money mastery review

Money Mastery Review is een online cursus die is ontwikkeld door Patrick Suiker en Derek Westra, de oprichters van allesovercrypto.nl. De cursus is ontworpen om mensen te helpen meer te leren over het beleggen in cryptocurrencies en om hun kennis en vaardigheden op het gebied van cryptobeleggingen te vergroten.

Als je geïnteresseerd bent in cryptocurrencies, maar niet weet waar je moet beginnen. De Money Mastery cursus kan je helpen om de basisbeginselen te begrijpen en te leren hoe je verantwoord kunt beleggen in cryptocurrencies. De cursus biedt waardevolle informatie en praktische tips over hoe je cryptocurrencies kunt kopen, verkopen, verhandelen en hoe je winst kunt maken in deze snelgroeiende markt.

Patrick Suiker en Derek Westra zijn beide experts op het gebied van cryptocurrencies en hebben jarenlange ervaring in deze industrie. Ze hebben allesovercrypto.nl opgericht als een platform om mensen te helpen meer te leren over cryptocurrencies en om de kennis en tools te bieden die nodig zijn om succesvol te beleggen in deze markt.

Als je meer wilt leren over cryptocurrencies en hoe je winst kunt maken in deze markt, dan is de Money Mastery cursus een uitstekende keuze. Met de expertise van Patrick Suiker en Derek Westra als je gidsen. Kun je de kennis en vaardigheden opdoen die je nodig hebt om je eigen succesvolle cryptobeleggingen te maken.

Finst, de nieuwste goedkoopste exchange van Nederland komt met een actie, gebruik de code SUCCESBLOG en verhandel de eerste 5000 EUR gratis!


Door het volgen van de gratis cursus krijg je gelijk de basis van crypto mee. Je kan hierna ervoor kiezen om een kwartaal abonnement te nemen van €297,-  of een jaar abonnement van €997,-.Het belang van een crypto cursus

Stel je voor dat je de kans hebt om betrokken te zijn bij een revolutionaire technologie die de manier waarop we waarde opslaan, uitwisselen en beheren kan veranderen. Dit is wat de wereld van cryptocurrencies voor velen betekent. Het is een spannende en snelgroeiende sector die veel mensen heeft aangetrokken vanwege de kansen op winst en innovatie.

Hoewel de cryptocurrencies-markt veel potentieel biedt, is het belangrijk om te onthouden dat het ook ongelooflijk complex en volatiel kan zijn. Dit is waar educatie in de crypto wereld van cruciaal belang wordt. Het kan je helpen om beter te begrijpen hoe deze technologie werkt, hoe je cryptocurrencies veilig kunt kopen en opslaan en hoe je winst kunt maken door middel van verantwoorde beleggingen.

Het is belangrijk om te onthouden dat cryptocurrencies geen “get rich quick” -schema zijn en dat de markt volatiel is. Het kan riskant zijn als je niet goed geïnformeerd bent over hoe het werkt. Door educatie in de crypto wereld kan je echter beter voorbereid zijn om weloverwogen beslissingen te nemen over je beleggingen en risico’s te verminderen.

Door meer te leren over cryptocurrencies en hoe ze werken, kan je niet alleen je eigen kansen op winst maximaliseren. Maar het kan je ook helpen bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van deze opwindende en innovatieve technologie. Kortom, educatie in de crypto wereld is een essentiële stap om beter te begrijpen hoe deze opwindende technologie werkt en om jezelf te beschermen tegen de risico’s die gepaard gaan met het beleggen in cryptocurrencies.

Doel van deze review

Het doel van de Money Mastery review is om een gedetailleerd overzicht te bieden van de cursus. En de waarde die het biedt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het beleggen in cryptocurrencies. In deze review zal worden ingegaan op de inhoud van de cursus, de kwaliteit van de informatie en de expertise van de makers van de cursus, Patrick Suiker en Derek Westra.

Door een grondige beoordeling te bieden van de cursus en de makers hoop ik de mensen te helpen een weloverwogen beslissing te nemen. Of de Money Mastery cursus geschikt is voor hun behoeften en doelen. Door deze review te lezen, kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in cryptocurrencies beter begrijpen wat ze kunnen verwachten van deze cursus en of het de investering waard is.


Wat is de Money Mastery cursus?

De Money Mastery cursus van allesovercrypto.nl is een uitgebreide cursus. Die ontworpen is om mensen te helpen om meer te leren over cryptocurrencies. Ook leren ze een stukje verantwoordelijkheid over het stukje beleggen en winst maken in deze spannende markt. De cursus wordt gegeven door Patrick Suiker en Derek Westra. Twee experts op het gebied van cryptocurrencies, die hun kennis en ervaring gebruiken om de mensen stap voor stap te begeleiden.

De cursus is opgebouwd uit verschillende modules die elk een specifiek aspect van de cryptocurrency-markt behandelen. Dit omvat onderwerpen als de geschiedenis van cryptocurrencies, hoe je veilig cryptocurrencies kunt kopen en opslaan, hoe je de markt kunt analyseren om de beste investeringsmogelijkheden te vinden en hoe je winst kunt maken door middel van trading.

De cursus bevat ook praktische tips en strategieën om te zorgen voor een verantwoordelijke en succesvolle belegging in cryptocurrencies. Zo wordt er bijvoorbeeld aandacht besteed aan het beheersen van de risico’s, het opstellen van een investeringsplan en het vinden van de juiste balans tussen beleggen en risico’s nemen. Door de jaren heen heeft allesovercrypto meerdere producten op de markt gezet. Denk hierbij aan de producten, Crypto Masterclass, Crypto Signals én Crypto Mastery.

Uit andere reviews van de cursus blijkt dat de mensen van de Money Mastery cursus erg enthousiast zijn over de inhoud en de kwaliteit van de informatie die wordt gepresenteerd. De cursus wordt geprezen vanwege de duidelijke en toegankelijke manier waarop de informatie wordt gepresenteerd. Waardoor de mensen van alle niveaus kunnen profiteren van de cursus.

De Money Mastery cursus is meer dan alleen een crypto cursus. De cursus geeft je ook een inzicht in meerdere verdienmodellen. Mocht je passie dus niet bij crypto liggen kan je ook aan de slag gaan met een ander verdienmodel. Ook kom je in contact met een hechte community binnen Discord. Kortom een cursus die je alle aspecten biedt die te maken hebben met geld verdienen en crypto.

Wie zijn de makers van de Money Mastery cursus?

