Ben je het zoeken moe? Vind je ook dat de wereld van cryptocurrencies overweldigend is door de vele opties? Je bent niet de enige. Ik heb ook door deze verwarring genavigeerd. Zoveel beurzen, zoveel munten… waar begin je? Interessant feit: Wist je dat er een platform is dat meer dan 2000 digitale valuta’s ondersteunt? Ja, ik heb het over MEXC. Na veel onderzoek heb ik eindelijk een beurs gevonden die niet alleen divers is, maar ook gebruiksvriendelijk.

In deze Mexc Review deel ik alles wat ik heb geleerd over MEXC. Van wat het is, tot hoe je eenvoudig kunt starten met handelen. Mijn doel? Jou helpen om te navigeren in deze uitgestrekte zee van mogelijkheden. Lees verder!

Leestijd: 10 minutenInhoudsopgave


Disclaimer

Ik moet even iets belangrijks zeggen voordat we verder gaan. Dit wat ik schrijf is mijn mening en informatie en is geen financieel advies. Ik ben geen financieel adviseur. De crypto markt kan erg schommelen.

Handelen op MEXC Futures kan grote winsten opleveren, maar de risico’s zijn even hoog. Een hefboom tot 200X betekent dat kleine prijsbewegingen grote gevolgen kunnen hebben voor je investering.

Daarnaast deel ik hier ook mijn wallet, zie dit ook niet als financieel advies maar puur als voorbeeld.


Over MEXC

MEXC is een plek waar je crypto kunt ruilen. Het komt uit een land met veel tech, en mensen van over de hele wereld gebruiken het.

Wat is MEXC?

In 2018 is MEXC gestart. Het is een plek op het internet waar je met digitale munten zoals bitcoin kunt handelen. Ze hebben meer dan 2000 verschillende soorten munten. Dat klinkt best veel, en dat is het ook.

Mensen over de hele wereld gebruiken MEXC om digitale munten te kopen, te verkopen of in te ruilen.

Daarnaast heb je bij mexc de kans op bepaalde coins te kopen voordat ze naar andere exchanges als Bitvavo of Finst of Bybit komen. Daardoor kan je de markt wat voor zijn en eventuele extra potentie winst pakken.

Op MEXC kun je ook handelen met extra geld dat niet van jou is, ook wel bekend als ‘futures’. Dat klinkt spannend, want je kunt proberen meer winst te maken. Maar, het is ook risicovoller.

Het mooie is dat het gebruik heel eenvoudig is. Ze hebben een app en een website die makkelijk te gebruiken zijn. Ook als je nog niet zo veel weet van deze digitale munten, kun je er goed uit de voeten. In Nederland kennen nog niet zo veel mensen MEXC. Maar wie weet, misschien verandert dat snel.

Op deze foto zie je het Mexc logo

Wie zijn de oprichters van MEXC?

MEXC is gestart in 2018 door een team dat al vroeg bij de cryptomunten betrokken was. Deze mensen waren echte voorlopers. Ze zagen de mogelijkheden van digitale valuta lang voordat veel anderen dat deden.

Hun ervaring en passie voor technologie en financiën hielpen hen bij het opzetten van MEXC. Dit is niet zomaar een handelsplek. Het is een platform waar je meer dan tweeduizend soorten munten kunt vinden en handelen.

Het team achter MEXC werkt hard om ervoor te zorgen dat alles soepel loopt. Ze verbeteren het platform steeds, zodat handelaren zoals ik makkelijk en snel kunnen werken. Hun inzet maakt MEXC tot een populaire keuze voor velen over de hele wereld.

Nu je weet wie MEXC heeft gebouwd, laten we eens kijken waar dit allemaal gebeurt.


Waar is MEXC gevestigd?

MEXC heeft haar thuisbasis niet in één enkele plek. Ze opereren wereldwijd. Dit betekent dat ze overal kantoren kunnen hebben. Het hoofdkantoor staat in Singapore. Dit is een slimme keuze.

