de sluier, de beste daytrade cursus op dit moment is die van Doopiecash. Hier vertel ik later meer over!


Waarom een “daytraden” crypto cursus

Door een daytrading crypto cursus te volgen, kunt u leren hoe u technische analyse en fundamentele analyse kunt gebruiken om de markt te begrijpen en winstgevende trades te identificeren. U leert ook hoe u uw emoties kunt beheersen en risico’s kunt beheren, wat cruciaal is voor het succes in deze markt.

Een ander voordeel van het volgen van een daytrading crypto cursus is dat u toegang krijgt tot de kennis en ervaring van ervaren traders. Zij kunnen u tips en trucs geven die u niet kunt leren uit boeken of online artikelen.

Als u serieus bent over het verdienen van winst met crypto daytrading, dan is het aanschaffen van een dytrading crypto cursus een goede investering. U zult vaardigheden leren die u voor de rest van uw handelscarrière van pas zullen komen.

Hoe heb ik getest?

Het is mij opgevallen dat tegenwoordig iedereen wel een met een crypto cursus komt. En dat de makers beweren dat het de “beste” crypto cursus van het moment is. Bij veel van deze gevallen is het gewoon geld klopperij en de informatie van deze cursussen liggen ook onder niveau. Ik heb daarom 5 cursussen uitgekozen waar ik bekend mee ben en waarvan ik weet dat de makers hierachter de nodige kennis en kunde hebben. Ook belangrijk, de makers van deze cursussen zijn zelf professionele traders en hebben hun hier werk van gemaakt. Zij verdienen hier serieus geld mee. Je zult ook merken dat grotendeels van de cursussen die ik behandel tijdens het schrijven van dit artikel. Van 1 partij komen, dit is een bewust keuze geweest omdat ik vind dat zij de beste content bieden, met de beste kennis en kunde en ook nog is voor de beste prijs kwaliteitsverhouding. Ook uit mijn eigen ervaringen vind ik dat hun de beste cursussen aanbieden.

Ik begon met het testen van de cursussen door eerst de inhoud van de cursus te bekijken en zelf te testen en de recensies te lezen. Tijdens het testen. Heb ik gelet op een aantal belangrijke factoren, waaronder de kwaliteit van de cursus, de kennis en kunde van de makers en de prijs kwaliteit verhouding.

Cursussen van Doopiecash | Wie is Doopiecash?

Ik heb er voor gekozen om grotendeels van alle cursussen die ik ga behandelen om dit van 1 partij te doen. Zoals hierboven uitgelegd, vind ik op dit moment dat deze aanbieder de beste cursussen aanbiedt.

Het Nederlandse crypto kanaal “Doopie Cash” is een populaire bron voor crypto-gerelateerde inhoud. Alles wat met crypto te maken heeft wordt hier uitgebreid besproken en uitgelegd. Het kanaal is opgericht door twee Nederlandse crypto traders genaamd Chris en Berry. Het “bedrijf” biedt verschillende soorten inhoud, waaronder video’s, podcasts en live streams. Doopiecash richt zich op het geven van educatieve inhoud over technische analyse, handelsstrategieën en algemene crypto-informatie. Chris en Berry staan bekend om hun altijd eerlijke mening en goede uitleg.

Het kanaal heeft een groot aantal volgers en is populair onder Nederlandse crypto-handelaren vanwege de goede kwaliteit van de inhoud en de toegankelijke en praktische benadering. Doopiecash het bedrijf biedt ook een community aan via Discord. Waar mensen alles bespreken wat betrekking heeft tot crypto.

De twee mannen van doopiecash hebben jarenlange ervaring in de beleggingswereld en in de crypto wereld. Aan kennis en kunde ieder geval geen gebrek. Klik hier om naar hun pagina te gaan.

1.1 Doopiecash | Leerprogramma gratis cursus crypto leren traden

Ben je geïnteresseerd in het verkennen van de wereld van crypto traden en ontdekken of het iets is waar jij je in wilt verdiepen? Of ben je op zoek naar een manier om je kennis over de wereld van cryptocurrencies te vergroten, te leren over verschillende manieren van traden en het ontwikkelen van een succesvolle trading mindset? Dan is de gratis Doopiecash Cursus Crypto Traden voor beginners een perfecte keuze voor jou.

