Coinmerce review, deze review gaat over het Nederlandse crypto platform Coinmerce. Wat heeft het platform te bieden? en waarom zou je voor dit platform kiezen? Kom erachter tijdens deze review waarin ik alle positieve en negatieve behandel van het platform. Coinmerce is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het bieden van een gebruiksvriendelijk en veilig platform voor de aankoop, verkoop en opslag van verschillende cryptocurrencies. Het bedrijf is opgericht in 2017 en heeft sindsdien een sterke positie opgebouwd in de Nederlandse cryptomarkt.


Coinmerce scoort op trust pilot een hoge score namelijk 4.5 uit 5 sterren

Belangrijke mededeling:

Het kopen en verkopen van cryptocurrencies kan risico’s met zich meebrengen en is niet geschikt voor iedereen. Cryptocurrencies zijn een relatief nieuw en ongereguleerd financieel product, waarvan de waarde sterk kan schommelen en onderhevig kan zijn aan volatiliteit. Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en alleen te investeren wat je kunt veroorloven om te verliezen.

In deze review licht ik alleen toe wat voor bedrijf coinmerce is en of het een fijn platform is. Hoewel Coinmerce geregistreerd staat bij de Nederlandsche Bank. Kan en blijft er altijd een risico aan vast hangen.


Coinmerce het bedrijf

Coinmerce is een in Nederland gevestigd cryptocurrency platform dat werd opgericht in 2017 met als doel om de aankoop, verkoop en opslag van cryptocurrencies toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Het opvallende van de oprichting van coinmerce is dat het in hetzelfde jaar is opgericht dan Bitvavo.

Het crypto bedrijf biedt verschillende manieren om cryptocurrency te kopen en verkopen, zoals iDEAL, creditcard, bankoverschrijving, enzovoort. Daarnaast heeft Coinmerce ook een eigen mobiele app, waarmee gebruikers gemakkelijk en veilig vanaf hun mobiele apparaten cryptocurrencies kunnen kopen, verkopen en opslaan. Coinmerce was ook het eerste crypto bedrijf die een app lanceerde in Nederland.

Het bedrijf streeft naar een hoge mate van veiligheid en beveiliging voor haar gebruikers en maakt gebruik van verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals tweefactorauthenticatie, SSL-encryptie en cold storage voor de opslag van cryptocurrencies. Het bedrijf is ook geregistreerd bij de Nederlandse Centrale Bank en voldoet aan de regels en voorschriften van de Europese Unie.

Coinmerce biedt niet alleen een gebruiksvriendelijk en veilig platform, maar ook educatieve bronnen voor beginners die geïnteresseerd zijn in cryptocurrencies en blockchain-technologie. Het bedrijf heeft een blog waar ze nieuws, updates en artikelen publiceren over cryptocurrencies en de bredere blockchain-industrie. Dus voor de mensen die ook nog wat willen bij leren kunnen goed uit de voeten op dit platform.

Sterke punten van Coinmerce

Als bedrijf heeft Coinmerce enkele kernwaarden die centraal staan in hun bedrijfsvoering en de manier waarop ze hun klanten bedienen. Hier zijn enkele sterke punten van Coinmerce:

Gebruiksvriendelijkheid: Coinmerce streeft ernaar om het kopen, verkopen en opslaan van cryptocurrencies toegankelijker te maken voor beginners en ervaren gebruikers. Het platform is eenvoudig te gebruiken en biedt verschillende betalingsmogelijkheden.

Veiligheid en beveiliging: Coinmerce neemt de veiligheid van haar gebruikers serieus en maakt gebruik van verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals tweefactorauthenticatie en cold storage voor de opslag van cryptocurrencies.

Transparantie: Coinmerce gelooft in transparantie en openheid en publiceert regelmatig updates en nieuws op haar website en social media-kanalen. Ook vinden ze het belangrijk om de mening van hun klanten te vragen. Zodat zij met deze input kunnen blijven innoveren.

