Crypto Portfolio Review van allesovercrypto. Het product waar jij als beginner gebruik van kan maken om de beste crypto parels te ontdekken. Deze review is bedoeld om beginners, maar ook de ervaren handelaren te laten zien wat men kan met het crypto portfolio van allesovercrypto. En nog belangrijker wat je eraan hebt en waarbij het jou mee gaat helpen.

Deze “cursus” kan je ook terug vinden onder de namen crypto parels en crypto parel membership. De mannen Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra kan je ook wel kennen van de meest bekende crypto cursus de money mastery of van hun leerzame en uitgebreide gratis bitcoin cursus. Meer weten over de uitgebreide money mastery cursus? Lees dan mijn uitgebreide Money Mastery Review.

Het crypto portfolio is per 2023 veranderd in een abonnement vorm. Deze kan je nu terug vinden onder de naam Crypto parels membership en dit kost je 197 euro per jaar. Mocht je die 197 euro (16 euro per maand) teveel vinden, dan kan je eerste deze gratis video kijken om uiteindelijk 1 keer 47 euro te betalen. Je krijgt dan 3 top parels voorgeschoteld.


Doel review

Het doel van deze review over het crypto portfolio is om een gedetailleerd overzicht te bieden van de cursus. En de waarde die het biedt voor mensen die geïnteresseerd zijn in nieuwe crypto munten. In deze review zal worden ingegaan op de inhoud van de cursus, de kwaliteit van de informatie en de expertise van de makers van de cursus, Patrick Suiker en Derek Westra.

Door een grondige beoordeling te bieden van de cursus en de makers hoop ik de mensen te helpen een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Of het crypto portfolio geschikt is voor hun behoeften en doelen. Door deze review te lezen, kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in cryptocurrencies beter begrijpen wat ze kunnen verwachten van deze cursus en of het de investering waard is.

Makers van Crypto portfolio

Allesovercrypto is uitgegroeid toen een echt bedrijf met waardevolle cursussen. Dit is mede te danken aan de drie oprichters genaamd, Rob Westra, Derek Westra en Patrick Suiker. De bedenkers achter het crypto portfolio zijn Patrick Suiker en Derek Westra.

crypto portfolio review

Patrick Suiker

Patrick Suiker is een gepassioneerde ondernemer die van jongs af aan al bezig was met handelen in diverse markten. Tijdens zijn studie Master Entrepreneurship heeft hij zijn liefde voor ondernemerschap verder ontwikkeld. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden, vond Patrick in 2013 zijn weg naar Litecoin. Deze kennismaking met cryptocurrency fascineerde hem en opende zijn ogen voor de immense potentie die crypto biedt voor de toekomst. Sinds die tijd is er geen dag voorbij gegaan waarin Patrick niet aan crypto heeft gedacht. Hij heeft zich volledig ondergedompeld in alle aspecten van deze opkomende technologie en heeft een waardevolle schat aan kennis vergaard.

Met het bedrijf AllesOverCrypto heeft Patrick een missie om zijn liefde voor crypto over te brengen op de rest van Nederland. Hij streeft ernaar om Nederland voorop te laten lopen in de crypto wereld en de mogelijkheden en zag zijn website als een cruciale eerste stap om dit te bereiken. Als inspirerende ondernemer zet Patrick zich vol passie en toewijding in om Nederland kennis te laten maken met de wereld van cryptocurrency.

Derek Westra

Derek Westra is een man die gefascineerd is door de psychologie achter de economie en altijd al interesse heeft gehad in de manier waarop mensen financiële keuzes maken. Zijn passie voor dit vakgebied werd versterkt toen hij zijn Master in Gedragseconomie & Speltheorie afrondde.

In 2013 raakte Derek voor het eerst bekend met cryptocurrency en voelde hij meteen dat dit iets baanbrekends zou worden. Hij zag de immense potentie van deze nieuwe technologie en begon zich steeds dieper te verdiepen in de werking ervan. De vraag hoe een virtuele munt, die ooit slechts een paar cent waard was, kon uitgroeien tot meer dan duizend dollar fascineerde hem enorm.

Deze fascinatie ontwikkelde zich al snel tot een bijna obsessie. Derek kon geen genoeg krijgen van de crypto-wereld en daagde zichzelf constant uit om meer kennis op te doen en nieuwe inzichten te vergaren.


Het crypto portfolio wat is het?

Crypto Parels of het crypto portfolio zijn specifieke cryptocurrencies die door AllesOverCrypto als veelbelovend en potentieel winstgevend worden beschouwd.