Deze cursus, aangeboden door het Nederlandse kanaal Doopiecash, is speciaal ontworpen voor beginners die geïnteresseerd zijn in crypto traden. De cursus biedt een overzicht van de basisprincipes van crypto traden, inclusief de verschillende methoden en technieken die worden gebruikt. Evenals de belangrijkste begrippen en concepten die je moet begrijpen om succesvol te zijn in deze markt.

Het beste van alles is dat de cursus gratis is, waardoor je de kans krijgt om te leren over crypto traden zonder dat je geld hoeft uit te geven. Dit maakt het toegankelijk voor iedereen en geeft je de kans om te ontdekken of crypto traden iets is waarin jij geïnteresseerd bent en of je verder wilt gaan met je opleiding. Neem de kans om je te verdiepen in de wereld van crypto traden met deze gratis DoopieCash Cursus Crypto Traden voor beginners.

Wat biedt de gratis cursus crypto traden?

De cursus wordt geleid door ervaren traders (Chris en Berry) die hun kennis en ervaring delen met jou! Zodat je een solide basis kunt opbouwen voor jouw verdere leerproces. Je leert over de verschillende aspecten van crypto trading, zoals technische analyse, fundamentele analyse, risicobeheer en mentale mindset.

De cursus is een geweldige manier om je voeten nat te maken in de wereld van crypto trading zonder dat je geld hoeft uit te geven. Het biedt een laagdrempelige manier om te ontdekken of crypto trading iets is waarin jij geïnteresseerd bent en om jouw kennis en vaardigheden te verbeteren. Neem de kans om de beginselen van crypto trading te leren met deze gratis cursus.

1.2 Doopiecash | Leerprogramma swingtraden

Swingtraden is een effectieve manier om extra inkomsten te genereren zonder dat het vereist dat je je er dagelijks mee bezighoudt. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen die willen beginnen met traden, maar nog niet klaar zijn voor de druk en snelheid van daytrading.

Swingtrading is een stijl van handelen waarbij u posities opneemt met een langere termijn horizon, meestal weken tot maanden. Hierdoor heeft u meer tijd om uw trades te analyseren, beslissingen te nemen en posities te verkopen of aan te houden. Dit geeft u ook meer rust in uw trading, minder stress en meer tijd om uw trades te bekijken. Hierdoor kunt u de informatie uit ons leerprogramma op uw gemak toepassen en uw vaardigheden verbeteren.


Wat biedt de cursus leerprogramma swingtraden?

Het leerprogramma swingtraden is ontworpen om jou alles te leren wat je nodig hebt om succesvol te zijn als swingtrader. Je wordt als het ware meegenomen naar de effectieve en bewezen trading methode, die doopiecash heeft verfijnd door jarenlange ervaring in de markt. De methode die doopiecash heeft ontworpen heeft geleid tot een stabiele en consistente succesratio op al jouw trades.

In de cursus wordt uitgelegd hoe jij je analyse kunt doen, hoe jij je posities kunt instellen, hoe jij je risico’s kunt beheren en hoe jij je mentale mindset kunt ontwikkelen op het gebied van swingtraden.

Na het volgen van het leerprogramma swingtraden. Ben je in staat om meteen aan de slag te gaan als swingtrader. U zult de kennis en vaardigheden hebben om winstgevende trades te identificeren, uw risico’s te beheren en uw mentale mindset te ontwikkelen. Dus als u geïnteresseerd bent in swingtrading, is dit leerprogramma de perfecte keuze voor jou om je vaardigheden te verbeteren en een winstgevende trader te worden.


1.3 Doopiecash | Leeprogramma daytraden & scalpen

Bent jij geïnteresseerd in het uitbreiden van uw trading vaardigheden en wilt u leren hoe jij kunt daytraden en scalpen als een professional? Het unieke leerprogramma Daytraden & Scalpen van doopiecash is de perfecte keuze voor u, op dit gebied. Dit programma is ontworpen voor traders die hun vaardigheden willen verbeteren en een winstgevende daytrader willen worden.