Allesovercrypto is uitgegroeid toen een echt bedrijf met waardevolle cursussen. Dit is mede te danken aan de drie oprichters genaamd, Rob Westra, Derek Westra en Patrick Suiker. De mannen hadden een missie namelijk, een cursus maken en verkopen aan de mensen die leergierig zijn en geen uitdaging uit de weg gaan.

De cursus is niet bedoeld voor mensen die even snel iets willen leren en even snel geld willen verdienen. Nee, de cursus is bedoeld voor mensen die een groot doorzettingsvermogen hebben, de tijd hebben om een vak te leren en mensen die bereid zijn om hard te werken voor een doel.

Patrick Suiker
Derek Westra
Robin Westra

Patrick Suiker

Patrick Suiker is een geboren ondernemer die van jongs af aan al bezig was met handelen in van alles en nog wat. Zijn passie voor ondernemen heeft hij verder ontwikkeld tijdens zijn studie Master Entrepreneurship. Hij is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen.

Maar in 2013 kwam Litecoin op zijn pad en sindsdien was hij verkocht. Patrick raakte gefascineerd door de technologie en de mogelijkheden die crypto biedt voor de toekomst. Sindsdien heeft hij geen dag meer gehad waarin hij niet aan crypto heeft gedacht. Hij heeft zich verdiept in alle aspecten van crypto en heeft inmiddels een schat aan kennis opgebouwd.

Met het bedrijf AllesOverCrypto wil Patrick zijn liefde voor crypto overbrengen op de rest van Nederland. Hij heeft als missie om Nederland voorop te laten lopen in de crypto-revolutie. Hij zag zijn website als een belangrijke eerste stap om dat te bereiken. Patrick is een inspirerende ondernemer die zich met veel passie en toewijding inzet voor zijn missie om Nederland te laten kennismaken met de wereld van crypto.

Derek Westra

Derek Westra is een man die gefascineerd is door de psychologie achter de economie. Hij heeft altijd al interesse gehad in de manier waarop mensen handelen en keuzes maken op financieel gebied. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij een Master in Gedragseconomie & Speltheorie heeft afgerond.

Toen hij in 2013 voor het eerst in aanraking kwam met crypto, voelde hij meteen aan dat dit iets groots zou worden. Hij zag de potentie van deze nieuwe technologie en begon zich steeds meer te verdiepen in de werking ervan. Hij was gefascineerd door de vraag hoe de waarde van een virtuele munt van een paar cent uit kon groeien tot meer dan duizend dollar.

Deze fascinatie groeide al snel uit tot een bijna verontrustende obsessie. Derek kon niet genoeg krijgen van de wereld van crypto en bleef zichzelf constant uitdagen om nog meer kennis op te doen en nieuwe inzichten te verkrijgen.

“De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom,” aldus Derek. Hij ziet het als een enorme uitdaging om te begrijpen hoe mensen in deze nieuwe markt handelen en hoe dit van invloed is op de waarde van de verschillende cryptovaluta.

Robin Westra

Robin Westra is een belangrijk persoon bij AllesOverCrypto vanwege zijn indrukwekkende technische kennis en vaardigheden. Met zijn Bachelor-diploma in Computer Science heeft hij een diepgaand begrip van hoe computers werken en hoe ze kunnen worden gebruikt om complexe problemen op te lossen.

Als een perfectionist is Robin altijd op zoek naar manieren om de website te verbeteren en ervoor te zorgen dat deze soepel en zonder problemen werkt. Zijn expertise stelt hem in staat om snelle en efficiënte oplossingen te vinden voor technische problemen die zich kunnen voordoen.

Naast zijn werk aan de website heeft Robin ook een diepgaand begrip van de complexe wereld van cryptocurrency en blockchaintechnologie. Hij kan moeilijke concepten begrijpelijk uitleggen. En is in staat om snel te beoordelen welke cryptomunten de potentie hebben om een ​​grote impact te hebben op de markt en welke beter vermeden kunnen worden.

Zijn inzicht en kennis stellen hem in staat om vertrouwen te hebben in de juiste investeringsbeslissingen en zijn expertise wordt vaak gezocht door anderen in de branche. Robin is een waardevol lid van het team en zijn bijdragen zijn van onschatbare waarde voor het succes van AllesOverCrypto.


Is het platform Allesovercrypto te vertrouwen?

Nu je op de hoogte bent van wie allesovercrypto is en wat zij doen. Wil je natuurlijk ook graag weten of het platform en het team erachter te vertrouwen is. Zijn ze te vertrouwen? en waarom zijn ze dan te vertrouwen? Het antwoord is ja en hier is waarom.

Ten eerste heeft AllesOverCrypto zich aangemeld bij de Kamer van Koophandel (KVK). Dit betekent dat het bedrijf officieel geregistreerd is en zich aan bepaalde regels en voorschriften moet houden. Dit is een belangrijke eerste stap in het opbouwen van vertrouwen tussen het platform en zijn gebruikers.

Daarnaast is AllesOverCrypto enorm transparant over wie ze zijn en wat ze doen. Op de website kun je informatie vinden over het team, hun achtergrond en expertise en hoe ze geld verdienen. Ze bieden ook regelmatig updates over hun activiteiten en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cryptocurrency en blockchain-technologie.

Bovendien biedt AllesOverCrypto een schat aan informatie over cryptocurrency en blockchain-technologie. Ze publiceren regelmatig artikelen, video’s en podcasts. Hierin vertellen zij over de laatste ontwikkelingen en trends in de wereld van crypto.

Kortom, AllesOverCrypto is een platform dat je kunt vertrouwen als je geïnteresseerd bent in cryptocurrency en blockchain-technologie. Ze zijn officieel geregistreerd, transparant over wie ze zijn en wat ze doen en bieden waardevolle informatie en trainingen voor iedereen die meer wil leren.

Uit welke producten bestaat de cursus?

Je moet de Money Masery cursus zien als een samenhangsel van alle producten die allesovercrypto te bieden heeft. Zo krijg je de volgende onderdelen bij de Money Mastery:

Benieuwd naar deze producten? Lees dan gerust door, hieronder vertel ik namelijk per onderdeel wat het inhoudt en wat je eraan hebt.

1. De 10 crypto parels

Door de jaren heen hebben de mannen van allesovercrypto veel nieuwe coins ontdekt die meermaals grote stijgingen lieten zien. Door de expertise en het onderzoek van de mannen bedachten zij het product de 10 crypto parels. Hierin gaan ze opzoek naar 10 nieuwe crypto munten die zij aanzien als parels.

De Crypto Experts van AllesOverCrypto hebben een bewezen staat van dienst als het gaat om het vinden van kleine potentiële munten. Dit blijkt wel uit het feit dat ze eerder al zeer succesvol waren met het ontdekken van AntShares (nu bekend als NEO) en Raiblocks (nu bekend als NANO). Deze munten zijn nu zeer populaire en waardevolle cryptomunten geworden.