Het team van AllesOverCrypto doet uitgebreid onderzoek en analyseert de markt om deze parels te identificeren. Ze selecteren cryptocurrencies waarvan ze geloven dat ze een grote groei kunnen doormaken op basis van verschillende factoren, zoals technologie, teamachtergrond, adoptiepotentieel en markttrends. Door toegang te krijgen tot de Crypto Parels, krijg je de kans om te investeren in projecten die mogelijk aanzienlijke winst kunnen opleveren op lange termijn.

Ze leggen tevens ook altijd uit waar je de crypto munten kan kopen, hoe je deze kan kopen en waar je op moet letten. Niet alle munten zijn namelijk te verkrijgen op Bitvavo of Finst.


Wat krijg je bij het crypto portfolio?

Als crypto liefhebbers hebben de mannen achter AllesOverCrypto door de jaren heen talloze nieuwe munten ontdekt die grote winsten hebben laten zien. Dankzij hun expertise en grondig onderzoek hebben ze een uniek product bedacht: het crypto portfolio/de crypto parels. Hiermee gaan ze op zoek naar 10 veelbelovende cryptomunten die ze beschouwen als waardevolle “investeringen”.

De Crypto Experts van AllesOverCrypto hebben een bewezen staat van dienst als het gaat om het vinden van opkomende munten met potentie. Dit wordt duidelijk gemaakt door hun eerdere succesverhalen, zoals de ontdekking van AntShares (nu bekend als NEO) en Raiblocks (nu bekend als NANO). Deze munten zijn inmiddels uitgegroeid tot populaire en waardevolle cryptomunten.

Stel je eens voor dat je hun advies had opgevolgd en destijds €100 had geïnvesteerd in AntShares en Raiblocks, toen deze munten nog relatief onbekend waren. Dan zou je nu een indrukwekkend rendement hebben behaald van maar liefst €100.000. Dit getuigt van de expertise en kennis van de Crypto Experts van AllesOverCrypto.

Het avontuur stopt hier niet. De Crypto Experts van AllesOverCrypto zijn constant op zoek naar nieuwe veelbelovende munten om in te investeren en te promoten. Met behulp van hun diepgaande marktonderzoek en analyse weten ze nieuwe kansen te identificeren voordat ze algemeen bekend worden. Met hun kennis, ervaring en vaardigheden blijven ze de cryptomarkt verkennen en de verborgen schatten van de crypto-industrie ontdekken.

Ben jij dus opzoek naar een munt die de potentie heeft om x100 te gaan? Dan is het product crypto parels echt wat voor jou.

Belangrijk om te melden is dat je bij dit product het overzicht krijgt, dus niet de munten zelf!

Liever eerst kijk naar het portfolio? Klik dan hier. Je wordt doorverwezen naar een pagina met een video van 10 minuten (gratis). Hier leggen ze uit hoe allesovercrypto de beste rendementen haalt met deze crypto parels.


Wat is de indeling van het crypto portfolio?

Het crypto portfolio bestaat uit 2 delen. Het begint met deel 1 is het portfolio hierin krijg je een beeld van de tien crypto toppers op dit moment. Deel 2 bestaat uit de aankoopinstructies. Tot slot krijg je als bonus uitleg video’s.

Deel 1 Het portfolio

crypto portfolio review

In dit deel krijg je letterlijk het portfolio met de 10 toppers.

AllesOverCrypto heeft honderden uren van diepgaand onderzoek geïnvesteerd om een uitgebreid en actueel Crypto Portfolio samen te stellen. Het toegewijde team blijft voortdurend werken aan het updaten en verfijnen van dit portfolio, zodat jij kan profiteren van de meest veelbelovende cryptocurrency’s op de markt.

Het resultaat van het onderzoek is een zorgvuldige selectie van ongeveer 250 cryptocurrency’s die zij als potentieel waardevol beschouwen. Maar daar stopte het niet. Hierna hebben ze vervolgens een grondige analyse uitgevoerd op deze 250 munten om een topselectie van 80 toppers te identificeren. En uit deze uitgebreide analyse zijn uiteindelijk de 10 absolute toppers naar voren gekomen.

Door te investeren in de munten uit het Crypto Portfolio, bespaar je jezelf kostbare zoektijd en neem je een voorsprong op het gebied van cryptocurrency-investeringen.