Singapore staat bekend om zijn open houding tegenover cryptovaluta en technologie. Daar hebben ze de vrijheid om te groeien en te bloeien.

Het mooie van MEXC is dat ze echt internationaal zijn. Ze hebben gebruikers uit verschillende landen. Dit maakt ze tot een wereldwijde speler op de markt van crypto exchanges. Hun locatie in Singapore helpt hen om snel te handelen op de internationale markt.

Zo kunnen ze nieuwe munten toevoegen en services verbeteren.


Welke munten worden ondersteund op MEXC?

Nu we weten waar MEXC gevestigd is, duiken we in de wereld van de munten die ze aanbieden. Ze hebben er echt veel, meer dan 2000! Dat is enorm. Onder deze munten vind je de grote namen zoals Bitcoin en Ethereum.

Maar dat is niet alles. Ze hebben ook een heleboel kleinere munten, de zogenaamde altcoins. Altcoins zijn eigenlijk alles behalve Bitcoin. Ze geven je de kans om te verkennen en te investeren in projecten die misschien de volgende grote hit worden.

Ik hou ervan om nieuwe mogelijkheden te ontdekken op MEXC. Met meer dan 1800 munten is er altijd iets nieuws te vinden. Dit maakt het spannend voor mij als handelaar. Niet alleen bieden ze bekende munten, maar ook veel nieuwe, opkomende munten die je misschien nog niet kent.

Dit houdt mijn handel fris en interessant. Plus, het laat zien dat MEXC altijd bezig is met uitbreiden en up-to-date blijven met de markt.


Wat zijn de kosten van MEXC?

Ik heb ontdekt dat MEXC echt lage kosten heeft, wat geweldig is. Voor spot trading rekenen ze 0% voor zowel makers als takers. Dit betekent dat als ik crypto koop of verkoop zonder de marktprijs direct te beïnvloeden, ik niks extra hoef te betalen.

Bij het handelen in eeuwigdurende futures, iets ingewikkelder, zijn de kosten ook laag. De maker betaalt niets, en de taker slechts 0.010%. Dit maakt deze crypto exchange een aantrekkelijke plek voor mij om te handelen, omdat ik meer van mijn winsten kan houden.

Kijkend naar deze kosten, zie ik waarom veel handelaren voor MEXC kiezen. Het past goed bij mijn budget en strategie. Laten we nu eens kijken naar de voordelen die MEXC biedt.

Mexc Global kosten
HandelskostenMexc Global heeft een tariefstructuur die begint bij 0,2%, afhankelijk van het handelsvolume.
OpnamekostenMexc Global heeft variabele opnamekosten, afhankelijk van de specifieke cryptocurrency.
StortingskostenMexc Global brengt geen stortingskosten in rekening zoals een IBAN betaling

Is leverage of margin trading mogelijk op MEXC?

Ja, op MEXC kan ik zeker met leverage handelen. Dit betekent dat ik meer geld kan inzetten dan ik eigenlijk heb. Voor spot handel is de hefboom tot 10 keer. Dit maakt het spannend, want ik kan mijn winsten flink verhogen.

Maar, ik moet ook voorzichtig zijn, want de risico’s zijn hoger.

Bij futures handel op MEXC gaat de hefboom zelfs tot 125 keer. Ook biedt MEXC mogelijkheden voor margin handel. Hierdoor kan ik futures kopen en verkopen met behulp van onderpand. Dit geeft me de kans om te handelen met geld dat ik leen, wat extra kansen geeft, maar ook meer risico met zich meebrengt.


Mexc Voordelen & Nadelen:

Voordelen van MEXC

MEXC heeft veel goede punten. Het heeft lage kosten en je kunt er veel verschillende digitale munten vinden. Ook kun je makkelijk geld inzetten om meer te verdienen. Het werkt makkelijk, dus veel mensen vinden het fijn.