Als je hun advies had opgevolgd en 100 euro had geïnvesteerd in AntShares en Raiblocks toen deze munten nog relatief onbekend waren, dan zou je nu een enorm rendement hebben behaald van €100.000. Dit is een aanzienlijke prestatie die aantoont dat de Crypto Experts van AllesOverCrypto daadwerkelijk weten waar ze het over hebben.

Crypto parels
Crypto Parels

De Crypto Experts van AllesOverCrypto zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, veelbelovende munten om in te investeren en te promoten. Ze gebruiken hun kennis, ervaring en vaardigheden om de markt grondig te onderzoeken en nieuwe kansen te identificeren voordat ze algemeen bekend worden.

Ben jij dus opzoek naar een munt die de potentie heeft om x100 te gaan? Dan is het product crypto parels echt wat voor jou.

Belangrijk om te melden is dat je bij dit product het overzicht krijgt, dus niet de munten zelf!

Mocht je de gehele cursus niet willen hebben maar wel specifiek dit product? Dat kan klik hier om je aan te melden voor het product crypto parels en wie weet profiteer je gelijk van de beste parel!

Disclaimer: De mannen van allesovercrypto geven geen advies bij dit product. Ze geven enkel hun bevindingen en hun analyses. Het is aan jou zelf om te bepalen of je één van de crypto parels ook daadwerkelijk gaat kopen. Hoewel het rendement op zo’n “nieuwe” coin hoger ligt dan bij andere heeft dit ook een keerzijde namelijk, als de coin daalt dan daalt die hard. Neem dit goed in je achterhoofd bij het kopen ervan!


2. VIP Community “the zone”

Als je op zoek bent naar een community waar je samen met andere crypto-enthousiastelingen aan de slag kunt om het beste rendement te behalen, dan is The Zone de ideale plek voor jou. Bij The Zone kom je terecht in een actieve gemeenschap waarin leden elkaar helpen om onderwerpen als blockchain, minen en masternodes goed te begrijpen.

Door jouw kennis te delen en andere studenten te helpen bij hun vragen, leer je zelf nog beter de stof te beheersen. Het is gebleken dat studenten meer rendement behaalden toen ze een ‘leraar’ voor anderen werden. Bovendien krijg je bij The Zone toegang tot waardevolle informatie en handige tools die je kunnen helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Naast het educatieve aspect, biedt The Zone ook de mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken met mensen die dezelfde interesses delen als jij. Het is altijd fijn om in contact te komen met mensen die begrijpen waar je het over hebt en die je kunnen steunen tijdens jouw reis naar financiële vrijheid.

In The Zone sta je er nooit alleen voor. De gemeenschap is er om jou te helpen bij het behalen van jouw doelen en om je te ondersteunen bij het nemen van belangrijke beslissingen. De community is een echte behulpzame community waar je je thuis voelt en waar mensen je echt willen helpen.

3. Meerdere boeken over crypto

Wanneer je de Crypto Masterclass aanschaft, ontvang je een zeer uitgebreide set van zes verschillende e-boeken die jouw kennis en begrip van de cryptowereld zullen vergroten. Het beste van alles is dat je deze e-boeken op verschillende apparaten kunt lezen, zoals je computer, smartphone of tablet.

Hierdoor kan je je kennis versterken waar en wanneer je maar wilt. Of je nu thuis bent, onderweg of in de rij staat te wachten. Je hebt altijd toegang tot deze waardevolle informatie die je kan helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen in de wereld van cryptocurrency.

Alles over crypto ebooks
E-Books

8 Handige Boeken

Je krijgt bij de Money Mastery ook nog 8 handige crypto boeken waar je veel van kan leren en waar je veel waardevolle informatie uit kan halen.

1. De Bitcoinbijbel

De Bitcoinbijbel is een boek van 130 pagina’s dat alle basisbeginselen van Bitcoin bevat en essentiële informatie biedt voor je avontuur in de wereld van crypto. Het dient als een handig naslagwerk voor het geval je even iets niet meer weet. Het boek biedt een uitgebreide gids voor beginners die op zoek zijn naar een beter begrip van Bitcoin en de fundamenten van blockchain-technologie. Het is een onmisbare bron voor iedereen die zich bezighoudt met cryptocurrencies en graag meer wil leren over de belangrijkste concepten en termen.

2. De Bitcoin belastinggids

Dit boek biedt niet alleen inzicht in de basisbeginselen van Bitcoin, maar ook in de belastingen rondom crypto. De belastinggids in het boek legt duidelijk uit welke belastingen je dient te betalen, zodat je gemoedsrust hebt. Het is een waardevolle bron voor iedereen die wil weten hoe de fiscale wetgeving van toepassing is op cryptocurrencies en hoe je ervoor kunt zorgen dat je aan je verplichtingen voldoet. Met de belastinggids weet je precies waar je aan toe bent en kun je met een gerust hart verder gaan met je crypto-investeringen.

3. 12 beste tips voor de beginnende crypto-investeerder

Het investeren in cryptocurrencies kan zeker lucratief zijn en een kans bieden om geld te verdienen. Echter, het is ook belangrijk om te onthouden dat de markt volatiel kan zijn en dat er risico’s aan verbonden zijn. Het is dan ook mogelijk om veel geld te verliezen als je niet weet waar je mee bezig bent.

Gelukkig zijn er verschillende manieren om jezelf te beschermen tegen deze risico’s en ervoor te zorgen dat je niet meer geld verliest dan je bereid bent te riskeren. In dit boek worden 12 waardevolle tips uitgelegd die je kunt volgen om te voorkomen dat je veel geld verliest in de wereld van crypto.

De tips zijn bedoeld om je te helpen een beter begrip te krijgen van de markt. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je je portfolio kunt diversifiëren, hoe je een stop loss order kunt gebruiken en hoe je de juiste exchanges kunt kiezen om te handelen.

4. Een zorgeloos leven dankzij Bitcoin

Met de komst van de Bitcoinhype is er veel aandacht en interesse ontstaan in de wereld van cryptocurrencies. Voor investeerders is dit een uitgelezen kans om geld te verdienen, maar het is ook belangrijk om te beseffen dat er risico’s aan verbonden zijn. Om je te helpen het meeste geld uit deze hype te halen en tegelijkertijd je risico’s te beperken, biedt allesovercrypto in dit boek de vijf allerbeste tips.

