Easy broker review 2023 een nog relatief onbekend platform en dat terwijl het platform opgericht is in 2014. Het kent al een klantenbestand van 25.000 beleggers. In deze review neem ik de gehele broker onder een vergrootglas wat zijn de voordelen van de broker, maar ook wat zijn de nadelen. Van welke diensten en producten kan je gebruik maken en wat biedt deze broker jou wat andere brokers niet bieden. Dit heb ik voor jou in deze review uitgezocht.

Over Easybroker

Easy broker fungeert als een introducing broker voor Interactive Brokers Ireland Limited (IBIE). Waardoor jouw beleggersrekening juridisch wordt geopend bij IBIE. Dit partnerschap biedt klanten van EasyBroker een breed scala aan mogelijkheden, aangezien ze toegang krijgen tot meer dan 100 beurzen in meer dan 30 landen. Met een wereldwijd bereik stelt EasyBroker haar klanten in staat om te profiteren van de kansen die internationale markten te bieden hebben.

Wat EasyBroker onderscheidt, is hun toewijding aan uitstekende klantenservice. Ze begrijpen dat het hebben van betrouwbare ondersteuning van vitaal belang is bij het beheren van je beleggingen. Daarom staan ze altijd klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en begeleiding te bieden. Of je nu nieuw bent in de wereld van beleggen of een ervaren handelaar bent. EasyBroker streeft ernaar om jou te voorzien van de nodige tools en ondersteuning om succesvol te zijn.

Bovendien heeft EasyBroker zijn handen ineen geslagen met het Beleggingsinstituut, dat klanten voorziet van waardevolle educatie. Ze geloven dat een goede beleggingsbeslissing gebaseerd moet zijn op gedegen kennis en begrip van de markten. Door toegang te bieden tot educatieve materialen, webinars en seminars. Helpt het Beleggingsinstituut klanten om hun beleggingsvaardigheden verder te ontwikkelen en vertrouwen op te bouwen in hun besluitvorming.

Veiligheid en risico’s zijn ook een belangrijk aspect waar EasyBroker de nodige aandacht aan besteedt. Ze zijn transparant over hun samenwerking met Interactive Brokers Group en hoe ze jouw EasyBroker-account beheren. Door robuuste beveiligingsmaatregelen te implementeren en te voldoen aan strikte regelgeving. Hierdoor zorgen ze ervoor dat jouw financiële gegevens en activa veilig worden bewaard.

Hoe gaan ze met jou vermogen om?

Het is van essentieel belang dat jouw geld en effectenposities gescheiden worden gehouden van het eigen vermogen van de Interactive Brokers Group. IBIE implementeert een strikte scheiding en zorgt ervoor dat alle contanten en posities van klanten worden ondergebracht bij banken.

Deze scheiding is van bijzonder belang wanneer klanten geen geld hebben geleend of aandelen aanhouden, en geen futuresposities hebben. In het geval van een situatie waarin de broker in gebreke blijft of failliet gaat, blijven deze middelen beschikbaar om terug te geven aan de klant.

Door deze scheiding van middelen zorgt IBIE ervoor dat de financiële belangen van klanten veilig en afzonderlijk worden bewaard. Dit is een belangrijke veiligheidsmaatregel die extra gemoedsrust biedt aan klanten van EasyBroker. Wetende dat hun geld en effecten op een betrouwbare manier worden beheerd en beschermd.

Belangrijke punten om te weten

Easy broker heeft een paar feiten en punten die goed zijn om te weten. Deze informatie is 100% betrouwbaar omdat dit afkomstig is van de website van easybroker zelf.

 • Het eigen vermogen van IBG LLC (Interactive brokers Group) is meer dan 10.9 miljard. Dit is 7.7 miljard boven de wettelijke vereisten. Dit geeft blijk van de financiële kracht en stabiliteit van IBG LLC.
 • IBG LLC heeft verschillende eigenaren, waaronder het beursgenoteerde bedrijf Interactive Brokers Group, Inc. met een aandeel van 24,5%. De overige 75,5% van het eigendom is in handen van de werknemers van het bedrijf en hun gelieerde ondernemingen, zoals IBIE.
 • IBG LLC rapporteerde $ 1,8 miljard aan winst vóór belastingen voor 2021.
 • IBG heeft geen langlopende schulden

Geen materiële posities

Binnen het bedrijf worden geen significante posities aangehouden in over-the-counter effecten of derivaten. Dit betekent dat IBG LLC geen grote investeringen heeft gedaan in financiële instrumenten die buiten de reguliere beurzen worden verhandeld.