Je kunt er ook geld op zetten via je bank. Plus, er zijn speciale manieren om te handelen die spannend kunnen zijn. Lees verder om meer te weten!

Lage kosten

Ik betaal graag minder voor meer. Dat is wat ik vind bij MEXC. Ze vragen maar 0,2% voor elke keer dat ik koop of verkoop in spot handel. Dit maakt alles goedkoper voor mij.

Voor futures handel op MEXC is het nog beter. Ik betaal geen maker fee. Aan de andere kant is de taker fee echt laag, slechts 0,01%. Dit helpt mij meer geld te besparen en meer winst te maken.

Nu ik weet hoe weinig het kost, kijk ik naar wat ik allemaal kan doen op MEXC.


Hoge winsten

Op MEXC kun je veel verdienen met futures trading. Dit is spannend omdat je kunt gokken op de prijs van munten in de toekomst. Met deze methode heb ik al goede winsten gemaakt. Het platform biedt ook bonussen, zoals 1.000 USDT voor nieuwe gebruikers, die helpen om nog meer te verdienen.

Mijn ervaring leert dat je slim moet zijn en goed moet letten op de markt. Ik gebruik vaak de app van MEXC voor updates en tips. Zo blijf ik op de hoogte en maak ik betere keuzes. Deze aanpak heeft mij geholpen om mijn geld te laten groeien.

Nu kijk ik naar de volgende stap: populaire cryptocurrencies kopen.


Populaire cryptocurrencies beschikbaar

Ik vind het geweldig dat ik uit meer dan 2000 munten kan kiezen op MEXC. Dit maakt het makkelijk voor mij om te handelen met wat ik ken en vertrouw, zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

Maar het geeft me ook de kans om nieuwe, spannende munten te ontdekken. En wat echt cool is, ik kan al deze verschillende digitale valuta vinden op één plek.

Het platform laat me ook toe om zonder gedoe te wisselen tussen munten. Zo kan ik snel reageren op de markt. Met zoveel opties bij de hand, voel ik me alsof ik alle tools heb die ik nodig heb om slimme keuzes te maken in mijn handelsavonturen.

Plus, het feit dat er geen maker- en takerkosten zijn voor Bitcoin-handel, is echt een groot voordeel voor mij.

Dus, of ik nu besluit te gaan voor de grote namen in de cryptowereld of iets meer niche wil proberen, MEXC heeft het allemaal. Dit maakt mijn hele handelservaring zoveel rijker en interessanter. Elk bezoek aan het platform is alsof ik een schatkist vol mogelijkheden open.

Op deze foto zie je de Mexc Markets met coins

Breed aanbod aan producten zoals futures en spot trading

Naast de vele munten biedt MEXC ook veel producten aan. Je kunt hier niet alleen spot trading doen, maar ook handelen in futures. Dit betekent dat je kunt speculeren op de prijs van cryptomunten in de toekomst.

MEXC heeft zowel USDT-M als Coin-M contracten voor futures trading. Dit geeft veel keuze voor iedereen die graag verschillende strategieën gebruikt.

Handelen in futures kan spannend zijn. Je moet goed nadenken over je beslissingen. Bij MEXC kun je kiezen uit meer dan 2000 munten voor je trades. Dit is echt een groot voordeel. Of je nu een ervaren handelaar bent of net begint, er is iets voor jou.

Met zoveel opties vind je vast en zeker iets dat past bij jouw handelsplan.

Ook het platform van MEXC is makkelijk te gebruiken. Dit maakt het starten met futures en spot trading een stuk eenvoudiger. Zelfs als je nieuw bent, kun je snel leren hoe alles werkt.

En als je al ervaring hebt, zul je de geavanceerde functies waarderen die MEXC biedt. Dit alles maakt MEXC een topkeuze voor iedereen die geïnteresseerd is in crypto trading.