5. Cryptocurrency begrippenlijst

Dit is simpel gezegd een begrippenlijst die jij krijgt. Hierin staan alle moeilijke crypto begrippen uitgelegd. Mocht je dus ergens niet uitkomen of snap je een begrip niet. Pak dan dit “boek” erbij en zoek uit wat het begrip betekend.

6. De juiste cryptocurrency’s kopen en verkopen op de juiste momenten

Het investeren in cryptocurrencies kan heel winstgevend zijn. Maar er is ook een reëel risico dat je geld kunt verliezen. Het is daarom essentieel om een goede strategie te ontwikkelen om je risico’s te beperken en je kansen op succes te vergroten.

Een van de belangrijkste factoren bij het bepalen van je strategie is het begrijpen van de timing van instappen en uitstappen in de markt. In feite is het weten wanneer je moet instappen en wanneer je moet uitstappen het verschil tussen rijk worden of arm blijven.

De experts van allesovercrypto hebben daarom in dit boek de beste tips opgenomen om je te helpen bij het bepalen van het juiste moment om te handelen. Zo leggen zij bijvoorbeeld uit hoe je de trends in de markt kunt analyseren en hoe je kunt anticiperen op eventuele prijsstijgingen of -dalingen.

7. Investeer als eerste in veelbelovende crypto projecten

Dit E-boek gaat over de mogelijkheden die crypto investment pooling biedt om deel te nemen aan exclusieve projecten waar je anders alleen maar van zou kunnen dromen. Door gebruik te maken van deze strategie, kun je er zeker van zijn dat je altijd een plekje bemachtigt bij de eerste verkooprondes. Zelfs als deze projecten normaal gesproken alleen toegankelijk zijn voor een selecte groep investeerders.

Met crypto investment pooling bundel je namelijk jouw krachten met andere investeerders. Waardoor je gezamenlijk een groter vermogen kunt inzetten om zo toegang te krijgen tot exclusieve investeringsmogelijkheden. Deze aanpak vergroot niet alleen je kans op succes. Maar biedt ook de mogelijkheid om je risico’s te spreiden en te profiteren van de kennis en expertise van andere investeerders. Dit E-boek biedt inzicht in de wereld van crypto investment pooling en laat zien hoe deze strategie kan worden toegepast om je investeringsportefeuille te optimaliseren en jouw droomprojecten te verwezenlijken.

8. Het altcoin magazine

Dit E-boek gaat diep in op de wereld van altcoins en biedt uitgebreide informatie over hoe je deze digitale munten kunt verhandelen en wat de huidige trends in de altcoinmarkt zijn. Het E-boek biedt een grondige uiteenzetting van de verschillende soorten altcoins die beschikbaar zijn en geeft inzicht in hun unieke eigenschappen en toepassingen.

Verder bespreekt het E-boek uitgebreid hoe je altcoins kunt verhandelen op de verschillende crypto-exchanges en hoe je hierbij gebruik kunt maken van diverse trading strategieën om maximale winst te behalen. Ook wordt er aandacht besteed aan het belang van technische analyse bij het handelen in altcoins en hoe je deze analyses kunt toepassen om de markttrends te voorspellen en je investeringsbeslissingen hierop af te stemmen.

4. Crypto Mastery

Alles over crypto

In dit gedeelte van de cursus Crypto Mastery worden verschillende cryptotrends behandeld, waaronder NFT’s, DeFi en GameFi.

NFT’s, of non-fungible tokens. Zijn unieke digitale activa die op blockchain-technologie zijn gebaseerd. Ze worden gebruikt voor het vertegenwoordigen van zaken als kunstwerken, muziek en andere creatieve werken die digitaal worden gecreëerd. Deze activa worden steeds populairder als investeringsmogelijkheid en hebben de potentie om een nieuwe vorm van eigendom en handel te creëren.

DeFi, of decentralized finance. Is een nieuwe en disruptieve benadering van traditionele financiële diensten. Het is gebaseerd op gedecentraliseerde blockchain-technologie en biedt een reeks financiële diensten zoals leningen, verzekeringen en beleggingen zonder dat er een tussenpersoon of bank nodig is. DeFi heeft de potentie om de manier waarop we omgaan met geld en financiën ingrijpend te veranderen.

GameFi is een relatief nieuwe trend die zich richt op het integreren van blockchain-technologie in de gaming-industrie. Dit omvat het gebruik van cryptocurrencies en NFT’s in games. Waardoor spelers een nieuwe manier krijgen om beloningen te verdienen en te verhandelen. GameFi heeft de potentie om de gaming-industrie te transformeren en nieuwe mogelijkheden te bieden


Ontdek de beste NFT-cursus van het moment, kom erachter wat NFT’s zijn en hoe je er geld mee kan verdienen.


5. Crypto Signals

Bij dit onderdeel van de cursus ga je het volgende leren over crypto signals, ofwel signalen over cryptomunten.

Crypto signals zijn signalen die worden gebruikt om de prijsbewegingen van cryptomunten te voorspellen. Deze signalen worden gegenereerd door verschillende technische analysemethoden, zoals het analyseren van grafieken en trends in de markt. Het doel van crypto signals is om handelaren te helpen betere beslissingen te nemen bij het kopen en verkopen van cryptomunten.

Er zijn verschillende soorten crypto signals beschikbaar, zoals koopsignalen en verkoopsignalen. Koopsignalen geven aan dat het een goed moment is om een bepaalde cryptomunt te kopen, terwijl verkoopsignalen aangeven dat het tijd is om een bepaalde munt te verkopen. Deze signalen worden vaak vergezeld van gedetailleerde analyses en aanbevelingen.

Nu denk je waarom is dit zo fijn dat dit bij de cursus zit. Nou jij krijgt van de experts binnen allesovercrypto een Signal over een bepaalde munt als het interessant is om te kopen of te verkopen. Hier hoef jij niks voor te doen! Enige wat je moet doen is in actie komen als je zo’n Signal krijgt. Daarnaast krijg je ook nog vaak genoeg technische analyses van het team zodat je ziet waarom het team voor een bepaalde coin of positie heeft gekozen. Hier zitten twee hele grote voordelen aan vast namelijk:

 • Je hoeft zelf geen tijd te besteden aan dit soort zaken
 • De technische analyses die jij krijgt zijn van hoog niveau en gemaakt door experts

6. Crypto Masterclass

We zijn belandt bij het hoogtepunt van deze cursus, namelijk de Crypto Masterclass. In deze cursus ga jij 12 verschillende modules volgen met daarin meer dan 200 lessen en meer dan 36 uur beeld materiaal.

Wat ga jij leren in dit gedeelte van de cursus? Hieronder heb ik een overzicht gezet van de verschillende punten die jij gaat leren.