Klanttevredenheid: Coinmerce stelt de tevredenheid van haar klanten voorop en biedt verschillende ondersteuningsopties, zoals live chat, e-mail en telefonische ondersteuning.

Educatie: Coinmerce gelooft dat het belangrijk is om haar klanten goed te informeren over cryptocurrencies en blockchain-technologie. Daarom biedt het bedrijf educatieve bronnen, zoals een blog, video-tutorials en webinars.

Coinmerce streeft ernaar om haar gebruikers de beste ervaring te bieden bij het kopen, verkopen en opslaan van cryptocurrencies. Door deze sterke punten te omarmen, hoopt het bedrijf een betrouwbare en klantgerichte speler te blijven in de Nederlandse cryptomarkt.

coinmerce review
Duidelijk en een helder overzicht waar je crypto kan kopen en verkopen

Mijn ervaringen met coinmerce

De reden dat ik coinmerce heb meegenomen als review is omdat ik zelf ook zeer te spreken ben over het platform. Ik begon mijn crypto avontuur bij Bitvavo waar ik ook zeer tevreden over ben. Later ben ik wat rond gaan kijken, toen ik uiteindelijk bij coinmerce uitkwam en daar is Finst nu ook bijgekomen. Ik was gelijk enthousiast over coinmerce dit had met twee grote factoren te maken:

 • Het is een Nederlands platform. Ik was niet specifiek opzoek naar een Nederlands crypto platform maar het hielp er wel bij mee dat coinmerce Nederlands was. Dit was ook één van de redenen waarom ik zo positief over het platform was. Als er iets is dan kan je gemakkelijk in het Nederlands je probleem toelichten bij de klantenservice.
 • De gebruiksvriendelijkheid van het platform viel mij ook erg op. Het deed/doet mij denken de gebruiksvriendelijke platformen van Bitvavo of Finst. Coinmerce past perfect tussen dit rijtje. Ik was toen de tijd een beginner in de crypto wereld dus ik wou een platform hebben wat makkelijk en overzichtelijk was. Geloof ,mij dat is bij Coinmerce zeker het geval.

Op het moment van schrijven maak ik dus gebruik van drie verschillende exchanges. Ik doe dit omdat ik een voorstander ben van spreiden en omdat elk platform weer net wat anders is met verschillende functies. Ik maak op het moment van schrijven dus gebruik van Coinmerce, Bitvavo en het nieuwe platform Finst. Benieuw naar dit platform? Lees dan mijn Finst review.

Je weet nu waarom ik onder andere voor dit platform heb gekozen. Maar wat zijn nou echt de voordelen van dit platform en zijn er ook nog nadelen? Laten we is gaan kijken naar de echte voor en nadelen van dit platform en wat kan je allemaal met dit platform?

Voor- en nadelen van Coinmerce

Zoals je hierboven heb kunnen lezen ben ik zeer te spreken over het Nederlandse crypto bedrijf. Echter, ga ik hieronder toelichten welke voordelen en functies dit platform allemaal te bieden heeft ook behandel ik eventuele nadelen van het platform. Helaas maar waar elk platform heeft nadelen anders kunnen ze zichzelf ook niet verbeteren. 🙂

Proof of stake

De proof of stake functie is bij coinmerce de staking functie. Tevens zijn de percentages bij coinmerce hoger dan bij andere crypto exchanges, hier lopen ze dus al op voor als bedrijf zijnde. Hieronder heb ik een overzicht gezet van de coins waar staking van toepassing op is, plus de percentages erbij.

Bij Coinmerce kunnen gebruikers staken door hun cryptocurrency te storten op het platform en vervolgens te selecteren welke munten ze willen staken. De stakingbeloningen worden periodiek uitbetaald, afhankelijk van het netwerk en de munt die wordt gestaked.