Op deze foto zie je de mexc crypto futures

Gebruiksvriendelijk platform + voorbeeld wallet

Het MEXC platform is makkelijk te gebruiken. Dat vind ik fijn. Ook mensen die nieuw zijn met crypto kunnen er snel hun weg vinden. Je ziet alles meteen als je inlogt. Storten, kopen, of handelen gaat allemaal in een paar klikken.

Je kunt betalen via IBAN. Dat maakt het nog makkelijker. Ook als ik onderweg ben, gebruik ik de MEXC app om te kijken naar mijn crypto of om snel iets te kopen of verkopen. Veiligheid is ook top geregeld.

Ik maak me geen zorgen over mijn gegevens. Dit alles maakt MEXC tot een plek waar ik graag kom voor mijn crypto zaken.

Hieronder zie je ook mijn wallet en dit laat zien dat ik zeker ook een grootgebruiker ben op dit platform. Mijn coins zijn overigens geen financieel advies. Doe altijd je eigen onderzoek.


Mexc Staking

Naast het makkelijk te gebruiken platform, heeft MEXC nog iets cools. Dit is staking. Dat betekent dat je je cryptomunten kunt “parkeren” en zo meer munten kunt krijgen. Het is alsof je geld op een spaarrekening zet en rente krijgt.

Ik kwam erachter dat je door staking op MEXC passief inkomen kan verdienen. Je hoeft alleen maar je munten te staken. Dan groeit je aantal munten zonder dat je actief hoeft te handelen.

Dit is super, vooral als je van plan bent je munten toch voor een tijdje te houden.

Een ander voordeel is dat ik door meer MEXC-tokens te staken, ook nog eens minder kosten hoef te betalen. Dit is een slimme manier om te besparen en tegelijkertijd mijn muntenvoorraad te vergroten.

Echt een leuke feature van MEXC die het overwegen waard is als je het mij vraagt.


Mexc Betalingsmogelijkheden zoals IBAN

Ik heb ontdekt dat je bij MEXC met IBAN kunt betalen. Dit maakt het makkelijk om geld op je account te zetten. Je hoeft alleen maar je bankgegevens in te vullen.

Dan kan het geld direct van je bank naar MEXC. Dit is handig omdat het snel en veilig is.

Ik merk ook op dat deze manier van betalen vooral fijn is voor mensen in Europa. Omdat IBAN hier veel gebruikt wordt, voelt het vertrouwd. Bovendien, als je nieuw bent bij MEXC, kun je tot 1.000 USDT aan bonussen krijgen voor het handelen.

Dit is een mooie start voor iedereen die begint met handelen op hun platform.

Het gebruik van IBAN bij MEXC laat zien hoe ze het makkelijk maken voor gebruikers om geld te storten. Dit maakt de hele ervaring op MEXC beter. Ik vind het geweldig dat ze manieren zoeken om het voor ons gemakkelijk te maken.

Overal is het binnen een paar uur in je wallet. Heel nu en dan gaat er 1 a 2 werkdagen overheen. Hieronder een voorbeeld dat het binnen 6 minuten al binnen was. Al is dat niet vaker voorgekomen.

Nu maak ik eigenlijk altijd ETH over van Bitvavo naar Mexc, staat het binnen 1 uur bij Mexc. Verkoop ik de ETH voor USDT en koop er vervolgens crypto van.


Mexc crypto Futures

Na het bespreken van hoe je met IBAN kunt betalen, duiken we nu in de wereld van Mexc crypto Futures. Dit is een spannend onderdeel voor traders die graag met toekomstige prijzen speculeren.

Met futures kun je een contract kopen of verkopen tegen een prijs die nu wordt vastgesteld, maar in de toekomst wordt afgerekend. Het voelt als een weddenschap op waar de prijs van een munt heengaat.