Daarnaast worden er geen CDO’s (Collateralized Debt Obligations), MBS (Mortgage-Backed Securities) of CDS (Credit Default Swaps) aangehouden. Deze afkortingen verwijzen naar specifieke financiële producten:

 • CDO’s zijn Collateralized Debt Obligations, wat complexe gestructureerde financiële producten zijn die schulden bundelen en deze doorverkopen aan investeerders.
 • MBS zijn Mortgage-Backed Securities, wat effecten zijn die gebaseerd zijn op hypotheken. Ze worden uitgegeven door financiële instellingen en zijn gebaseerd op de betalingen van onderliggende woningleningen.
 • CDS zijn Credit Default Swaps. Dit zijn financiële derivaten zijn die worden gebruikt om het kredietrisico van een bepaalde entiteit (zoals een bedrijf of een land) te verzekeren.

Het feit dat IBG LLC geen materiële posities aanhoudt in deze complexe financiële producten geeft aan dat het bedrijf een voorzichtige benadering hanteert en blootstelling aan risico’s in verband met deze instrumenten minimaliseert. Dit draagt bij aan de stabiliteit en veiligheid van de activiteiten van IBG LLC.

Marktwaarde van posities

Elke dag worden de posities geëvalueerd op basis van de marktwaarde. Dit betekent dat de actuele waarde van de posities wordt berekend. Deze dagelijkse waardering zorgt ervoor dat de meest recente marktprijzen worden gebruikt om de waarde van de posities vast te stellen.

Daarnaast worden de daaruit voortvloeiende schulden en vorderingen automatisch afgestemd met externe bronnen. Dit betekent dat de financiële verplichtingen en vorderingen die voortvloeien uit de posities automatisch worden gecontroleerd en vergeleken met informatie van externe bronnen. Hierdoor kan er een nauwkeurige en betrouwbare afstemming plaatsvinden tussen de interne gegevens van IBG LLC en externe gegevensbronnen.

Dit proces van dagelijkse waardering en automatische afstemming met externe bronnen draagt bij aan een nauwkeurige en transparante boekhouding van de posities en zorgt ervoor dat de financiële informatie van IBG LLC betrouwbaar en actueel is. Het biedt klanten een duidelijk beeld van de waarde en verplichtingen van hun posities op elk moment.

Real-time margesysteem

Het real-time margesysteem bewaakt voortdurend de marktwaarde van alle posities van klanten. Dit betekent dat de waardering van de posities in real-time wordt bijgehouden, rekening houdend met de actuele marktprijzen. Daarnaast worden alle orders zorgvuldig gecontroleerd op kredietwaardigheid voordat ze worden uitgevoerd. Dit helpt om risico’s te beperken en ervoor te zorgen dat klanten alleen transacties kunnen doen die binnen hun financiële mogelijkheden vallen.

Als een rekening onvoldoende margestorting heeft om de openstaande posities te ondersteunen, treedt er automatische liquidatie op. Dit betekent dat de posities op de rekening automatisch worden verkocht om het tekort aan margestorting aan te vullen. Deze maatregel is bedoeld om de financiële stabiliteit te waarborgen en het risico van mogelijke verliezen te verminderen.

Door het gebruik van dit real-time margesysteem, de kredietwaardigheidscontrole van orders en de automatische liquidatie van posities met onvoldoende margestortingen. Streeft IBG LLC ernaar om de financiële veiligheid van klanten te waarborgen en risico’s effectief te beheren.

Veiligheid van het platform Easybroker

Easybroker waarborgt de veiligheid van zijn platform door te voldoen aan strikte regelgeving en toezicht. Als erkende broker staat Easybroker onder toezicht van zowel de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als De Nederlandsche Bank (DNB). Deze toezichthoudende instanties houden toezicht op de financiële dienstverlening en zorgen ervoor dat Easybroker voldoet aan de relevante regels en voorschriften om de belangen van de klanten te beschermen.