Munten:Perentage:Minimale Holding (stuks):
Cardano (ADA)3.50%31,11510
Solana (SOL)5%0,51163
Polkadot (DOT)5%1,79158
Tron (TRX)4%158,37532
Cosmos (ATOM)5%0,88383
Algorand (ALGO)2%47,01026
The Graph (GRT)5%75,15021
Flow (FLOW)4%10,16317
Tezos (XTZ)4%9,43531
Mina (MINA)10%13,12587
Kava (KAVA)10%12,95064
Kusama (KSM)10%0,30744
Secret (SCRT)10%14,29008
Relatief klein staking aanbod maar de percentages zijn wel erg hoog

Coinmerce earn

coinmerce review
voorbeeld van coinmerce earn programma

Coinmerce Earn is een staking- en spaarprogramma aangeboden door de Nederlandse cryptocurrency exchange Coinmerce. Het stelt gebruikers in staat om hun crypto-activa te staken en daarvoor beloningen te verdienen. Het Coinmerce Earn-programma biedt ook een spaarmogelijkheid waarbij gebruikers hun crypto-activa voor een bepaalde periode vastzetten en daarvoor een hogere rente ontvangen dan wat ze zouden verdienen als ze hun activa gewoon in hun wallet houden.

Elk account bij Coinmerce komt in aanmerking voor het earn programma. Wat betekend zodra jij het programma aanzet kan jij hier geld mee verdienen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over transacties, omdat je je fondsen meestal zonder of met minimale vertraging kunt verhandelen of verkopen.

Hoewel de rentetarieven bij banken momenteel nog steeds aan de lage zijn, biedt het gebruik van crypto-activa een mogelijkheid om veel meer te verdienen. Coinmerce biedt gebruikers de mogelijkheid om deel te nemen aan Coinmerce Earn, waar ze hun crypto-activa kunnen vastzetten en beloningen kunnen verdienen. Door gebruik te maken van de Coinmerce Earn-rekenmachine kunnen gebruikers een idee krijgen van het potentieel rendement op hun geïnvesteerde crypto-activa.

Dit kan een aantrekkelijke optie zijn voor gebruikers die willen profiteren van de voordelen van crypto, terwijl ze tegelijkertijd een hoger rendement behalen dan wat traditionele banken momenteel bieden. Coinmerce biedt namelijk 15% per jaar aan beloningen op je crypto. Genoeg reden om is te kijken naar deze optie.


Verschil tussen proof of stake en coinmerce earn

Het belangrijkste verschil tussen Proof of Stake (PoS) bij Coinmerce en Coinmerce Earn is dat PoS een consensusmechanisme is dat wordt gebruikt door blockchain-netwerken om transacties te verifiëren en nieuwe blokken te creëren, terwijl Coinmerce Earn een staking- en spaarprogramma is aangeboden door de Nederlandse cryptocurrency exchange Coinmerce.

Bij PoS staken de gebruikers hun crypto-activa om een actieve validator te worden op het netwerk en te helpen bij het verifiëren van transacties. In ruil daarvoor verdienen ze beloningen in de vorm van dezelfde crypto-activa die ze staken. Bij Coinmerce Earn daarentegen kunnen gebruikers hun crypto-activa staken en beloningen verdienen in de vorm van dezelfde cryptovaluta of soms in een andere cryptocurrency.

Coinmerce Earn biedt ook een spaarmogelijkheid waarbij gebruikers hun crypto-activa voor een bepaalde periode vastzetten en daarvoor een hogere rente ontvangen dan wat ze zouden verdienen als ze hun activa gewoon in hun wallet houden. PoS biedt echter geen spaarmogelijkheid.

Kortom, Proof of Stake is een consensusmechanisme dat wordt gebruikt door blockchain-netwerken om transacties te verifiëren en nieuwe blokken te creëren. Terwijl Coinmerce Earn een staking- en spaarprogramma is aangeboden door Coinmerce waarmee gebruikers hun crypto-activa kunnen staken en beloningen kunnen verdienen in de vorm van dezelfde cryptovaluta of soms in een andere cryptocurrency.