Mexc biedt deze mogelijkheid aan. Dat betekent dat je niet alleen munten kunt kopen en verkopen zoals je nu doet, maar ook kunt handelen in wat hun prijs later zal zijn. Het is belangrijk te weten dat dit risico’s met zich meebrengt, vergelijkbaar met die van aandelen en ETF’s.

Maar voor wie de markt goed kent, biedt het kansen op winst. Dit alles maakt deel uit van wat Mexc zo’n interessant platform maakt voor mensen die dieper in de crypto-handel willen duiken.

Op deze foto zie je Mexc Futures


Nadelen van Mexc

Er zijn ook een paar minpunten bij Mexc, zoals geen betalingen via ideal. Dit kan belangrijk zijn voor wie snel en makkelijk wil beginnen. Maar kijk verder, er is nog veel meer te ontdekken bij Mexc.

Geen betaling via ideal mogelijk

Ik heb gemerkt dat je op deze crypto exchange niet met iDeal kunt betalen. Dit is jammer voor mensen in Nederland. Ze gebruiken iDeal vaak online. Voor ons betekent dit dat we andere manieren moeten vinden om te betalen op Mexc.

We kunnen bijvoorbeeld IBAN gebruiken voor USDT of andere crypto kiezen.


Iets minder geschikt voor beginners

MEXC heeft heel veel keuzes. Dat is super voor ervaren handelaren. Maar, als je net begint met crypto, kan het lastig zijn. Er zijn meer dan 2000 munten en verschillende manieren om te handelen.

Dit betekent dat je veel moet leren voordat je echt kunt beginnen. Het platform is gemaakt voor mensen die al weten hoe ze moeten handelen.

Het platform biedt staking, futures en spot trading. Dit zijn goede opties voor wie ervaring heeft. Maar voor nieuwe gebruikers kan dit ingewikkeld zijn. Je moet goed begrijpen hoe alles werkt om succesvol te zijn.

Als beginner moet je misschien eerst oefenen of hulp zoeken voordat je op MEXC gaat handelen.


Mexc Crypto storten en crypto kopen op Mexc handleiding

Nadat je hier een gratis account hebt aangemaakt met je email adres en wachtwoord kan je gaan starten. Hier kom je ook in aanmerking voor de 1.000 USDT aan bonussen.

Om crypto te storten en te kopen op MEXC, volg je een paar simpele stappen. Je begint met het overmaken van digitale valuta naar je Mexc Wallet. Hierna kies je welke munt je wilt kopen en maak je de koop af.

Dit proces is makkelijk en snel. Leer er meer over om jouw crypto-reis te beginnen.

Stap 1: Mexc Crypto storten: Ga naar de Pagina “Overzicht”, onder “Wallets”

Ik log in op MEXC en zoek naar “Overzicht”. Daar vind ik de knop “Wallets”. Hier zie ik alle informatie over mijn cryptovaluta. Het voelt een beetje als mijn digitale bank. Ik zoek de optie om te storten, want ik wil mijn wallet vullen.

Eenmaal in “Wallets” klik ik op de knop voor storten. Het systeem vraagt me welke crypto ik wil toevoegen. Ik kies mijn favoriet uit de lijst. Ze geven me een uniek adres en soms een QR-code.

Dit maakt het makkelijk. Ik gebruik dit adres om mijn crypto van een andere plek naar MEXC te sturen. Zo begin ik met handelen op dit platform.


Stap 2: Klik op ‘deposit’ rechts in het midden op je scherm.

Ik zie de knop ‘deposit’ en klik erop. Die staat echt precies waar ze zeiden, in het midden aan de rechterkant van mijn scherm. Dit brengt me bij de volgende stap om mijn crypto avontuur op Mexc te starten.

Het voelt goed om te weten dat ik op weg ben naar mijn eerste storting. Ik ben benieuwd naar de verschillende munten die ik kan storten.

Na het klikken, wordt mij gevraagd om een keuze te maken uit de lijst met ondersteunde cryptovaluta. Ik kies mijn favoriet en krijg een uniek adres en QR-code te zien. Dit is waar ik mijn digitale munt naartoe zal sturen.