Bovendien maakt Easybroker deel uit van het grote bedrijf Interactive Brokers, dat gevestigd is in de Verenigde Staten. Interactive Brokers is een gerenommeerde en gereguleerde broker die voldoet aan de strenge regelgeving van de Amerikaanse autoriteiten, zoals de Securities and Exchange Commission (SEC) en de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA). Door te opereren binnen dit gereguleerde kader demonstreert Easybroker haar betrokkenheid bij naleving van de regelgeving en het waarborgen van de veiligheid van klantengelden en -activa.

Verschillende soorten accounts + Beleggingsinstituut

Je kan bij Easybroker 2 verschillende soorten accounts openen. Namelijk:

 • Een standaard account het aanvragen van een persoonlijke rekening. Dit account is bedoeld voor de standaard/beginnend belegger. En wordt ook het vaakste gekozen.
 • Zakelijk account het aanvragen van een zakelijke rekening. Dit account is bedoeld om zelfstandig beslissingen te maken over je zakelijke vermogen en om zelfstandige beslissingen te maken. Je bepaalt hierbij zelf hoe je vermogen wordt belegd, waarin het wordt belegd en welke spreiding/strategie je wilt.

Het beleggingsinstituut:

Het Beleggingsinstituut van Easybroker is een educatief initiatief dat gericht is op het voorzien van klanten van eerlijke educatie op het gebied van beleggen. Het instituut biedt waardevolle informatie, bronnen en trainingsmateriaal om beleggers te helpen hun kennis en begrip van de financiële markten te vergroten.

Door middel van het Beleggingsinstituut streeft Easybroker ernaar om haar klanten de tools en het inzicht te geven die ze nodig hebben om weloverwogen beleggingsbeslissingen te nemen. Het doel is om beleggers te ondersteunen bij het opbouwen van hun beleggingsvaardigheden en het vergroten van hun kennis, zodat ze met vertrouwen en op een verantwoorde manier kunnen deelnemen aan de financiële markten.

Zie ook: De basis van beleggen

Easybroker review 2023

Voor beginners

Er zijn 2 soorten programma’s van het beleggingsinstituut. Voor beginners en voor zakelijk.

Binnen het Beleggingsinstituut van Easybroker krijg je toegang tot een scala aan waardevolle middelen:

 1. Video’s: Hier leer je meer over de platformen van Easybroker.
 2. Uitgebreide cursussen: Door middel van cursussen wilt Easybroker jou proberen te helpen je kennis en kunde op te schalen.
 3. Beleggingsinstituut Strategie: Het beleggingsinstituut stelt je in staat om je beleggingsbeslissingen te baseren op goed onderbouwde en geteste methoden.
 4. Voorbeeld portefeuilles & rapportages: Bekijk voorbeeld portefeuilles en gedetailleerde rapporten over aandelen, ETF’s en sectoren. Dit biedt waardevolle inzichten en kan je helpen bij het nemen van weloverwogen beleggingsbeslissingen.

En het beste van alles is dat deze bronnen en educatieve materialen GRATIS zijn voor klanten van Easybroker. Hierdoor kun je profiteren van waardevolle kennis en begeleiding zonder extra kosten.

Met toegang tot het Beleggingsinstituut van Easybroker kun je je beleggingsvaardigheden verder ontwikkelen, nieuwe strategieën verkennen en profiteren van de ondersteuning en educatie die nodig is om succesvol te beleggen.

Zakelijk

Als zakelijke klant van Easybroker krijg jij de mogelijkheid om meer uit je cash reserves te halen. Als ondernemer wil je meer met je vermogen. Dit kan! je bent op zoek naar rendement. Door een zakelijke rekening bij Easybroker te hebben of aan te vragen, kun je beleggen met een bedrag van boven de € 5000 om zo het maximale rendement te behalen.