Crypto munten aanbod

Het aanbod van coinmerce liegt er ook niet om met bijna 200 crypto munten is het naar mijn weten 1 van de grootste Nederlandse aanbieders als het gaat om aanbod. Ze bieden onder andere munten zoals Bitcoin, XRP, Cardano, Ethereum en dogecoin aan. Bepaal voor jezelf welke altcoins je gaat kopen, dit is belangrijk omdat dit voor iedereen anders is.

Dit kan per persoon verschillen en doe altijd onderzoek naar de desbetreffende munt. Dit is belangrijk zodat je weet waar je je geld in stopt, wat het doel is van de munt en wat voor team erachter zit.

Coinmerce Bots

In het tijdperk waarin we leven zijn bots niet meer weg te denken en zo dacht coinmerce er ook over. Je kan namelijk bij coinmerce investeer in bots. Dit zijn algoritmes die handelen op basis van marktsignalen en prijssignalen.

Er zijn professionele handelaren die gebruik maken van algoritmen om hun handelsactiviteiten te automatiseren en te versnellen. Dit stelt hen in staat om sneller te reageren op kleine marktbewegingen dan een mens ooit zou kunnen. Door gebruik te maken van deze “bots” kunnen ze hun handelsactiviteiten efficiënter maken en hun winstgevendheid verhogen.

De bots beiden jouw drie strategieën aan namelijk:

 1. Defensieve strategie: Bij deze strategie zorgt de bot ervoor dat je weinig verlies maakt de keerzijde hiervan is dat je ook minder rendement maakt. Kijk dus of jij deze stijl wilt en of deze bij jou past.
 2. Agressieve strategie: Wanneer het gaat om het traden met bots, is het belangrijk om rekening te houden met het risico dat het met zich meebrengt. Met name bij het gebruik van een agressieve bot is het risico vele malen hoger in vergelijking met het gebruik van een neutrale of defensieve bot. Dit is van toepassing op zowel stijgende als dalende markten. Daarom is het aan te raden om vooraf goed te bepalen of dit risico binnen jouw persoonlijke risicobereidheid valt en of je bereid bent om dit risico te nemen.
 3. Neutrale strategie: Als je moeite hebt om te kiezen tussen de verschillende soorten bots die eerder zijn genoemd, is deze bot misschien wel de juiste keuze voor jou. In vergelijking met de agressieve bot, handelt de neutrale en defensieve bot minder vaak en beperkt het gebruik van een kleiner deel van je inzet om het risico te verminderen. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn als je de voorkeur geeft aan een meer conservatieve benadering van handelen en liever niet te veel risico neemt. Bovendien biedt deze bot nog steeds voldoende potentieel voor winst, zij het misschien niet zo snel als de agressieve bot.

Gebruiksvriendelijkheid

Één van de grotere voordelen is dat het platform zeer gebruiksvriendelijk is en dat het ook heel erg overzichtelijk is. De volgende pluspunten van de gebruiksvriendelijkheid vielen mij als eerste op tijdens het gebruiken van het platform.:

 • Gemakkelijk te navigeren: Coinmerce heeft een eenvoudig en overzichtelijk ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om door de site te navigeren. De verschillende functies en opties zijn duidelijk aangegeven en gemakkelijk te vinden.
 • Toegankelijkheid: Het platform is toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding, zoals een desktop, laptop, tablet of smartphone. Dit betekent dat je op elk moment en overal toegang hebt tot jouw account en jouw handelsactiviteiten kunt beheren. Dit komt ook mede doordat coinmerce een app aanbiedt.
 • Gebruiksvriendelijke interface: Coinmerce biedt een intuïtieve interface die gemakkelijk te begrijpen is voor zowel beginners als gevorderde handelaren. De informatie is gemakkelijk te begrijpen en er zijn verschillende handels- en investeringsmogelijkheden beschikbaar.
 • Snelle transacties: Het platform biedt snelle transacties voor het kopen en verkopen van cryptocurrency’s, het storten en opnemen van geld. Dit betekent dat je jouw handelsactiviteiten snel en efficiënt kunt uitvoeren.
 • Uitgebreide ondersteuning: Coinmerce biedt uitgebreide ondersteuning aan haar gebruikers, inclusief een uitgebreide kennisbank, klantenservice via verschillende kanalen en een actieve community van gebruikers. Dit betekent dat je altijd toegang hebt tot hulp en ondersteuning als dat nodig is.
coinmerce review
overzichtelijk scherm van coinmerce wanneer jij crypto wilt kopen