Daytraden is een specifieke stijl van handelen waarbij u dagelijks probeert te profiteren van koersbewegingen op de financiële markten door aandelen gedurende de dag meerdere keren te kopen en verkopen. Hierbij speelt u in op kleine koersbewegingen. Daytraden kan een zeer winstgevende activiteit zijn, maar het vereist wel kennis, ervaring en de juiste mindset.

Scalpen is een andere stijl van handelen waarbij u snel in-en-uitstapt met een kleine winstdoelstelling, waarbij de focus ligt op het maken van veel kleine winsten. Door deze cursus zal je leren hoe je verschillende stijlen van traden kunt toepassen en hoe je kunt profiteren van kleine koersbewegingen. Je zult leren hoe je een technische analyse kunt gebruiken, hoe je een fundamentele analyse kunt toepassen, hoe je risico’s kunt beheren en hoe je jouw mentale mindset kunt ontwikkelen.

Met het leerprogramma van doopiecash daytraden & scalpen. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om je kennis en vaardigheden te verbeteren. Jouw trading mindset te ontwikkelen en je winstgevendheid te verhogen.

Wat biedt de cursus leerprogramma daytraden & scalpen?

Het leerprogramma daytraden & scalpen is speciaal ontworpen om jou te leren hoe je op een winstgevende manier kunt daytraden en scalpen. Doopiecash gebruikt een duidelijke en directe aanpak in verschillende modules waarin zij laten zien hoe hun traden op lagere tijdframes en hoe jij hun eigen APA trading systeem kunt toepassen op jouw eigen trades. Dit trading systeem is gebaseerd op pure prijsactie, wat betekent dat je leert traden op basis van de prijsbewegingen zonder afhankelijk te zijn van indicatoren.

Daarnaast ontvang je ook het gratis Doopiecash orderdagboek waarmee je niet alleen jouw trades kunt bijhouden, maar ook je complete setup trading strategie kunt meten. Hierdoor leer je wat je kunt finetunen om jouw winstgevendheid te verhogen. Kortom het leerprogramma die jij moet hebben op het gebied van daytraden en scalpen.

1.4 Doopiecash | Leerprogramma platinum club

Verbeter jouw trading resultaten en word onderdeel van een hechte community met de hulp van Doopiecash Platinum.

Doopiecash Platinum biedt een unieke aanvulling op de leerprogramma’s en is speciaal ontworpen om jou te helpen bij het verbeteren van je trading resultaten. Als lid ga je live met doopiecash traden en krijg je wekelijks updates over zowel de Crypto- als reguliere markten. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je snel inspelen op veranderingen in de markt.

Daarnaast richt Doopiecash platinum zich sterk op het duidelijker maken van het concept van prijsactie, zodat jij hier effectief op kunt handelen. Hierdoor zul je in staat zijn snel en efficiënt te handelen, met betere winstgevende trades als gevolg.

Naast de live trading en markt updates, krijg je ook toegang tot de interactieve chat waar je al je vragen en feedback op jouw technische analyses kunt delen. Hierdoor kun je rekenen op de hulp en support van een hechte en behulpzame community van ervaren traders. Door lid te worden van Doopiecash platinum garandeert doopiecash dat jij jouw trading kennis zal vergroten en je meer winstgevende trades zult maken.

Wat biedt de cursus leerprogramma platinum club?

Het Doopiecash Platinum membership is een exclusief lidmaatschap waarmee jij toegang krijgt tot een afgesloten sectie binnen Discord. Hierdoor ben je onderdeel van een hechte en geavanceerde community van traders die samen werken aan het verbeteren van hun trading resultaten.

Als lid van Doopiecash Platinum krijg je toegang tot een reeks exclusieve chatkanalen waar je persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt van het team van Doopiecash. Hierdoor kun je rekenen op professionele hulp bij het maken van jouw trades. Je zult ook toegang hebben tot de senior traders die jouw vragen zullen beantwoorden en je zullen helpen bij het analyseren van de markt.

Daarnaast zullen de chatkanalen ook gebruikt worden voor het delen van informatie over de markten, zoals updates, nieuwsberichten en analyse. Dit zal jou in staat stellen om snel te reageren op veranderingen in de markt.