Binnen het Beleggingsinstituut-portaal krijg je toegang tot verschillende waardevolle onderdelen. Je kunt uitleg video’s bekijken die je meer informatie geven over de platformen van Easybroker. Daarnaast zijn er cursussen beschikbaar, zoals “Beginnen met beleggen,” “Opties voor beginners” en “Trading,” waarmee je je kennis kunt vergroten. Ook kun je dieper ingaan op de beleggingsinstituut strategie om je begrip te verdiepen.

Daarnaast heb je toegang tot voorbeeld portefeuilles en rapportages over aandelen, ETF’s en sectoren. Dit geeft je waardevolle inzichten en informatie om weloverwogen beleggingsbeslissingen te nemen. Bovendien kun je een 1 op 1 online strategie sessie hebben met André Brouwers, een expert op het gebied van beleggen. En om je kennis regelmatig bij te spijkeren, kun je ieder kwartaal deelnemen aan een online-seminar.

Het beste van alles is dat al deze voordelen GRATIS zijn voor zakelijke klanten van Easybroker.

Handelsmogelijkheden

Bij Easybroker heb je een breed scala aan handelsmogelijkheden tot je beschikking. Of het nu gaat om aandelen, beleggingsfondsen, indexen, opties, futures, turbo’s, ETF’s, obligaties, CFD’s, valuta (Forex) of metalen, je kunt bij Easybroker voor bijna alles terecht, met uitzondering van cryptovaluta. Hoewel ze diverse handelsmogelijkheden bieden, ligt de focus voornamelijk op aandelenhandel.

Wat Easybroker echt onderscheidt, is hun wereldwijde bereik. Ze bieden toegang tot beurzen in meer dan 30 landen over de hele wereld. In Europa kun je bijvoorbeeld handelen op beurzen in Nederland, België, Frankrijk, Portugal, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Tsjechië, Polen, Estland, Noorwegen, Zweden, Finland, Letland, Hongarije en Litouwen. In Amerika kun je handelen op de beurzen van de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Voor handel in Azië-Pacific zijn er mogelijkheden in Australië, Hong Kong, Japan, Zuid-Korea en Singapore.

Met Easybroker kun je dus profiteren van een breed scala aan handelsmogelijkheden op wereldwijde markten. Of je nu geïnteresseerd bent in Europese, Amerikaanse of Aziatische markten, Easybroker biedt je de mogelijkheid om te handelen op diverse beurzen en zo jouw beleggingsstrategie te diversifiëren.

In vergelijking met andere brokers heeft Easybroker een groot aanbod als het gaat om producten maar ook als het gaat om het bereik van de beurzen. Je kan bij deze broker overal terecht.

Easybroker kosten

Beleggen via een broker kost nu eenmaal geld. De ene broker is alleen net wat goedkoper dan de andere broker. Easybroker bevindt zich in het goedkopere segment als het gaat om de kosten van een broker. Denk hierbij vooral aan transactie kosten. Hieronder heb ik een uitgebreid overzicht neergezet over de kosten van Easybroker, dit heb ik per product gedaan.

Er zijn bij Easybroker geen verwerkingskosten, aansluitingskosten of verwerkingskosten voor dividenden. Let wel op de relatief hoge minimale valuta kosten (5EUR) kan het handelen met kleinere bedragen op de buitenlandse beurzen duur zijn. Wanneer u met hogere bedragen op buitenlandse beurzen actief bent is het weer 1 van de goedkoopste brokers.

Kosten Aandelen/ETF’s

ValutaBeursMinimumCommissie per trade
EuroEuropaEUR 30,08%
Amerikaanse dollarVerenigde StatenUSD 3$0,008/aandeel
Canadese dollarCanadaCAD 3$0,015/aandeel
Britse pondGroot-BrittanniëGBP 30,09%
Noorse kroonNoorwegenNOK 400,14%
Zwitserse frankZwitserlandCHF 150,10%
Australische dollarAustraliëAUD 100,14%
Chinese yuanChinaCNH 500,14%
Hongkongse dollarHongkongHKD 500,14%
Hongaarse forintHongarijeHUF 2.0000,14%
Japanse yenJapanJPY 5000,14%
Mexicaanse pesoMexicoMXN 800,14%
Poolse złotyPolenPLN 250,14%
Zweedse kroonZwedenSEK 400,14%
Singaporese dollarSingaporeSGD 50,14%
Russische roebelRuslandRUB 9000,14%
Israëlische shekelIsraëlILS 250,14%
Bron site Easybroker