Klantenservice

Coinmerce hecht veel waarde aan een goede klantenservice. Het bedrijf streeft ernaar om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden, en dit omvat het leveren van uitstekende klantenservice. Ook is de klantenservice 24 uur 7 dagen in de week bereikbaar, zeker een sterk pluspunt als het gaat om goede klantenservice bieden.

Gebruikers kunnen via verschillende kanalen contact opnemen met de klantenservice van Coinmerce, waaronder e-mail, live chat en telefoon. Het klantenserviceteam van Coinmerce staat bekend om zijn snelle reactietijden en professionele benadering bij het oplossen van problemen.

Coinmerce heeft ook uitgebreide FAQ-secties op zijn website om gebruikers te helpen bij het vinden van antwoorden op veelgestelde vragen. Deze secties zijn handig voor gebruikers die snel antwoorden op hun vragen nodig hebben en willen voorkomen dat ze contact opnemen met de klantenservice.

Kortom niet geholpen kunnen worden bij coinmerce bestaat niet bij dit platform. De klantenservice van coinmerce is top en hier kunnen sommige bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Geavanceerde trading tools

In een wereld waarin cryptocurrency steeds populairder wordt, biedt Coinmerce krachtige tools om jou naar het volgende niveau te brengen. Limiet orders, herhaal orders en directe handel tussen munten, niets is te gek voor dit platform.

Met Coinmerce kun je direct handelen tussen meer dan 200 verschillende munten, zonder terug te hoeven wisselen naar Euro of Bitcoin. Zo ben je altijd in controle over jouw portfolio en kun je snel en direct handelen. Deze methode wordt ook wel coin swap genoemd en zoals genoemd kan dit met meer dan 200 coins.

Maar dat is nog niet alles. Met Coinmerce kun je ook limietorders en herhaal orders instellen voor zowel kopen als verkopen, waardoor je nog meer controle hebt over je trades. Je kunt je orders nauwkeurig instellen en rustig achterover leunen terwijl Coinmerce het werk voor je doet.

En het beste van alles? Coinmerce is gebouwd voor alle schermen. Of je nu op je desktop werkt of onderweg bent met de app, Coinmerce biedt een volledig uitgeruste ervaring op elk formaat.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van cryptocurrency en laat Coinmerce je naar het volgende niveau brengen. Met krachtige tools en een gebruiksvriendelijk platform, ben jij klaar om te handelen als een professional.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Coinmerce besteedt veel aandacht aan de veiligheid en betrouwbaarheid van zijn platform. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste beveiligingsprotocollen en -technologieën om ervoor te zorgen dat gebruikers veilig kunnen handelen en hun fondsen kunnen beheren.

Coinmerce maakt gebruik van een combinatie van cold storage en hot wallet technologie om de veiligheid van de cryptocurrency-fondsen van zijn gebruikers te waarborgen. Het grootste deel van de fondsen wordt bewaard in cold storage, wat betekent dat ze offline zijn en niet toegankelijk zijn voor hackers.

Daarnaast maakt Coinmerce gebruik van twee-factor-authenticatie (2FA) om de beveiliging van accounts te verbeteren. Gebruikers kunnen 2FA instellen met behulp van Google Authenticator of SMS-verificatie.

Coinmerce is ook geregistreerd bij de Nederlandse toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB) als een virtuele activa serviceprovider. Dit betekent dat het bedrijf aan strenge regels en voorschriften moet voldoen, waaronder het implementeren van anti-witwasbeleid en het monitoren van transacties om illegale activiteiten te voorkomen.