De community is gericht op het delen van kennis en ervaringen. Zo zal je veel kunnen leren van de andere leden en zij van jou. Dit zorgt voor een positieve en stimulerende leeromgeving waar je je trading vaardigheden kunt verbeteren.

Toegang tot platinum in Discord: Zodra jij platinum heb aangeschaft krijg jij toegang tot een kanaal in Discord waar exclusieve content wordt gedeeld met andere platinum leden. Denk hierbij aan prijs ranges die je in de gaten kan houden om orders te plaatsen. Aantrekkelijke aan en verkoop punten etc.

Platinum live + recap: Elke twee weken, op de zaterdagmiddag om 13:00 uur, organiseren Mike & Vincent een Platinum live sessie. Tijdens deze sessie kun je meekijken en meeluisteren hoe zij de charts analyseren en op zoek gaan naar actuele trades. Berry en Chris nemen regelmatig deel aan de live sessies om ook hun inzichten te delen.

Start van de week + terugblik: Om de week af te trappen, deelt doopiecash elke maandag een video. Hierin blikken zij terug op de afgelopen week en bespreken wat er gebeurd is en welke inzichten zij hebben opgedaan. Daarnaast geven ze een overzicht van de planning voor de komende week, inclusief de activiteiten en verwachtingen voor deze week.

Weekupdate BTC/ETH: Elke week ontvang jij een update over Bitcoin en over Ethereum, dit gebeurt door middel van een video. Je zult hierin horen hoe de leraren van doopiecash op dat moment kijken naar deze twee munten.

Portfolio check: Hierbij krijg jij de mogelijkheid om jouw portfolio te laten checken. Doopiecash geeft hun mening hierover. En ze geven je advies over bijvoorbeeld welke coins je kan houden en welke beter niet.

Price in action: Het “Price in action” kanaal biedt dagelijks (behalve in het weekend) technische analyse, waarbij er zoveel mogelijk inzichten worden gedeeld over de prijsactie. Deze inzichten omvatten aspecten zoals risicobeheersing, winstmarge, verlies, het bepalen van inkoopmomenten en het bepalen van stoploss.

De denktank: Het mentale aspect van trading, zoals emoties en psychologie, is van cruciaal belang bij het leren traden. In de denktank besteden de Manne van doopiecash specifiek aandacht aan dit onderwerp, omdat het een belangrijk onderdeel is van de handelspraktijk. Veel traders kampen met emoties zoals angst en hebzucht en dat kan leiden tot slechte beslissingen.

Door bewust om te gaan met deze emoties en psychologie, kun je beter leren omgaan met de stress van het traden en kan je je focus verleggen naar het nemen van weloverwogen beslissingen. In de denktank zullen zij specifieke technieken bespreken en oefeningen aanbieden om de emotionele en psychologische aspecten van het traden te verbeteren.

Maandrapport: Het maandrapport is een overzicht van de afgelopen maand. Hierin wordt een verslag gepresenteerd van de gebeurtenissen van de voorgaande maand en worden de belangrijkste situaties van die maand in detail besproken. Hierdoor krijgen lezers een duidelijk beeld van wat er is gebeurd en kunnen zij de belangrijkste gebeurtenissen nog eens nalezen.

Backtests: In dit kanaal delen de mannen van doopiecash interessante gebieden waarop technisch gezien een terugtest kan worden verwacht. Deze gebieden zijn geselecteerd op basis van technische analyse en kunnen nuttig zijn voor traders die op zoek zijn naar mogelijke inkoop- of verkoopmomenten.

Doopiecash radio: Binnen de Platinum sectie van de Discord community organiseert doopieccash regelmatig “DoopieCash Radio” sessies. Tijdens deze sessies bespreken zij de huidige prijsactie en andere relevante onderwerpen van de week. Als Platinum lid kun je tijdens deze sessies live vragen stellen waarop zij direct zullen reageren. De radio sessies zijn ook na afloop terug te luisteren.


1.5 Doopiecash | 1 op 1 coaching

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke begeleiding tijdens jouw trading journey? Of volg je al één van de leerprogramma’s? Of ben je dit van plan? De sessies zijn nu beschikbaar voor zowel startende als ervaren traders. De trainer Vincent Timmer past het niveau aan, aan jouw niveau. Zodat hij jou op het juiste tempo de juiste informatie kan geven.”