Kosten Opties

ValutaMinimumPer optie
EuroEUR 1,50EUR 1,50
Amerikaanse dollarUSD 1,50USD 1,50
Canadese dollarCAD 4,50CAD 4,50
Britse pondGBP 4,50GBP 4,50
Zwitserse frankCHF 4,50CHF 4,50
Hongkongse dollarHKD 30HKD 30
Japanse yenJPY 750JPY 750
Zuid-Koreaanse wonKRW 70000,05%
Australische dollarAUD 4,50AUD 4,50
Zweedse kroonSEK 300,05%
Noorse kroonNOK 25NOK 25
Singaporese dollarSGD 4,50SGD 4,50
Bron site Easybroker

Kosten Micro en Mini Futures

Micro Futures:

ValutaMinimumPer future
EuroEUR 1,50EUR 1,50
Amerikaanse dollarUSD 1,50USD 1,50
Bron site Easybroker

Mini Futures:

ValutaMinimumPer future
EuroEUR 1,50EUR 1,50
Amerikaanse dollarUSD 1,50USD 1,50
Bron site Easybroker

Kosten Futures

ValutaMinimumPer future
EuroEUR 6EUR 6
Amerikaanse dollarUSD 6USD 6
Canadese dollarCAD 7,50CAD 7,50
Britse pondGBP 7,50GBP 7,50
Noorse kroonNOK 50NOK 50
Zwitserse frankCHF 7,50CHF 7,50
Australische dollarAUD 7,50AUD 7,50
Hongkongse dollarHKD 75HKD 75
Japanse yenJPY 750JPY 750
Mexicaanse pesoMXN 75MXN 75
Zweedse kroonSEK 100SEK 100
Singaporese dollarSGD 7,50SGD 7,50
Bron site Easybroker

Kosten Valuta/Forex

ValutaMinimumCommissie per trade
EuroEUR 30,05%
Amerikaanse dollarUSD 30,05%
Canadese dollarCAD 30,05%
Britse pondGBP 30,05%
Australische dollarAUD 50,05%
Zwitserse frankCHF 50,05%
Chinese yuanCNH 500,05%
Tsjechische kroonCZK 1000,05%
Deense kroonDKK 250,05%
Hongkongse dollarHKD 300,05%
Hongaarse forintHUF 11000,05%
Israëlische shekelILS 150,05%
Japanse yenJPY 5000,05%
Mexicaanse pesoMXN 650,05%
Noorse kroonNOK 500,05%
Nieuw-Zeelandse dollarNZD 60,05%
Poolse zlotyPLN 150,05%
Russische roebelRUB 2500,05%
Zweedse kroonSEK 350,05%
Singaporese dollarSGD 50,05%
Zuid-Afrikaanse randZAR 500,05%
Bron site Easybroker

Kosten warrants

ValutaMinimumCommissie per trade
EuroEUR 5,400,09%
Amerikaanse dollar (aandelen)USD 5,400,01
Australische dollarAUD 5,400,09%
Hongkongse dollarHKD 500,15%
Bron site Easybroker

Kosten Beleggingsfondsen | Metals en Turbo’s

Metals:

ValutaMinimumCommissie per trade
Amerikaanse dollarUSD 60,09%
Bron site Easybroker

Beleggingsfondsen:

ValutaVast tariefMinimumCommissie per trade
Europa0,12%
Bron site Easybroker

Turbo’s:

ValutaMinimumCommissie per trade
EuropaEUR 5,400,09%
Bron site Easybroker

Kosten obligaties

ValutaMinimumCommissie per trade
EuropaEUR 60,14%
AmerikaUSD 50,15%
Hong-KongHKD 1000,20%
Bron site Easybroker

Overige kosten

Kosten geld overboeken:

ValutaMethodeTarief
EURSEPA€ 1,00 per overschrijving
EURWIRE€ 8,00 per overschrijving
USDWIRE$ 8,00 per overschrijving
Bron site Easybroker