Betaalmethoden

Er zijn verschillende manieren om geld te storten op Coinmerce, afhankelijk van je voorkeuren en de beschikbaarheid in jouw land. Hier zijn enkele van de meest gebruikte methoden:

 1. iDEAL: Dit is een veelgebruikte betaalmethode in Nederland. Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk betalen via je eigen bank.
 2. SEPA-overboeking: Dit is een internationale bankoverschrijving binnen de Europese Unie. Met SEPA kun je geld overboeken van je bankrekening naar je Coinmerce-account.
 3. Creditcard: Coinmerce accepteert Visa en Mastercard. Betalingen met een creditcard worden direct verwerkt, waardoor je direct kunt beginnen met handelen.

Belangrijkste nadelen van coinmerce

Hoewel ik zeer tevreden ben over het platform zijn er natuurlijk ook een paar nadelen van het platform. Ik benoem hieronder de belangrijkste.

Relatief hoge kosten

Coinmerce staat bekend om zijn hogere handels- en transactiekosten in vergelijking met sommige andere crypto-handelsplatforms. De exacte kosten verschillen afhankelijk van de transactie, maar hier zijn enkele voorbeelden van de kosten die in rekening worden gebracht door Coinmerce:

 1. Handelskosten: Coinmerce brengt een variabele handelsvergoeding in rekening op elke transactie. De handelsvergoeding varieert van 0,45% tot 1,75%, afhankelijk van het handelsvolume en de betaalmethode die wordt gebruikt.
 2. Transactiekosten: Coinmerce brengt ook transactiekosten in rekening voor het storten, opnemen of verplaatsen van cryptovaluta. De transactiekosten verschillen afhankelijk van de valuta en het bedrag dat wordt verplaatst, maar kunnen oplopen tot enkele euro’s per transactie.
 3. Betalingskosten: Afhankelijk van de betaalmethode die wordt gebruikt, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Bijvoorbeeld, als je betaalt met iDEAL, brengt Coinmerce een extra vergoeding van € 0,30 in rekening per transactie.

Hoewel hogere kosten een nadeel kunnen zijn voor sommige gebruikers, is het belangrijk op te merken dat Coinmerce ook voordelen biedt, zoals de mogelijkheid om direct van de ene naar de andere cryptovaluta te handelen zonder terug te wisselen naar Euro of Bitcoin. Dit kan op de lange termijn kosten besparen voor actieve handelaren. In totaliteit valt Coinmerce in de kosten nog mee, alleen als je deze exchange/broker naast een Bitvavo of Finst zet dan laten deze twee platformen coinmerce achter zich.

Beperkt aanbod

Een ander potentieel nadeel van Coinmerce is de beperkte selectie van cryptovaluta die beschikbaar zijn op het platform. Hoewel het aanbod nog steeds indrukwekkend is met meer dan 200 cryptovaluta, bieden sommige andere platforms veel meer opties.

Dit kan een probleem zijn voor handelaren die geïnteresseerd zijn in minder bekende of minder populaire cryptovaluta. Het kan ook betekenen dat sommige handelaren meerdere platforms moeten gebruiken om toegang te krijgen tot alle cryptovaluta die ze willen verhandelen.

Account aanmaken bij coinmerce

Het is zo bij coinmerce dat je snel en gemakkelijk een account aan kan maken bij het platform. Hieronder leg ik in 8 stappen uit hoe je dit het snelste kan doen en waar je op moet letten.