 • Je kan zelfstandig investeren: Je leert op een verantwoorde manier omgaan met beleggen in cryptomunten waardoor.
 • Je weet waar je in investeert: Je snapt nu wat bitcoin en blockchain inhouden en hierdoor weet je waar je in moet investeren.
 • Minder gevoelig voor fraude en oplichters: Er zijn ontzettend veel oplichters in de crypto-wereld. Je gaat leren hoe je jezelf hiertegen kan beschermen.
 • Je maakt geen beginnersfouten meer: Hoe meer je oefent hoe meer je leert van je fouten dat is ook het doel van de cursus. Zodat je hierna klaar bent om geen beginnersfouten te maken.
 • Een leuke hobby erbij waar je ook nog is geld mee kunt verdienen: Wat wil je nog meer een hobby uitoefen en geld verdienen.
 • Je kunt overal ter wereld geld verdienen: Het enige wat je nodig hebt is wifi en een laptop.

Hieronder leg ik uit wat er bij welke module wordt besproken. Lees je mee? of ben je al overtuigd? Ik wil die Money Mastery Cursus

Module 1 Welkom bij de crypto Masterclass

Welkom bij module 1 van deze crypto cursus! In deze module gaat allesovercrypto je verwelkomen en je laten kennismaken met wat je van deze cursus kunt verwachten.

In deze module zullen ze je meer gaan vertellen over de inhoud van de cursus en hoe je deze het beste kunt benutten. Ook stellen zij zich netjes voor en geven zij aan wat je aan de Krypton masterclass heb. Ook benadrukken zij dat ze geen financieel adviseur zijn maar puur hier zijn om jou vaardigheden aan te leren.

Module 2 Je eerste cryptocurrency

Per module zijn er natuurlijk heel veel verschillende lessen en modules. Ik heb hier globaal de 4 belangrijkste lessen gepakt van de cursus.

Welkom bij module 2 van de Crypto cursus! In deze module gaat allesovercrypto zich richten op het verkrijgen van je eerste cryptocurrency. Ze beginnen met Les 1: Je eerste cryptocurrency kopen via Bitvavo. Bitvavo is een zeer populaire cryptocurrency exchange die veel beginners helpt om hun eerste cryptocurrency aan te schaffen.

In Les 2 Zullen ze het naar een hoger level van cryptocurrency trading verkennen via Binance. Binance is een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld en biedt veel geavanceerde handelsfuncties. Ze gaan je laten zien hoe je deze functies kunt gebruiken om je cryptocurrency portfolio te laten groeien.

Les 3 gaat over het bemachtigen van crypto in de laagste regionen via Tradeogre. Tradeogre is een kleinere cryptocurrency exchange die zich richt op minder bekende cryptocurrencies. Ze gaan je laten zien hoe je cryptocurrencies kunt kopen die niet beschikbaar zijn op andere exchanges en hoe je je portfolio kunt diversifiëren.

Tot slot, in Les 4, gaan ze in op decentrale exchanges en waarom deze de toekomst zijn. Ze gaan de voordelen van decentrale exchanges bespreken en je leren hoe je cryptocurrencies kunt verhandelen op deze platforms.

Module 3 Maak een killer start!

Welkom bij module 3 van de Crypto cursus! In deze module richten zij zich op het maken van een killer start in de wereld van cryptocurrency. Ze beginnen met Les 1: Je grootste vijand ben jij. Cryptocurrency trading kan erg spannend zijn, maar het is belangrijk om jezelf in de hand te houden. Ze zullen bespreken hoe emoties een rol spelen in het handelen en hoe je deze emoties onder controle kunt houden om de beste beslissingen te nemen.

In Les 2 gaan ze in op hoe je oplichters kunt ontmaskeren. Helaas zijn er veel oplichters actief in de wereld van cryptocurrency. We zullen je leren hoe je de rode vlaggen kunt herkennen en hoe je jezelf kunt beschermen tegen deze oplichters.

Les 3 gaat over het voorkomen van veelvoorkomende fouten bij cryptocurrency trading. Ze zullen je leren hoe je deze fouten kunt vermijden en hoe je de beste strategieën kunt toepassen om je cryptocurrency portfolio te laten groeien.

Tot slot, in Les 4, gaan ze dieper in op het ontdekken van een goede crypto. Er zijn duizenden cryptocurrencies beschikbaar, maar niet allemaal zijn ze van goede kwaliteit. Ze zullen je leren waar je op moet letten bij het kiezen van een goede crypto en hoe je je portfolio kunt diversifiëren om de risico’s te verminderen.

Module 4 Bouw je onbreekbare kluis

Welkom bij module 4 van de Crypto cursus! In deze module richten zij zich op het bouwen van je onbreekbare kluis om je cryptocurrency veilig te houden. Laat ik beginnen met Les 1: Je papieren portemonnee. Een papieren portemonnee is een offline manier om je cryptocurrency op te slaan en biedt een zeer hoge mate van veiligheid.

In Les 2 gaan ze dieper in op de beste beveiligingspraktijken voor het opslaan van cryptocurrency. Ze zullen je leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen hackers, phishing en andere cyberaanvallen.

Les 3 gaat over het bewaren van alles veilig met behulp van software. Ze zullen je leren hoe je een software wallet kunt gebruiken en hoe je deze veilig kunt bewaren.

Tot slot, in Les 4, gaan ze in op het beveiligen van je cryptocurrency op een exchange.

Module 5 Je winst cashen

Het is belangrijk om je winst te nemen, want waar anders doe je het voor. In deze module gaan ze je leren in 3 lessen hoe je je winst moet cashen. Bij elke les behandelen ze een andere exchange. Ook hier staat de Nederlandse Exchange Bitvavo centraal. Les 1: Je winsten cashen via Bitvavo 
dan Les 2: Binnen no-time je geld met Bitonic tot slot Les 3: De hoogste winst dankzij Kraken.

Module 6 Wees de eerste investeerder

Welkom bij Module 6 van de Crypto Cursus. Waarin zij zich gaan richten op het onderwerp “Wees de eerste investeerder”. In deze module leer je alles over verschillende soorten token sales, waaronder Initial Coin Offerings (ICO’s), Security Token Offerings (STO’s), Initial Exchange Offerings (IEO’s), en zelfs Initial DeFi Offerings (IDO’s).