Heb je na het volgen van de video’s of leerprogramma’s nog steeds problemen bij het toepassen van wat je geleerd hebt? Dan kan een uur live coaching jou helpen. De live coaching is speciaal ontworpen om jou te helpen met de specifieke problemen waar je tegenaan loopt.

Tijdens het coaching uur zal de ervaren trainer, jou begeleiden bij het begrijpen en toepassen van het traden op prijsactie. Hij zal je helpen om de essentie van de techniek te begrijpen en deze te implementeren in jouw trading strategie. Hierdoor zul je beter in staat zijn om winstgevende trades te maken.

Je kunt tijdens dit uur alle vragen stellen die je hebt over prijsactie trading, maar ook alle andere zaken over crypto trading ongeacht hoe specifiek of technisch deze vragen zijn. De trainer zal er alles aan doen om jou zo duidelijk mogelijk te informeren en te helpen bij het oplossen van eventuele knelpunten.

De live coaching is een unieke kans om jouw trading vaardigheden te verbeteren en jouw kennis over prijsactie trading te verdiepen. Het is de perfecte manier om jouw leerproces af te ronden en jouw trading resultaten te verbeteren.


Wie zijn Allesovercrypto?

Het bedrijf allesovercrypto is opgericht door crypto enthousiastelingen die hun passie willen delen met Nederland en België. Hun doel is om deze landen mee te nemen in de toekomst van cryptocurrency en blockchain. Vanuit een klein begin is het platform uitgegroeid tot het grootste crypto platform van Nederland en België, waar iedereen terecht kan voor het actuele crypto nieuws, informatie en producten. Met een prachtige community en een team van experts, staan zijn klaar om Nederland en België mee te nemen in dit crypto avontuur. Klik hier voor hun “over ons” pagina.

2. Allesovercrypto | Money Mastery gratis cursus

Als beginner in de wereld van cryptovaluta, is de Money Mastery cursus van Allesovercrypto een stap in je leerproces die je niet snel zult vergeten. Deze cursus is speciaal samengesteld voor beginnende traders en is ontworpen om je vanaf de grond af aan te leren over de moeilijke wereld van crypto. Het is zo opgezet dat iedereen het kan volgen, ongeacht je voorkennis of ervaring.

De cursus begint met de basis van crypto over de werking van cryptomunten en hoe je ermee kunt handelen. Hoe dieper je in de cursus gaat, hoe moeilijkere stof ook aanbod komt. Hierdoor zul je niet alleen de basisprincipes leren, maar ook geavanceerde technieken en strategieën die je kunt toepassen op de markt.

Door de Money Mastery cursus te volgen zul je een diepgaand inzicht krijgen in de wereld van cryptovaluta, waardoor je beter in staat bent om de juiste beslissingen te nemen en winstgevende trades te maken. Het is een effectieve manier om je kennis te vergroten en je kansen op succes en winst te verhogen. Daarom, als beginner in de wereld van crypto, is de Money Mastery cursus van Allesovercrypto een echte have voor jouw leerproces.

Wat de Money Mastermind cursus zo speciaal maakt, is dat het gratis beschikbaar is voor iedereen die geïnteresseerd is. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, dus iedereen kan deelnemen zonder zich zorgen te maken over de financiële lasten. Hierdoor is de cursus toegankelijk voor iedereen, ongeacht hun budget.

Wat biedt de cursus Money Mastery?

De cursus van Money Mastery gelooft sterk dat kennis de sleutel is tot succesvol investeren, vooral als het gaat om crypto. Helaas zien zij vaak dat investeerders grote verliezen lijden omdat ze niet genoeg geleerd hebben over de markt en hoe het werkt. Om dit te voorkomen, heeft AllesOverCrypto besloten om een uitgebreide masterclass aan te bieden, die bestaat uit meer dan 15 modules en meer dan 200 lessen, met bijna 60 uur aan videomateriaal.

Hierdoor zal jij een crypto expert worden en zal je in staat zijn om de meest ingewikkelde technische analyses te begrijpen en uit te voeren. Van het ontstaan van geld en Bitcoin tot de meest geavanceerde handelsstrategieën, deze masterclass dekt het allemaal. Het doel is om jou te helpen om succesvol te zijn in de crypto-industrie en met deze masterclass zal jij de tools krijgen die je nodig hebt om dat te bereiken.