Het portfolio bestaat uit 6 hoofdstukken. Hieronder heb ik kort toegelicht wat erin elk hoofdstuk gezegd wordt:

 1. In hoofdstuk 1: stellen de makers (Patrick Suiker en Derek Westra) zich voor. Ze zeggen ook hoe ze het portfolio hebben samen gesteld en wat hun doel is met dit portfolio. Ze delen hiermee hun kennis en stellen jou op je gemak.
 2. In hoofdstuk 2: Selectie van de munten. Hier leggen ze uit hoe ze de selectie hebben gedaan en belangrijker nog hoe ze aan de top 10 zijn gekomen. Ze geven hier ook hun motivatie waarom het juist deze munten zijn geworden.
 3. In hoofdstuk 3: Vertellen ze jou meer over de veiligheid. In crypto is het belangrijk om veilig om te gaan met het vermogen wat je hierin heb zitten. Hier leggen ze uit hoe je bijvoorbeeld het beste je crypto kan opslaan, denk hierbij aan hardware wallets.
 4. In hoofdstuk 4: Krijg je een overzicht van het portfolio. Hierin krijg je een duidelijk overzicht van het portfolio en dus van de 10 toppers. Hierin gaan ze dieper in op de achtergrond van de munt en het team erachter.
 5. In hoofdstuk 5: Gaan ze de aankoopinstructies uitleggen. Dit is een super belangrijk en handig hoofdstuk vooral voor mensen die net komen kijken in de crypto wereld. Veel van deze munten kan je niet altijd kopen op de bekende exchanges zoals Bitvavo of Finst. Hierin leggen ze dus stap voor stap uit hoe en waar je de desbetreffende crypto aankoopt.
 6. In hoofdstuk 6: Sluiten ze het portfolio af en zie je ook de bonus video’s die je hierbij krijgt.

Deel 2 Aankoopinstructies

Bij deel 2 leggen de mannen van allesovercrypto jou alles uit over hoe je de crypto munten kan aankopen. Je krijgt hierbij een document met instructies over de meest gebruikte brokers/wallets. Hierbij leggen ze uit hoe je een crypto moet aankopen op de desbetreffende broker/wallet, bijvoorbeeld Bitvavo of Finst. Dit kan super handig zijn voor mensen die net komen kijken in de crypto wereld.

Wat zijn de ervaringen van klanten?

Allesovercrypto krijgt op Trust pilot een 4,8 sterren dit is een goede score en laat zien hoe serieus de mannen zijn van allesovercrypto. Ze proberen echt mensen te helpen om beter te worden in de crypto wereld. Zie hieronder wat reacties van mensen over de cursus.


Disclaimer: Geen investeringsadvies!

De mannen achter AllesOverCrypto verstrekken geen advies met betrekking tot dit product. Ze delen alleen hun bevindingen en analyses. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om te beslissen of je daadwerkelijk een van de Crypto Parels wilt kopen. Hoewel het rendement van dergelijke “nieuwe” munten hoger kan zijn dan bij andere, is er ook een keerzijde. Als de waarde van de munt daalt, kan dit een aanzienlijke daling met zich meebrengen. Houd hier rekening mee voordat je een aankoopbeslissing neemt.


Kosten van het crypto portfolio

Je hebt 2 verschillende keuzes bij het crypto portfolio. Je hebt keuze uit het gehele portfolio waar deze uitgebreide review over gaat. Dit crypto portfolio kost 197 euro. Mocht je dit teveel geld vinden en wil je alleen een stukje van de taart proeven? Dan kan je ervoor kiezen om eerst 3 crypto parels te ontdekken, dit kost slechts 47 euro.

Het kan zijn dat je dit in het begin toch veel geld vindt en dat je besluit om het niet te doen. Dit is begrijpelijk en helemaal niet erg, je moet altijd achter je keuzes staan. Ik vindt wel dat dit een mooie kans is om kennis te maken met de crypto wereld. Daarbij kan je er ook altijd nog voor kiezen om je kennis te gaan verbreden en kiest voor de grote broer van de het crypto portfolio genaamd de money mastery.

Let op: investeer altijd met geld wat je kan missen. Investeren blijft altijd een risico en het geeft nooit 100% de garantie dat je winstgevend bent. Daarom is het belangrijk dat je kijkt hoeveel geld je kan missen.

Voor en nadelen van het crypto portfolio

Voordelen:

 • Expertise en Onderzoek: Het Crypto Portfolio van AllesOverCrypto is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en expertise. Dit betekent dat je kunt profiteren van de kennis en ervaring van professionals die zorgvuldig de beste munten hebben geselecteerd.
 • Tijd- en zoekbesparing: Door gebruik te maken van het Crypto Portfolio hoef je zelf niet urenlang onderzoek te doen naar individuele munten. Het portfolio is samengesteld op basis van grondige analyses, waardoor je tijd en moeite bespaart.
 • Potentieel rendement: Het Crypto Portfolio bevat munten die zijn geïdentificeerd als veelbelovend. Door te investeren in deze geselecteerde munten, vergroot je de kans op een potentieel hoog rendement in de toekomst.
 • Levenslang toegang en updates: De komende jaren wordt het portfolio alsmaar geüpdatet naar de beste crypto parels.
 • Goede prijs en kwaliteit verhouding: Hoewel 197 euro veel geld is staat de prijs en kwaliteit verhouding goed tegenover elkaar. Je krijgt hierbij uren/dagen lang onderzoek naar de beste 10 crypto parels van experts.
 • Duidelijke uitleg over hoe je de munten koopt: De mannen leggen duidelijke en overzichtelijk uit hoe en waar je de munten koopt. Dit beschouw ik als een erg goed punt!