In Les 1 bespreken ze de verschillende soorten token sales en leggen ze uit wat de afkortingen betekenen. Een ICO is een Initial Coin Offering, waarbij nieuwe cryptocurrencies of tokens worden uitgegeven en verkocht aan investeerders. Een STO is een Security Token Offering, waarbij tokens worden uitgegeven die als een soort beleggingsinstrument functioneren. Een IEO is een Initial Exchange Offering, waarbij een exchange de verkoop van nieuwe tokens faciliteert.

Les 2 gaat dieper in op Initial DeFi Offerings (IDO’s), waarbij tokens worden uitgegeven op Decentralized Finance (DeFi) platforms. Ze zullen uitleggen wat DeFi is, hoe IDO’s werken en waarom ze belangrijk zijn in de cryptocurrency-wereld.

In Les 3 zullen ze je leren hoe je de beste ICO’s kunt ontdekken en hoe je erachter kunt komen welke ICO’s het meest veelbelovend zijn.

Les 4 zal je leren hoe je deel kunt nemen aan een ICO. Ze zullen bespreken hoe je een wallet kunt instellen, hoe je tokens kunt kopen en hoe je jezelf kunt beschermen tegen fraude.

Les 5 gaat over hoe je deel kunt nemen aan een IEO. Ze zullen bespreken wat een IEO is, hoe het werkt en welke exchanges IEO’s aanbieden.

In Les 6 bespreken we hoe je deel kunt nemen aan een IDO. We zullen uitleggen hoe IDO’s verschillen van andere token sales en hoe je kunt deelnemen aan een IDO.

Module 7 Een passief crypto inkomen

Welkom bij Module 7 van de Crypto Cursus. Waarin allesovercrypto zicht gaat richten op het onderwerp “Een passief crypto inkomen”. In deze module leer je alles over verschillende manieren om een passief inkomen te verdienen met cryptocurrency.

In Les 1 bespreken ze hoe je gratis crypto kunt verdienen met airdrops. Ze leggen uit wat airdrops zijn, hoe ze werken en waar je ze kunt vinden. Ook geven ze tips voor het maximaliseren van je opbrengsten met airdrops.

Les 2 gaat over passief inkomen dankzij staking. Ze zullen uitleggen wat staking is en hoe het werkt. Daarnaast bespreken ze verschillende cryptocurrencies waarbij je kunt staken en hoe je hiermee een passief inkomen kunt verdienen.

Les 3 zal gaan over het minen van crypto en hoe je dit zelf kunt doen. Ze zullen uitleggen wat crypto mining is, hoe het werkt en welke hardware je nodig hebt om te kunnen minen. Ook geven ze tips voor het maximaliseren van je opbrengsten met crypto mining.

In Les 4 bespreken ze hoe je een passief inkomen kunt verdienen met masternodes. Ze leggen uit wat masternodes zijn, hoe ze werken en welke cryptocurrencies hiervoor geschikt zijn. Ook geven ze tips voor het opzetten en beheren van je eigen masternode.

Les 5 gaat over passief inkomen met yield farming. Ze zullen uitleggen wat yield farming is, hoe het werkt en waarom het een interessante optie kan zijn voor het verdienen van een passief inkomen. Ook bespreken ze welke platforms en cryptocurrencies geschikt zijn voor yield farming.

Module 8 De crypto-trends de baas

Welkom bij Module 8 van de Crypto Cursus. Waarin allesovercrypto zich gaat richten op het onderwerp “De crypto trends de baas“. In deze module leer je alles over de belangrijkste trends in de crypto wereld en hoe je ze kunt gebruiken om je investeringen te optimaliseren.

Les 1 gaat over Metamask, een populaire wallet en browser extensie voor het beheren van Ethereum tokens. Ze bespreken hoe het werkt, hoe je het kunt instellen en gebruiken en waarom het een belangrijke tool is voor elke crypto investeerder.

Les 2 is gewijd aan Uniswap, een gedecentraliseerde exchange op de Ethereum blockchain. In deze les bespreken ze hoe je kunt swappen tussen verschillende ERC-20 tokens (Ethereum tokens) en hoe je kunt profiteren van de liquiditeit van de exchange.

In Les 3 gaan ze verder met Uniswap en bespreken ze hoe je liquiditeit kunt verschaffen aan de exchange. Ze leggen uit hoe je een liquidity provider kunt worden, welke voor- en nadelen hieraan verbonden zijn en hoe je hiermee passief inkomen kunt genereren.

Module 9 The winning mindset

Welkom bij Module 9 van de Crypto Cursus. The Winning Mindset. In deze module gaan ze dieper in op de mentale kant van het traden en investeren in cryptocurrency. Ze behandelen onder andere het omgaan met emoties, angsten, fouten en hoe je een winnaarsmentaliteit kunt ontwikkelen. Deze module is erg groot omdat dit een heel belangrijk punt is binnen de crypto wereld!

Les 1 begint met het stellen van doelen en het visualiseren van je droom. Ze gaan in op het belang van het hebben van een helder doel en hoe je dit kunt bereiken door het stellen van realistische en meetbare doelen.

In Les 2 bespreken ze het gedrag van de gemiddelde crypto trader. Ze behandelen de valkuilen en fouten die zij maken en hoe jij deze kunt vermijden.

Les 3 gaat over het omgaan met angsten. Ze bespreken verschillende soorten angsten, zoals de angst om te verliezen en hoe je hiermee kunt omgaan.

In Les 4 gaan ze dieper in op de duurste fouten die je als trader kunt maken en hoe je deze kunt vermijden. Ze bespreken onder andere het belang van risicomanagement en het vermijden van impulsaankopen.

Les 5 gaat over het overwinnen van emoties tijdens het traden. Ze bespreken hoe emoties zoals angst, hebzucht en FOMO (Fear Of Missing Out). Je beslissingen kunnen beïnvloeden en hoe je deze emoties onder controle kunt houden.

In Les 6 behandelen ze de tegenstander in het traden: jezelf. Ze bespreken hoe je je eigen slechte gewoontes kunt herkennen en hoe je hiermee kunt omgaan.

Les 7 gaat over de belangrijkste emotionele vaardigheden die je als trader nodig hebt. Zoals discipline, geduld en zelfbeheersing. Ze bespreken hoe je deze vaardigheden kunt ontwikkelen en toepassen.

In Les 8 behandelen ze het belang van een positieve mindset en hoe je deze kunt ontwikkelen. Ze bespreken onder andere het gebruik van affirmaties en visualisatietechnieken.

Les 9 gaat over hoe winnaars blijven winnen. Ze bespreken de eigenschappen van succesvolle traders en hoe je deze eigenschappen kunt ontwikkelen.

Tot slot gaat Les 10 over het belang van zelfzorg en het vinden van een balans tussen traden en je persoonlijke leven. Ze bespreken het belang van rust, slaap en gezonde voeding en hoe dit kan bijdragen aan je succes als trader.