Wie is Madelon Vos

Madelon Vos is een vrouw die sinds 2013 geobsedeerd geraakt is door crypto’s en investeren. Aan het begin van haar carrière begon zij met het schrijven van columns over cryptocurrencies, economie, investeren en traden voor onder andere IEX.nl, Business Insider en Investing.com. Daarnaast was zij ook drie jaar co-host van de podcast genaamd Cryptocast van BNR Nieuwsradio en gaf zij het vak Technische Analyse aan de Hogeschool van Amsterdam.

Tegenwoordig concentreert zij zich volledig op het creëren van (video)content over cryptocurrencies, de (macro-)economie en technische analyse via YouTube, Instagram. Hierdoor deelt zij haar kennis en ervaringen met cursisten, lezers, kijkers, luisteraars en communityleden. Met hen streeft zij naar het best haalbare resultaat. Zij wil graag haar kennis en enthousiasme delen met u.

3.1 Madelon Vos | Gratis trial cursus Crypto & Trading Academy

De Crypto en Trading Academy biedt een totaalpakket waarbij cursisten alle handvatten krijgen om bitcoin, cryptocurrencies, technische analyse en traden te begrijpen in de vorm van een tweetal cursussen en de MoneyTalks Community.

In de afgelopen jaren zijn er meer dan 25.000 cursisten verwelkomt om alles te leren over bitcoin, cryptocurrencies en traden.

Cursisten kunnen profiteren van de 60+ jaar crypto- en beleggingservaring van experts en van Madelon Vos zelf (sinds 2013). Nu is de tijd om te leren aangebroken zodat je klaar bent wanneer de koers snel stijgt. Hiervoor heb je de juiste kennis en vaardigheden nodig, die zij met haar 9 jaar ervaring graag wilt delen via deze gratis online cursus.

Wat biedt de Gratis trial cursus Crypto & Trading Academy?

De Crypto en Trading Academy biedt een unieke kans aan iedereen die geïnteresseerd is in bitcoin, cryptocurrencies en traden. De cursus is volledig gratis en biedt de volgende voordelen:

 • Maak kennis met bitcoin, cryptocurrencies & traden
 • Leer hoe je je eerste bitcoin of cryptocurrencies aan kunt schaffen en krijg zelfs €5 bitcoin gratis
 • Leer hoe je bitcoin en cryptocurrencies veilig kunt opslaan
 • Leer de basis van Technische Analyse, waaronder hoe je grafieken leest en interpreteert
 • Krijg een voorproef van de volledige cursus, waardoor je een goede beslissing kunt maken of je verder wilt gaan met de opleiding.

Met deze gratis cursus krijg je een goede introductie en een voorsprong in de wereld van bitcoin, cryptocurrencies en traden. Schrijf je nu in en maak gebruik van deze unieke kans. Andere onderwerpen die ook aanbod komen in deze gratis cursus:


3.2 Madelon Vos | Crypto & Trading Academy

Navigeren in de wereld van bitcoin en andere cryptocurrencies kan overweldigend zijn. Het maakt niet uit hoe je ermee in contact bent gekomen, iedereen zal een moment hebben waarop zij zich in een diepgaande zoektocht bevinden. De vraag is echter waar te beginnen, welke bronnen te gebruiken en hoe je op een veilige manier kunt handelen.

Het internet is overspoeld met informatie over bitcoin, sommige is bedoeld om te helpen, andere is bedoeld om te misleiden. Door middel van deze cursus, met de jarenlange ervaring van Madelon Vos, wilt jou helpen een weg te vinden in de wereld van cryptocurrency en het traden ervan. Zij deelt haar valkuilen, haar succesmomenten en haar visie met je, over bitcoin en andere crypto’s.

Wat biedt de cursus Crypto & Trading Academy?

De cursus Crypto & Trading academy is een samenhang van alles wat met crypto te maken heeft. De drie belangrijkste punten die jij krijgt bij deze cursus zijn:

De Bitcoin Basics & Cryptocurrencies is de perfecte manier om je in te werken in de wereld van bitcoin en cryptocurrencies.