De website van Mexc maakt dit proces simpel en duidelijk, precies wat ik nodig heb als iemand die nieuw is in de wereld van crypto.

Op deze foto zie je crypto storten bij mexc

Stap 3: Kies crypto naar keuze en krijg een adres of QR-code om het naar te sturen

Nadat ik besloot welke digitale valuta ik wilde, was het tijd voor stap 3. Dit deel is echt belangrijk. Ik moest zorgen dat mijn geld goed aankwam. Dus, wat deed ik? Eerst koos ik mijn valuta uit.

Daarna gaf Mexc me een uniek adres of een QR-code. Dat was handig! Zo kon ik snel en veilig mijn geld sturen.

Dit adres of QR-code is als een postbus voor mijn digitale valuta. Zonder dit, zou mijn geld verloren kunnen gaan. Het volgen van deze stap was makkelijk en nam niet veel tijd in beslag.

Ik zorgde ervoor dat alles klopte voordat ik mijn geld stuurde. Het was simpel: kies, scan of kopieer, en stuur.

Nu ik mijn geld had gestuurd, was het tijd voor de volgende stap: kiezen en kopen via de markt.

Op deze foto zie je crypto storten bij mexc

Zodra je ETH binnen krijgt kan je dit weer verkopen voor USDT en er vervolgens crypto naar keuze voor kopen. Doe je het via IBAN. Dan moet je de crypto nog even omzetten van Fiat naar Spot.


Stap 4: Kies je crypto via Markets en koop via bijvoorbeeld market order

Ik kijk eerst naar de Markets op Mexc. Hier zie ik veel verschillende digitale munten. Ik kies er een die ik wil kopen. Dan gebruik ik iets wat ze een market order noemen.

Dit betekent dat ik mijn crypto koop voor de prijs die op dat moment geldt. Het is makkelijk en snel.

Daarna volg ik de stappen die deze exchange me laat zien. Ik vul in hoeveel van de munt ik wil hebben. Met één klik bevestig ik mijn koop. Zo simpel is het. Nu bezit ik de digitale munt die ik wilde.

Dit alles doe ik via het handelsplatform, zonder gedoe. Hier als voorbeeld PEPE.

Op deze foto zie je crypto kopen bij mexc

Extra mogelijkheid: betalen via IBAN voor USDT

Na mijn keuze in de markt, stuit ik op nog een optie. Met Mexc kan ik ook betalen via IBAN voor USDT. Dit maakt het makkelijk voor mij om mijn bankrekening te gebruiken. Zo zet ik euro’s om naar USDT zonder moeite.

Het is handig en snel. Ik hoef niet veel stappen te volgen. Dit bespaart me tijd.

Deze optie geeft mij een veilig gevoel. Mijn geld gaat direct van mijn bank naar Mexc. Ik zie dit als een brug tussen mijn bank en de crypto wereld. Het is alsof ik de toekomst van betalen in mijn hand heb. Met maar een paar klikken, ben ik klaar om te handelen op deze Crypto exchange.

Onderstaande video geeft een mooi beeld hoe jij crypto kunt storten via iban en kunt kopen.


MEXC App

De MEXC App maakt het mogelijk om overal en altijd te handelen. Ontdek meer over hoe deze toepassing jou kan helpen in de wereld van crypto.

Handelen op elk moment en elke locatie

Ik heb de MEXC app op mijn telefoon. Zo kan ik overal handelen. Het maakt niet uit of ik in de trein zit of in een café. Als ik internet heb, kan ik inloggen op mijn account. Dan koop of verkoop ik crypto zoals ik wil.

De app geeft mij updates. Als er iets nieuws is, zie ik het meteen. Ik mis geen kans om geld te verdienen. Ook is mijn info veilig. De app beschermt mijn gegevens goed. Ik vertrouw op de beveiliging.