Handelsgerelateerd: Annuleren/aanpassen order

Type kostenKosten per orderExecutie credit
Aanpassen/annuleren optieorder Verenigde Staten$ 0,01$ 0,005 per contract (max. $ 0,01 of $ 0,035 per order)
Aanpassen/annuleren optie- en futureorder op Eurex€ 0,50€ 2,50 per executie in hetzelfde product op dezelfde dag
Aanpassen/annuleren Direct Routed Order naar TGATE€ 0,50€ 2,50 per executie in hetzelfde product op dezelfde dag
Aanpassen/annuleren orders overige beurzenGratis
Bron site Easybroker

Debet tarieven:

ValutaBenchmark (BM)Debetrente
USDFed Funds Effective (Overnight Rate)tot $ 100.000: BM + 4,50%
$ 100.000 tot $ 1.000.000: BM + 4%
$ 1.000.000+: BM + 3,75%
EUREONIA (Euro Overnight Index Average)Tot € 90.000: BM + 4,50%
€ 90.000 tot € 900.000: BM + 4%
€ 900.000+: BM + 3,75%
CADBank of Canada Overnight Lending Ratetot $ 130.000: BM + 4,50%
$ 130.000 tot $ 1.300.000: BM + 4%
GBPGBP LIBOR (Overnight rate)tot 80.000: BM + 4,50%
80.000 tot 800.000 BM + 4%
CHFSwiss Franc LIBOR (spot-next rate)tot 90.000: BM + 4,50%
90.000 tot 900.000: BM + 4%
Bron site Easybroker

Debetrente is de rente die in rekening wordt gebracht op negatieve kasposities in een bepaalde valuta. De debetrente wordt berekend op basis van de benchmark (BM) rente, waarbij een opslag wordt toegepast.

Tarieven real-time koersen:

BeursPrijs / maand
Euronext (Nederland, België, Frankrijk en Portugal)
Euronext Bundel Level 1 (Aandelen en derivaten Euronext)€ 3,00
Duitsland
Eurex Core Level 1 (Aandelen- en indexfutures en opties)€ 8,75
Spot Market Germany Level 1 (Aandelen en obligaties)€ 16,25
Verenigde Staten
NYSE (Network A/CTA, Aandelen NYSE)$ 1,50
NYSE American (Network B, Aandelen voormalig AMEX)$ 1,50
NASDAQ (Network C/UTP, Aandelen NASDAQ)$ 1,50
Abonnementen (gratis bij US$ 20,00 aan transactiekosten)
Verenigde Staten
OPRA (US Options Exchanges, Amerikaanse opties)$ 1,50
CME Real-Time (CME Futures, ES, NQ, HE)$ 1,25
Bron site Easybroker

Real-time koersen spelen een belangrijke rol bij het nemen van handelsbeslissingen. Bij Easybroker betaal je alleen voor de specifieke koersinformatie die je zelf hebt geselecteerd. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om marktdata naar keuze te activeren of deactiveren, afhankelijk van jouw behoeften. Door deze flexibiliteit kun je volledige controle uitoefenen over de kosten die je maakt voor koersinformatie, terwijl je toch toegang hebt tot de realtime gegevens die je nodig hebt om weloverwogen trades te plaatsen.

Hoe open je een account bij Easybroker?

Ik laat jou hieronder in 10 stappen zien hoe je gemakkelijk en snel een account aanmaakt bij Easybroker.

1 Ga naar de website van Easybroker en klik op “Open een rekening”

Easybroker review rekening openen
2 Geef uw telefoonnummer op, verifieer deze door de code die u krijgt in SMS.