 • Alle basics van bitcoin en cryptocurrencies
 • Hoe je bitcoin en cryptocurrencies veilig kunt aanschaffen, verkopen en versturen en krijg je zelfs €5 bitcoin gratis
 • Verschillende manieren om geld te verdienen met bitcoin en cryptocurrencies
 • Waarom bitcoin zo belangrijk is en hoe deze veranderd heeft in de wereld
 • Hoe je bitcoin en andere cryptocurrencies veilig op kan slaan
 • Hoe de blockchain werkt en hoe deze technologie verandert onze wereld.

Technische Analyse is de perfecte manier om je te verdiepen in de wereld van handelen. Ook dit zit bij deze cursus inbegrepen.

 • Hoe je kunt starten met handelen op verschillende assets, waaronder cryptocurrencies
 • Hoe je grafieken kunt lezen en interpreteren
 • Hoe je kunt inspelen op koersbewegingen en geld kunt verdienen door te handelen
 • Alle handvatten om te leren traden, zowel voor korte- als lange termijn beleggers
 • Profiteer van de meer dan 9 jaar trading ervaring van de docent en leer van zijn succes en fouten.

Tot slot het laatste belangrijke punt wat jij bij deze cursus krijgt is het lidmaatschap van de MoneyTalks Community dit is de plek voor alles op het gebied van investeren, bitcoin, aandelen, macro-economie en traden. Hier kun je terecht met al je vragen en leer je van experts en gelijkgestemden. Met het lidmaatschap geniet je van:

 • Maandelijkse Q&A’s met experts
 • Dagelijkse technische analyses naar keuze
 • De mogelijkheid om je eigen technische analyses te laten beoordelen door experts
 • De kans om te leren van andere leden en te netwerken met gelijkgestemden
 • Altijd up-to-date blijven via de mobiele App en/of browser.

Veel gestelde vragen

Hoe moet je traden in crypto?

Om te handelen in cryptocurrency, heb je eerst een account nodig bij een cryptocurrency exchange, zoals Binance of Coinbase. Zodra je je hebt geregistreerd en je identiteit hebt geverifieerd, kun je geld storten op je account via een bankoverschrijving of creditcard.
Daarna kun je kiezen welke cryptocurrency je wilt kopen of verkopen. Dit doe je door een “order” te plaatsen op de exchange. Er zijn twee soorten orders: een “buy order” om te kopen en een “sell order” om te verkopen.

Wanneer je een buy order plaatst, koopt je de gekozen cryptocurrency tegen de huidige marktprijs of tegen een specifieke prijs die je zelf instelt. Wanneer je een sell order plaatst, verkoop je de gekozen cryptocurrency tegen de huidige marktprijs of tegen een specifieke prijs die je zelf instelt.

Hoe leer je traden in crypto?

Om te leren traden is het verstandig dat je als eerst jezelf gaat inlezen over wat traden is, hoe werkt de markt? en wat zijn de voor en tegens van traden. De beste tip die ik jou kan meegeven is, begin gewoon. Start gewoon met het lezen van een grafiek, probeer de prijsactie te herkennen en ga oefenen. Doe dit op een demo account of met hele kleine bedragen. Als je echt een trader wilt worden kan ik aanraden om een cursus aan te schaffen. Dit is alleen volledig aan jou of je dit ook doet en nodig hebt.

Wat is de beste crypto cursus?

Als je wilt leren traden in crypto dan raad ik 1 van de cursussen van Doopiecash aan. In deze cursussen wordt er diep ingegaan op de stof over hoe je het beste een trader kan worden. Alleen aan jou de keuze wat voor soort trader je wilt worden. Als het gaat om de globale wereld van crypto, dan kan je het beste kiezen voor de cursus van Madelon Vos of voor de cursus van Allesovercrypto. Beide cursussen zijn bedoeld voor beginners. Helemaal de gratis cursussen.

Hoe moeilijk is daytraden?