Module 10 Vrijheid dankzij crypto trading

Welkom bij Module 10 van de Crypto Cursus. Waarin allesovercrypto zich gaat richten op het onderwerp “Vrijheid dankzij crypto trading”. In deze module leer je alles over crypto trading en hoe je financiële vrijheid kunt bereiken door te handelen in cryptocurrencies. Ook deze module is weer zeer uitgebreid!

In Les 1 bespreken ze het verschil tussen investeren en crypto trading. Ze leggen uit wat crypto trading inhoudt en waarom het een geweldige manier kan zijn om geld te verdienen in de cryptocurrency-wereld.

Les 2 gaat over de basis van trading: de crypto exchange. Ze bespreken hoe je een account kunt aanmaken op een exchange en hoe je je eerste trades kunt plaatsen.

In Les 3 leer je hoe je optimaal kunt profiteren van bubbels in de cryptocurrency-markt. Ze bespreken hoe je kunt profiteren van de hype rond bepaalde cryptocurrencies en hoe je kunt voorkomen dat je in een bubbel investeert.

Les 4 gaat over hoe je de koers van cryptocurrencies kunt begrijpen door middel van candles. Ze leggen uit wat candles zijn en hoe je ze kunt gebruiken om trends te herkennen.

In Les 5 bespreken ze Tradingview, een populaire tool onder traders. Ze leggen uit hoe je Tradingview kunt gebruiken om grafieken te maken en hoe je technische analyses kunt uitvoeren.

Les 6 gaat over de kern van trading: support en resistance. Ze bespreken wat support en resistance betekenen en hoe je ze kunt gebruiken om trades te plaatsen.

Les 7 gaat over de stop-loss, een eeuwige verzekering voor je trades. Ze leggen uit wat een stop-loss is en hoe je deze kunt gebruiken om je trades te beschermen.

In Les 8 bespreken ze hoe je je trades kunt beschermen met risico-management. Ze leggen uit wat risico-management is en hoe je het kunt toepassen bij het handelen in cryptocurrencies. Daarnaast leggen ze ook de million dollar template uit.

Les 9 gaat over het grotere plaatje. Ze bespreken hoe je het grotere plaatje kunt zien en hoe je deze informatie kunt gebruiken om betere trades te plaatsen.

In Les 10 leer je de belangrijkste patronen herkennen in de cryptocurrency-markt. Ze bespreken hoe je patronen kunt herkennen en hoe je deze kennis kunt gebruiken om succesvol te handelen.

Tot slot Les 11 gaat over hoe je kunt meetraden met een professional op Binance. Ze bespreken hoe je een account kunt aanmaken op Binance en hoe je kunt deelnemen aan een trading groep om trades te plaatsen met een professional.

Module 11 de beste tools & indicatoren

Welkom bij module 11 van de crypto cursus. De beste tools & indicatoren. Waarin allesovercrypto zich gaat richten op de beste tools en indicatoren in de crypto wereld! Deze module bestaat uit 7 lessen.

Les 1: Profiteer van de trend met Moving Average In deze les leer je hoe je de Moving Average (MA) kunt gebruiken om de trend van een cryptomunt te bepalen en te profiteren van prijsbewegingen. Ze bespreken verschillende soorten MA’s en hoe je deze het beste kunt instellen voor jouw trading strategie.

Les 2: Voorspel elke reversal met RSI De Relative Strength Index (RSI) is een populaire indicator die gebruikt wordt om momentum te meten en trendomkeringen te voorspellen. In deze les leer je hoe je de RSI kunt interpreteren en toepassen in jouw trading plan.

Les 3: De elegantie van De Moving Average Convergence Divergence (MACD) is een krachtige indicator die gebruikt kan worden om de trend en momentum van een cryptomunt te bepalen. In deze les leer je hoe je de MACD kunt instellen en toepassen in jouw trading strategie.

Les 4: Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands Bollinger Bands zijn een populaire indicator die gebruikt wordt om de volatiliteit en richting van de prijs van een cryptomunt te meten. In deze les leer je hoe je de Bollinger Bands kunt instellen en toepassen in jouw trading plan.

Les 5: Ichimoku Clouds Ichimoku Clouds is een unieke indicator die verschillende technische analyse methoden combineert om de trend, momentum en ondersteuningsniveaus van een cryptomunt te meten. In deze les leer je hoe je de Ichimoku Clouds kunt interpreteren en toepassen in jouw trading strategie.

Les 6: Fibonacci: het natuurwonder in trading Fibonacci retracement en extension levels zijn een belangrijk onderdeel van technische analyse en worden veelvuldig gebruikt in de crypto trading wereld. In deze les leer je wat Fibonacci is en hoe je de levels kunt gebruiken om de richting van de prijs te voorspellen.

Les 7: In deze les leer je de basisprincipes van Elliot Wave en hoe je deze kunt toepassen in jouw trading strategie.

Module 12 Word Crypto Trading Master

Welkom bij de laatste module van de crypto cursus. Waarin allesovercrypto zich gaat richten op hoe je een Crypto trading master wordt.

Les 1: Wordt één met de markt order flow dynamics. In deze les leer je hoe je de markt order flow dynamics kunt begrijpen.

Les 2: Bitcoin is king. In deze les leer je meer over de invloed van Bitcoin op de rest van de markt en hoe je hierop kunt inspelen.

Les 3: Zeker van je zaak met confluence. In deze les leer je hoe je gebruik kunt maken van confluence om trades te bevestigen en het risico op verlies te verminderen.

Les 4: De beste strategieën dankzij price action en trading ranges. In deze les leer je hoe je deze strategieën kunt toepassen in je handel.

Les 5: The road to millions met je eigen trading strategie. In deze les leer je hoe je je eigen strategie kunt ontwikkelen en testen om zo de weg naar miljoenen te bewandelen.

Les 6: The next level: futures, shorten en leverage. In deze les leer je meer over geavanceerde handelstechnieken zoals futures, shorten en leverage.

Les 7: Automatiseer je trading met crypto trading bots. In deze les leer je hoe je gebruik kunt maken van trading bots om je handel te automatiseren en winstgevender te maken.

Les 8: Bescherm je portfolio met hedging. In deze les leer je hoe je hedging kunt toepassen in je handel en zo het risico op verlies kunt verminderen.

Les 9: Profiteer van prijsverschillen met arbitrage trading. In deze les leer je hoe je gebruik kunt maken van arbitrage trading om winst te maken zonder risico te lopen.