 • Stap 1: Ga via deze link naar coinmerce. En klik op Lets go (zie afbeelding).
 • Stap 2: Je ziet nu direct wat je moet doen. Eerst vul je je naam, geboortedatum, nationaliteit en enkele andere gegevens in.
 • Stap 3: Het invullen van je persoonlijke gegevens. Vul dit naar waarheid in anders wordt je verzoek afgewezen.
 • Stap 4: Akkoord gaan met de algemene gegevens en het privacy beleid.
 • Stap 5: Check je mail en klik op de verificatie link en vul de code in die je in mail heb gehad.
 • Stap 6: Verbind vervolgens je bankrekening. Het gebeurt veilig via een overschrijving van € 0,01.
 • Stap 7: Vul vervolgens de extra gevraagde gegevens in.
 • Stap 8: Rond het aanmeld proces af en je bent klaar om te gaan handelen

Crypto kopen op Coinmerce

Nu je een account heb aangemaakt is het ook wel fijn om te weten hoe je dan je eerste crypto kan kopen. Ik leg dit onderstaand in 5 stappen uit. Hierna kan jij gemakkelijk crypto aan en verkopen.

 • Stap 1: Log in op je account en klik op het kopje wallets
 • Stap 2: Klik op de drie verticale bolletjes zoals je op de afbeelding kan zien:
coinmerce review coins kopen
 • Stap 3: Klik op kopen
 • Stap 4: Je gaat nu geld overmaken naar je coinmerce account. Vul hier het gewenste bedrag in dat je wilt over maken.
 • Stap 5: Kies de betaalwijze die jij fijn vindt en rond de betaling af. Je bent nu ready om crypto te kopen.

Je ziet nu dat je een saldo heb genaamd “coinmerce coins” met deze coins kan je kopen. Oftewel de coinmerce coins omzetten naar de gewenste crypto die jij wilt.

Voor het verkopen van de munten doe je precies hetzelfde alleen klik je dan op de drie verticale bolletjes en selecteer je vervolgens verkopen. Dit spreekt voor zich en is ook erg gemakkelijk.

Veel gestelde vragen

Hoe veilig is coinmerce?

Als het om veiligheid en betrouwbaarheid gaat dan zit je bij deze exchange/broker wel goed. Het bedrijf is geregistreerd bij de Nederlandsche bank en maakt gebruik van cold storage wallets. Let op, geen enkele exchange/broker is 100% veilig. Wil jij voor 100% veiligheid kijk dan naar hardware wallets.

Hoe lang duurt de verificatie bij Coinmerce?

Als je voor iDeal kiest dan is het binnen enkele minuten geregel. Mocht je voor een andere betaalmethode kiezen zoals SEPA. Dan kan dit maximaal 2 dagen duren.

Wat zijn de transactiekosten op Coinmerce?

De transactiekosten op Coinmerce variëren per cryptocurrency en zijn afhankelijk van de handelsvolumes. Over het algemeen liggen de transactiekosten tussen de 0,30% en 2,45%. Het is aan te raden om de website van Coinmerce te raadplegen voor de specifieke transactiekosten per cryptocurrency.

Coinmerce review | Conclusie

Ik kan concluderen dat ik zeer tevreden ben over Coinmerce het is een gebruiksvriendelijk platform, het ziet er eenvoudig en makkelijk uit en het is voor iedereen geschikt.

Coinmerce is een crypto-handelsplatform dat een breed scala aan functies biedt voor zowel beginnende als ervaren handelaren. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om cryptovaluta te kopen, verkopen, staken, sparen en zelfs te ruilen, met een gebruiksvriendelijke interface en een mobiele app voor onderweg.

Hoewel sommige gebruikers klagen over de hogere kosten en beperkte selectie van cryptovaluta, lijken de meeste gebruikers over het algemeen tevreden te zijn met het platform. Bovendien zorgt Coinmerce voor een hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid, met maatregelen zoals 2FA, cold storage, en KYC-procedures om gebruikers te beschermen tegen frauduleuze activiteiten. Over het algemeen lijkt Coinmerce een solide optie te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het verhandelen van cryptovaluta en het genereren van extra inkomsten met hun crypto-activa.

Ik ben erg enthousiast over het platform en u?

Share.

Ik ben Joost, een 39-jarige man met een passie heeft voor beleggen, investeren en ondernemen (en sporten). Ik wil met Successblog.nl mensen helpen om de stap te maken naar de mooie kansen die in de financiële markten liggen.

Onderwerpen

Contact

©2024 Succesblog. Website door WebDelft.