Een simpel antwoordt op deze vraag is ja. In het begin is daytraden zeker moeilijk er komen veel nieuwe dingen bij kijken. Maar jij als persoon moet ook tegen druk kunnen. In de wereld van daytraden moet jij geconcentreerd te werk gaan en jij moet hiervoor echt toewijding tonen. Het belangrijkste van allemaal is dat je moet doorzetten. 1 ding is zeker jij bent niet binnen paar maanden een winstgevend daytrader. Het verschilt per persoon maar je moet minimaal uitgaan van een jaar. De ene is na 1 jaar winstgevend en de ander pas na 2 of 3 jaar.

Welke crypto is goed voor daytraden?

Eigenlijk kan je elke crypto gebruiken om te daytraden. Het is alleen afhankelijk van hoe ver jij al bent als daytrader. Ben jij een beginnend daytrader, dan raad ik aan om te beginnen met Bitcoin of Ethereum. Ben jij al wat verder als daytrader zijnde dan kan je ook kijken naar coins zoals een Binance coin, XRP. De wat bekendere altcoins.

Kan je rijk worden met daytraden?

Het is mogelijk om rijk te worden met daytraden hier gaat alleen wel veel tijd en moeite inzitten. De keerzijde hiervan is dat je ook geld kan verliezen. Daytraden vereist veel tijd en discipline en het is belangrijk om een goed begrip te hebben van de markten en de instrumenten waarmee je handelt. Het is ook belangrijk om een goed risicobeheerstrategie te hebben en niet te veel geld te riskeren op één trade.

Conclusie

Als je geïnteresseerd bent in het traden of daytraden van cryptocurrency, dan zijn er verschillende cursussen beschikbaar die je kunt volgen. Een goede keuze voor deze doelgroep zou kunnen zijn om een cursus te volgen van doopiecash, die zich specifiek richt op deze vorm van handelen. De cursus biedt inzicht in technische analyse, fundamentele analyse en risicobeheer, wat essentieel is voor succesvol daytraden.

Aan de andere kant, als je geïnteresseerd bent in een breder begrip van de wereld van cryptocurrency en ben jij een beginner, dan zijn er ook cursussen beschikbaar die zich richten op het begrijpen van de technologie, de markten en de toepassingen van crypto. Een goede keuze voor deze doelgroep zou kunnen zijn om een cursus te volgen van Madelon Vos of de cursus van allesovercrypto. Deze cursussen bieden een grondige introductie tot de wereld van cryptocurrency en geven inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen en toepassingen, deze cursussen zijn meer bedoeld voor jou als beginner.

In conclusie. Er zijn verschillende cursussen beschikbaar voor mensen die geïnteresseerd zijn in cryptocurrency. Afhankelijk van je specifieke interesse en doelen. Kan het volgen van een cursus van doopiecash een goede keuze zijn als je wilt daytraden, swingtraden of spot traden. Terwijl een cursus van Madelon Vos of allesovercrypto een goede keuze kan zijn als je wilt leren over de basis van crypto als beginner zijnde.


Ontdek de top 10 beste Altcoins in 2024 met potentie voor explosieve groei!
Crypto

Ontdek de top 10 beste Altcoins in 2024 met potentie voor explosieve groei!

De titel “Beste Altcoins 2024” vliegt je om de oren. Artikelen beloven gouden bergen, met obscure munten die de hemel in zullen schieten. Maar wie graaft wat dieper, ontdekt al snel dat de meeste van deze “beste” altcoins niets meer zijn dan hype-gevoelige “shitcoins”. In dit artikel pakken we het anders aan. We kijken niet

Freedom24 Review | Wat biedt deze broker jou?
Brokers

Freedom24 Review | Wat biedt deze broker jou?

Freedom24 een beleggingsbroker met een breed scala aan financiële instrumenten. Een broker die u niet mag missen als het gaat om beleggen. Op deze broker kan je profiteren van verschillende producten. Zoals een spaarrekening met hogere rentes, aandelen kopen tegen de IPO-prijs en toegang heb tot wereldwijde beurzen. Kortom een broker vol verassingen en verschillende

Share.

Ik ben Joost, een 39-jarige man met een passie heeft voor beleggen, investeren en ondernemen (en sporten). Ik wil met Successblog.nl mensen helpen om de stap te maken naar de mooie kansen die in de financiële markten liggen.

Onderwerpen

Contact

©2024 Succesblog. Website door WebDelft.