3 Vul uw gegevens in (NAW gegevens)

4 Vul uw persoonsgegevens in

5 Geef de gegevens van uw geldige ID. Deze moet u later nog als scan of foto aanleveren.

6 Beantwoordt de vragen die u krijgt. Geef hierbij ook een indicatie over uw financiën. Elke beleggingsfirma moet dit doen

7 Geef uw kennis die al heeft over beleggen. En ga akkoord met de aanvraag van de desbetreffende rekening

8 Vul ook een verklaring in waaruit men kan zien in welk land je belastingplichtig bent.

9 Maak je account en verzin een sterk wachtwoord

10 Maak zoals gezegd in vraag 5 een scan of foto van uw ID en stuur deze op. Deze wordt gescreend/gecontroleerd. Als deze stap voltooid is kan u uw eerste storting doen op je beleggingsrekening

Klik hier om de webversie en de App versie te zien van Easybroker

Tools en gebruikersmogelijkheden

Je hebt bij Easybroker veel mogelijkheden als het gaat om tools en de gebruikersmogelijkheden. Ik behandel hier de twee verschillende functies die jij als belegger kan gebruiken. Dit zijn de Client portal en de TWS station. Beide hebben hun eigen specialiteiten. Na het lezen van dit stukje tekst weet jij welke functie het beste bij je past.

Client Portal

Met Easybroker heb je één enkele login en website waarmee je toegang hebt tot alle bronnen die je nodig hebt om je Easybroker-account volledig te monitoren en te beheren.

Het Client Portal is het webgebaseerde platform dat speciaal is ontworpen om een gebruiksvriendelijke en intuïtieve handelservaring te bieden. Hoewel het wellicht minder geavanceerd is dan de Trader Workstation, biedt het Client Portal nog steeds een breed scala aan functionaliteiten die zowel beginnende als ervaren beleggers van dienst kunnen zijn. Met het Client Portal kun je jouw beleggingsportfolio bekijken, transacties uitvoeren, toegang krijgen tot marktgegevens, real-time koersen volgen en gebruikmaken van analysetools. Het is een handige en centrale hub waarmee je jouw beleggingsactiviteiten eenvoudig kunt beheren en controleren. Tools die je onder ander kan vinden in het Client portal zijn:

 • Handelen vanuit je browser: Het Client Portal van Easybroker stelt je in staat om orders te plaatsen voor diverse financiële instrumenten met verschillende ordertypes, zoals limiet-, markt- en stoporders. Daarnaast biedt het Portal ook complexere ordertypes, zoals bracket orders, waarmee je winstdoelen en stopverliezen tegelijkertijd kunt beheren. Dit geeft je meer controle over je handelsposities en helpt bij het implementeren van effectieve handelsstrategieën.
 • Marktgegevens: Client Portal biedt realtime marktgegevens en stelt je in staat om favoriete aandelen en instrumenten te volgen. Je kunt je account eenvoudig monitoren via de startpagina, waar je toegang hebt tot informatie over rendement, portefeuilleposities, transacties, meldingen, nieuws en beschikbare cash.
 • Accountbeheer: Prestaties van de portefeuille analyseren op basis van rendement, risico en diversificatie. Risicoanalyses uitvoeren in verschillende marktscenario’s. Belastingrapporten genereren en downloaden voor belastingaangifte. Meldingen instellen op basis van prijsniveaus, indicatoren en andere criteria. Valutatransacties uitvoeren voor internationale handel.
 • Onderzoek en Analyse: Klik voor meer productinformatie en details. Bekijk historische prijsgrafieken met indicatoren. Blijf op de hoogte van financieel nieuws, aankondigingen en economische gebeurtenissen. Ontvang marktrapporten en analyses. Gebruik technische en fundamentele analyse voor kansen en bedrijfsbeoordeling.
Easybroker review Client portal
Voorbeeld van het dashboard in Client Portal

Trader Work Station

TWS, oftewel Trader Workstation, is een krachtig handelsplatform met geavanceerde tools zoals grafieken, algoritme-mogelijkheden, risicobeheertools, marktscanners, nieuwsintegratie en API-integratie. Het helpt handelaren van elk niveau om succesvol te handelen en hun financiële doelen te bereiken. Met speciale tools kun je markten verkennen, handelsstrategieën verfijnen en beter geïnformeerde beslissingen nemen voor succes op de financiële markten. Hieronder heb ik enkele tools toegelicht die je kan gebruiken bij TWS.