Nadelen:

 • Marktvolatiliteit: Cryptocurrency-markten staan bekend om hun volatiliteit. Hoewel het Crypto Portfolio zorgvuldig is samengesteld, is het belangrijk om te onthouden dat de waarde van munten kan fluctueren, wat kan leiden tot verliezen.
 • Geen garantie op succes: Hoewel het Crypto Portfolio is samengesteld met zorgvuldige analyse en expertise, is er geen garantie op succes. De cryptocurrency-markt blijft onvoorspelbaar en het behalen van rendement hangt af van verschillende factoren, waaronder marktomstandigheden en individuele beslissingen.

Zijn er nog meer aantrekkelijke crypto cursussen?

Naast het brede scala aan informatie en begeleiding dat AllesOverCrypto biedt, zijn er ook nog andere aantrekkelijke cursussen beschikbaar die je kunnen helpen je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen in de wereld van cryptocurrency en handel. Enkele van deze opmerkelijke cursussen zijn onder andere de Swingtrade cursus van DoopieCash, de Daytrade cursus van DoopieCash en de Money Mastery cursus van AllesOverCrypto. Zie hieronder een kort overzicht van de cursussen.

Swingtrade cursus van Doopiecash. Als je echt opzoek bent om je vaardigheden te testen en om meer kennis op te doen op basis van traden. Kan je het beste beginnen met de Swingtrade cursus van Doopiecash. Deze cursus biedt alle ins en outs van het swingtraden in crypto. Meer weten over deze cursus?

Daytraden cursus van Doopiecash. Ben jij al wat meer ervaren in de crypto wereld en ben je dus opzoek naar meer uitdagingen op het gebied van traden of misschien wel daytraden? Dan is de daytrade cursus van doopiecash echt iets voor jou. De makers (Berry en Chris) leggen jou van top tot teen uit welke aspacten bij daytraden komen kijken. Ze leggen je ook uit hoe je op de lange termijn een winstgevende trader kan worden. Meer weten over deze cursus?

Money Mastery cursus van Allesovercrypto. Opzoek naar een cursus die jou alle ins en outs laat zien van de crypto wereld? Van beginners tot aan ervaren traders. Deze cursus is voor iedereen. Het is 1 van de beste cursussen op het moment in Nederland. Door de grootte van de cursus leer je alles van top tot teen. Dat maakt deze cursus zo goed. Meer weten over deze cursus?

Conclusie | Crypto Portfolio Review

Het Crypto Portfolio van AllesOverCrypto biedt een waardevol en samengesteld overzicht van zorgvuldig geselecteerde cryptocurrencies. Door het gebruik van uitgebreid onderzoek en expertise van de Crypto Experts, biedt het portfolio de mogelijkheid om te profiteren van de groeiende wereld van crypto. Met de voordelen van diversificatie, tijdsbesparing en potentiële rendementen kan het Crypto Portfolio een waardevolle cursus zijn bij het opbouwen van een succesvolle cryptoportfolio.

AllesOverCrypto streeft ernaar om Nederland voorop te laten lopen in de crypto-revolutie, en het Crypto Portfolio is een van de tools die ze bieden om dit doel te bereiken. Met de juiste kennis, strategie en geduld kan het Crypto Portfolio een waardevolle bron zijn om jezelf te positioneren in de steeds evoluerende wereld van cryptocurrency. Blijf leren, blijf onderzoeken en maak weloverwogen beslissingen om je eigen crypto portfolio op te bouwen en te laten groeien. Zie dit portfolio als een hulpmiddel daarvoor.

Ben jij dus opzoek naar een munt die de potentie heeft om x10 te gaan of misschien wel x100? Dan is dit crypto portfolio voor jou geschikt!

Probeer ook zeker de gratis bitcoin training van allesovercrypto om nog meer kennis op te doen over bitcoin en de geschiedenis hiervan!


Share.

Ik ben Joost, een 39-jarige man met een passie heeft voor beleggen, investeren en ondernemen (en sporten). Ik wil met Successblog.nl mensen helpen om de stap te maken naar de mooie kansen die in de financiële markten liggen.

Onderwerpen

Contact

©2024 Succesblog. Website door WebDelft.