Met de app kan ik ook storten of geld opnemen. Het is makkelijk en snel. Ik gebruik hiervoor vaak IBAN voor USDT. Dit werkt goed voor mij. Dus, waar ik ook ben, handelen gaat altijd door.

Beveiliging van gegevens

MEXC zorgt goed voor onze info. Ze gebruiken top veiligheidsregels om alles veilig te houden. Dit is belangrijk voor mij omdat ik wil dat mijn gegevens altijd beschermd zijn.

Ik zoek altijd eerst hoe een platform zoals MEXC mijn informatie beschermt voordat ik het gebruik. Dat geeft mij rust.

Ze raden ons ook aan om zelf onderzoek te doen naar hun beveiligingsmanieren. Ik vind dit slim. Zo weet ik precies hoe mijn gegevens veilig blijven.

En als er nieuwe updates zijn, staan die op hun website. Dit houdt alles zo veilig mogelijk en zorgt dat ik vertrouwen heb in MEXC.

Nieuwste updates en ondersteuning.

Ik merkte dat de Mexc app altijd up-to-date is. Ze hebben aangekondigd dat er een upgrade komt op 2 april. Misschien vertragen ze dit als de markt veel beweegt. Dit laat zien dat ze echt nadenken over wat het beste is voor ons, de gebruikers.

Soms kan dit lastig zijn, maar het helpt ons wel veilig te blijven.

Mexc geeft ook top ondersteuning. Als ik vragen heb, krijg ik snel antwoord. Dit maakt handelen een stuk makkelijker en minder stressvol. Ze zorgen echt goed voor hun gebruikers. Dat vind ik belangrijk.

Nu, laten we eens kijken naar de eindconclusie van deze Mexc review.


Eindconclusie van deze Mexc Review en toekomstige vooruitzichten voor MEXC.

Ik heb veel verteld over MEXC. Deze ruilplek heeft meer dan 2000 munten, zoals Bitcoin en Ethereum. Ze bieden ook toekomstige handel aan. Hun website is makkelijk te gebruiken. Veiligheid staat voorop bij hen.

Hun kosten zijn laag, wat handig is. Jammer genoeg kan je niet met iDEAL betalen. Voor mij was beginnen soms lastig. Maar, ik vond snel mijn weg. MEXC groeit snel en biedt veel kansen.

Dit maakt me enthousiast voor de toekomst. Laten we blijven leren en groeien in de wereld van crypto!


Mexc FAQ Veelgestelde Vragen

  • 1. Wat is MEXC Global?

MEXC Global is een crypto exchange, waar je meer dan 2000 verschillende coins kunt kopen, verkopen en verhandelen, inclusief crypto futures.

  • 2. Is MEXC betrouwbaar?

Ja, volgens reviews op Trustpilot en andere platforms, vinden veel gebruikers MEXC betrouwbaar voor het handelen in crypto.

  • 3. Hoe werkt de MEXC Exchange app?

De applicatie van MEXC maakt het makkelijk om overal te handelen. Je kunt coins kopen, verkopen en de markt bekijken met je telefoon.

  • 4. Kan ik op MEXC Global ook in futures handelen?

Zeker, MEXC biedt de mogelijkheid om in crypto futures te handelen, wat betekent dat je kunt speculeren op de toekomstige prijs van cryptocurrencies.

  • 5. Hoe scoort MEXC op CoinMarketCap?

MEXC staat goed aangeschreven op CoinMarketCap, met een hoge ranking voor zowel het aantal beschikbare coins als hun handelsvolume.

Share.

Ik ben Joost, een 39-jarige man met een passie heeft voor beleggen, investeren en ondernemen (en sporten). Ik wil met Successblog.nl mensen helpen om de stap te maken naar de mooie kansen die in de financiële markten liggen.

Onderwerpen

Contact

©2024 Succesblog. Website door WebDelft.