 • Grafieken: Als je besluit om te gaan handelen via het TWS platform. Dan kan je gebruik maken van geavanceerde grafieken. Met behulp van deze grafieken kan jij markttrends en prijsbewegingen analyseren, dit met behulp van technische analyse indicatoren, tekenhulpmiddelen en aanpasbare tijdframes.
 • Algoritmes: TWS biedt tot meer dan 100 algoritmische handelsstrategieën die in het leven gebracht zijn om jou orders te optimaliseren.
 • Risicobeheer met TWS: TWS biedt geavanceerde risicobeheertools, zoals realtime portfoliobewaking, waarschuwingen en orderpresets. Hiermee kunnen handelaren effectief omgaan met marktrisico’s en snel reageren op veranderingen in de markt, ongeacht de omvang van hun portefeuille.
 • Marktscanners: de geavanceerde marktscanners in TWS stellen je in staat om in real-time kansen op de markt te signaleren op basis van voorafgaande bepaalde informatie.
 • Geïntegreerd nieuws: Als je TWS gebruikt blijf je constant op de hoogte van wat er speelt in de markt. Dit is een overizicht in TWS van toonaangevende financiële nieuwsaanbieders zoals, Reuters, Dow-Jones en Morningstar. Zie hieronder een afbeelding hoe dit eruit ziet.
 • Aanpasbaarheid:
easy broker review nieuws
Voorbeeld van je scherm met geïntegreerd nieuws

Veel gestelde vragen | FAQ vragen

Is Easybroker betrouwbaar?

Easybroker staat onder toezicht bij de Nederlandsche bank (DNB) en bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Hierdoor moet Easybroker zich aan de Nederlandse regelgeving en Europese regelgeving en voorschriften houden. Daarbij zijn ze onderdeel van het grote Interactive Brokers Ireland Limited. Die zich ook aan de regelgeving moet houden van de landen waar zij actief in zijn, waaronder de regelgeving van de SEC.

Hoe werkt Easybroker?

Bij easybroker kunt u gebruik maken van de Webversie en van de versie op de app. Vervolgens kunt u kiezen tussen een programma genaamd client portal (het gemakkelijke platform) en het TWS platform (het platform voor de gevorderde).

Welke betaalmethoden zijn er bij Easybroker?

Je kan bij Easybroker op 2 verschillende manieren betalen. Namelijk met SEPA en bankoverschrijving. Echter kunt u bij Easybroker enkel met bankoverschrijving geld opnemen of storten. Dit is een nadeel vergeleken met andere brokers waar dit ook vaak met iDeal gebeurt. Echter kent Easybroker geen minimale storting.

Wat zijn de nadelen van Easybroker?

Het grootste nadeel bij Easybroker is dat de tarieven op andere producten dan aandelen/ETF’s relatief duur zijn vergeleken met andere brokers. Een ander nadeel is dat er geen gratis koersinformatie is van de Euronext.

Easybroker review 2023 | Conclusie

Easybroker is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke broker die zowel beginnende als ervaren beleggers een uitgebreid handelsplatform biedt. Met toegang tot diverse financiële instrumenten, real-time koersinformatie en handige tools zoals het Client Portal en de Trader Work Station (TWS), kunnen gebruikers hun beleggingsactiviteiten effectief beheren en hun handelsvaardigheden verbeteren.

Het flexibele abonnementssysteem en de mogelijkheid om alleen te betalen voor de gewenste marktdata maken Easybroker aantrekkelijk. Met hun ervaring in de financiële markten en het streven naar transparantie en eerlijkheid, biedt Easybroker een solide optie voor beleggers die zelf in controle willen zijn, maar ook goede service en ondersteuning zoeken. Met ruime toegang tot beurzen en een breed aanbod aan beleggingsproducten tegen lage kosten, is Easybroker een geschikte keuze voor aandelenbeleggers.

Het team achter Easybroker heeft een goede reputatie in de financiële wereld. Deze kennis zetten ze graag in voor anderen, ze hebben niet voor niets het motto: “iedereen kan investeren”. Ga jij beleggen bij Easybroker?

Share.

Ik ben Dinand van Eijk een 22-jarige jongeman die een passie heeft voor beleggen, investeren en ondernemen. Hij heeft de studie finance en control afgerond en is nu bezig met deze website. Ik wil met Successblog mensen helpen om de stap te maken naar de mooie kansen die in de financiële markten liggen.

Onderwerpen

Contact

©2024 Succesblog. Website door WebDelft.