Ben je al overtuigd na het lezen van deze review zover? en ben je er klaar voor om jezelf maximaal te gaan ontwikkelen? Klik dan op onderstaande knop “ik wil die cursus” en start eerst met de gratis cursus, zodat je eerst kan “proeven”. Nog niet overtuigd? Lees dan gerust de laatste paar punten hieronder nog even door!


Kosten/abonnementen van allesovercrypto

AbonnementPrijs per kwartaal (ex btw)Prijs voor klant
Kwartaalabonnement€245,45€297,- (voor webinar klanten)
Jaarabonnement€823,97€997,- (voor webinar klanten)
Lifetime-abonnement€2.476,86€2.997,- (voor webinar klanten)
Crypto Portfolio€80,17€97,-
Let op: de prijzen voor Money Mastery gelden alleen voor klanten die de webinar hebben gevolgd. (De gratis bitcoin cursus).

De voor en nadelen van de Money Mastery

Voordelen:

 • De cursus is uitgebreid en behandelt verschillende onderwerpen, van fundamentele analyse tot technische analyse en van tradingsstrategieën tot risicomanagement.
 • De cursus biedt zowel basisinformatie als geavanceerde informatie, waardoor zowel beginners als gevorderden iets kunnen leren.
 • De cursus wordt gegeven door ervaren en succesvolle cryptohandelaren, waardoor je kunt leren van hun kennis en ervaring.
 • Er is een community waarin je kunt communiceren met andere cursisten en vragen kunt stellen aan de docenten.
 • Leuke korting, Je kan je gratis aanmelden voor de bitcoin training. Hierna kan je beslissen of je voor de echte cursus gaat. Doordat jij je eerst heb aangemeld voor de gratis bitcoin training gaat er 50% + nog eens 200 euro korting vanaf!

Nadelen:

 • De cursus is niet de goedkoopste van het moment!
 • Het kost veel tijd. Als je deze cursus aanschaft moet je je realiseren dat er veel tijd in gaat zitten. Je kan het ook zien als een mini opleiding!
 • Er is geen garantie dat je succesvol wordt in cryptohandel, ook niet na het volgen van de cursus.

Het is belangrijk om te overwegen of deze cursus past bij jouw leerbehoeften, doelen en financiële situatie. Het kan nuttig zijn om reviews zoals deze te lezen en te kijken of er alternatieven zijn voordat je een beslissing neemt! Misschien ook interessant voor u: Beste crypto cursussen op dit moment!


Money Mastery Review | Conclusie

Na het uitvoerig bespreken van de Money Mastery cursus van AllesOverCrypto kan ik concluderen dat het een waardevolle cursus is voor zowel beginners als gevorderde cryptoliefhebbers. De cursus biedt een uitgebreid en praktisch inzicht in de wereld van cryptocurrencies en trading. Het is een complete en stapsgewijze cursus die deelnemers leert hoe ze hun crypto portfolio kunnen beheren, winstgevend kunnen handelen en het beste kunnen profiteren van de markt.

Een goede tip voor mensen die geïnteresseerd zijn in deze cursus is om eerst de Gratis Bitcoin cursus te volgen die AllesOverCrypto aanbiedt. Op die manier kunnen ze alvast een voorproefje krijgen van wat de cursus te bieden heeft en profiteren van een mooie korting als ze besluiten om de volledige cursus aan te schaffen.

Al met al is de Money Mastery cursus van AllesOverCrypto zeker de moeite waard voor mensen die serieus willen investeren in cryptocurrencies en willen leren hoe ze hier winstgevend mee kunnen handelen.


FAQ Veel gestelde vragen

Wat als ik niet tevreden ben over de cursus?

Allereerst zou ik zeggen ga de cursus uitproberen. Doe dit voor max 2 weken intensief. Mocht je erachter komen dat dit niks voor jou is of ben je niet tevreden? Dan kan je een mailtje sturen naar allesovercrypto met dit E-mail adres: info@allesovercrypto.nl. Dan krijg jij je geld terug gestort zonder gedoe!

Is Allesovercrypto te vertrouwen?

Ja, dit bedrijf is zeer te vertrouwen! Er zijn al 1000e mensen jou voor gegaan met de cursus en als je de reviews op google mag geloven zijn mensen lovend over de cursus en de makers erachter. Ook de Community is zeer positief over het bedrijf en de betrouwbaarheid ervan!

Krijg ik een certificaat na de cursus?

Als je de cursus heb afgerond, dan krijg je een certificaat hiervoor. Je kan hiermee aantonen dat je bij een toonaangevend bedrijf een serieuze cursus heb afgerond wat crypto betreft. Er zijn niet veel mensen die al veel kennis hebben in de crypto wereld. Dit staat dus ook leuk op je CV en bedrijven zien dat je leergierig bent en openstaat voor nieuwe uitdagingen!

Ik heb het druk, is deze cursus dan wel voor mij bestemd?

Ja, de cursus is voor iedereen gemaakt. Ook voor mensen die een erg druk leven hebben. De cursus bestaat uit verschillende onderdelen. Bij elk onderdeel krijg je een tussentijdse toets, haal je deze toets dan kan je het desbetreffende onderdeel afsluiten. Het is dus niet zo dat als jij met de cursus begint, dat je gelijk alles moet gaan afronden!

De 12 Beste Tech Aandelen om te Kopen in 2024: Analyse en Advies
Beleggen

De 12 Beste Tech Aandelen om te Kopen in 2024: Analyse en Advies

De technologische sector is een van de meest dynamische en snelgroeiende sectoren van de economie. Bedrijven die zich bezighouden met kunstmatige intelligentie, cloud computing, blockchain, en andere baanbrekende technologieën, transformeren de manier waarop we leven, werken, en communiceren. Investeren in tech aandelen kan een aantrekkelijke manier zijn om te profiteren van deze groei. De potentiële

Crypto Cursussen: Vergelijk, Leer & Investeer Verantwoord
Cursussen

Crypto Cursussen: Vergelijk, Leer & Investeer Verantwoord

Ben je klaar om de fascinerende wereld van crypto te verkennen en te profiteren van de kansen die deze biedt? Of je nu een complete beginner bent of al enige kennis hebt, de juiste opleiding is essentieel om succesvol te navigeren in deze dynamische markt. In deze uitgebreide gids ontrafelen we de beste crypto cursussen

Share.

Ik ben Joost, een 39-jarige man met een passie heeft voor beleggen, investeren en ondernemen (en sporten). Ik wil met Successblog.nl mensen helpen om de stap te maken naar de mooie kansen die in de financiële markten liggen.

Onderwerpen

Contact

©2024 Succesblog. Website door WebDelft.