Eindelijk is het zover Finst Staking. We hebben er lang op moeten wachten maar dan krijg je ook wat. Cryptocurrency-investeerders in Nederland hebben nu de mogelijkheid om op een veilige manier passief inkomen te genereren met de grootste Proof-of-Stake digitale valuta en crypto-bundels, dankzij de recent gelanceerde on-chain staking-service van Finst. Aangedreven door zijn eigen technologie biedt Finst de hoogste staking-beloningen in Nederland voor alle ondersteunde activa, met een jaarlijks rendement (APY) tot 10%.

Finst staking


Disclaimer:

De informatie verstrekt in dit artikel dient slechts ter algemene informatie en mag niet worden beschouwd als financieel advies. Het gebruik van de diensten van Finst en deelname aan crypto-staking brengt risico’s met zich mee, en investeerders worden aangemoedigd om hun eigen onderzoek te doen en onafhankelijk advies in te winnen alvorens beslissingen te nemen.


Belangrijkste punten in dit artikel

  • Vanaf vandaag (6-12-2023) kunnen gebruikers van Finst gebruik maken van Finst staking. Finst staking wordt ondersteund op het eigen netwerk van Finst. Hierdoor kunnen cryptocurrency-investeerders veilig passief inkomen genereren met de grootste Proof-of-Stake digitale valuta

  • De technologie achter de staking van Finst, is volledig ontworpen door Finst zelf. Hierdoor kunnen zij de hoogste staking aanbieden met wel een rendement van 10%.

  • Finst’s staking-service biedt flexibiliteit waar mogelijk, zonder lock-up, zonder bonding/unbonding perioden en zonder minimum staking-bedrag voor elk digitale asset.

Over Finst

Ik zal beginnen om Finst kort te introduceren. Voor de volledige introductie verwijs ik u door naar mijn Finst review waar ik alle ins en outs behandel van deze nieuwe Nederlandse crypto broker.

Finst is een cryptobeurs gevestigd in Amsterdam en is een nieuwe speler in de crypto markt. Het bedrijf is opgericht in januari 2023 en is hiermee zeker een bedrijf dat niet onderschat mag worden.

Hoe gaat Finst dit realiseren?

Finst wilt een platform creëren wat ontzettend simpel is om te gebruiken. Een platform waar jij gemakkelijk crypto kan verhandelen tegen ongekende lage transactiekosten. Finst is nu de goedkoopste exchange van Nederland, door de handelskosten van maximaal 0.15% hebben zij dit weten te realiseren.Door dit lage tarief zijn zij het goedkoopste van de markt. De enige die in de buurt komt is Bitvavo met 0.25% handelskosten.

Finst Staking – waarom nu?

In de voorbije twee maanden zijn de prijzen van vele populaire cryptocurrencies gemiddeld met maar liefst 40% gestegen, waardoor staking-beloningen nu een bijzonder aantrekkelijke bron van passief inkomen zijn geworden voor handelaren en investeerders. Recentelijk heeft Finst, de snelstgroeiende cryptocurrency-exchange in Nederland, met trots aangekondigd dat investeerders nu de mogelijkheid hebben om staking te activeren op zeven bekende crypro munten.

Met de recente toevoeging van 54 nieuwe munten aan het platform, benadrukt Finst, als onderdeel van hun toewijding aan volledige transparantie, dat staking nu beschikbaar is als een dienst. Finstbenadrukt dat geen cryptomunten worden uitgeleend aan derden onder hun staking-service, wat investeerders in staat stelt hun vermogen op een veilige en zekere manier te laten groeien, terwijl dit bij andere brokers nog wel het geval kan zijn.

Julien Vallet, CEO & medeoprichter, merkte op:

“We begrijpen het belang van staking voor investeerders, daarom hebben we flink geïnvesteerd in het aanpassen van een veilige oplossing die het beste van alle werelden combineert. Tot nu toe moesten investeerders kiezen tussen flexibiliteit en hoge staking-beloningen, zelfs bij de grootste CEX en DEX. Met Finst krijgen ze beide, omdat onze eigen staking-technologie alle complexiteit wegneemt om een naadloze ervaring te bieden. Het ontwikkelen van zo’n complexe dienst was geen gemakkelijke taak, maar we wilden een unieke oplossing bieden zonder enig compromis.

Bron: Persbericht Finst.


Hoe werkt staking bij Finst?

Via zowel het desktop- als het mobiele platform biedt Finst investeerders nu de mogelijkheid om met slechts één klik staking in te schakelen, zonder dat er een minimumbedrag vereist is. Hierdoor kunnen gebruikers automatisch beloningen verdienen op alle cryptomunten die in aanmerking komen voor staking.

Wat Finst onderscheidt van de meeste andere platforms, is dat investeerders de volledige controle behouden over hun digitale valuta tijdens het stakingsproces. Dit betekent dat ze op elk moment hun cryptocurrencies kunnen verkopen of opnemen, waardoor ze flexibel kunnen reageren op marktkansen.

Deze mogelijkheid om op een eenvoudige manier staking te activeren, zonder beperkingen en met behoud van controle, illustreert het streven van Finst om investeerders een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden binnen het steeds evoluerende crypto-landschap. Hieronder zal ik neerzetten hoe dit proces precies in zijn werk gaat.

Desktop en mobiel:

  1. Je logt in op je Finst account.

  1. Je ziet dan al vrij snel in je menu balk dat de optie “staking” is toegevoegd. Hier klik je op. Je wordt dan doorverwezen naar een volgend scherm, hierin zie je de crypto’s die staking aanbieden, je staking waarde, je geschatte rendement, je aankomende beloningen en je beloningen die je al gehad hebt.

Finst staking

finst staking

Welke munten geven staking en wat zijn de beloningen?

Staking-beloningen worden dagelijks opgebouwd en wekelijks op maandagen uitbetaald. Het staked saldo en historische en aankomende beloningen zijn te volgen in een uitgebreid dashboard. Momenteel ondersteunt Finst staking op Ethereum (ETH), Solana (SOL), Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Polkadot (DOT), Near (NEAR), en Cosmos (ATOM), evenals op deze munten in de 5 cryptocurrency-bundels: de Top 2, 5, 10, 25 en de Groene Bundel.

Om de kracht te laten zien van staking bij Finst heb ik hieronder een kort voorbeeld neergezet.

  • Als je bij Finst voor 10.000 euro aan Ethereum gestaked hebt voor een jaar, dan zou je hier 310 euro op verdienen, vergeleken met 105 euro met het gemiddelde van andere platforms in de vergelijking op basis van hun huidige beloningspercentages.

Hieronder heb ik een overzicht neergezet van de munten die op dit moment staking aanbieden. Daarbij heb ik ook gelijk het staking percentage erbij gezet.

Activum Jaarlijks Procentueel Rendement (APY)
Ethereum (ETH) 3,10%
Solana (SOL) 5,00%
Cardano (ADA) 2,25%
Polygon (MATIC) 3,25%
Polkadot (DOT) 7,5%
Near (NEAR) 5,25%
Cosmos (ATOM) 10%

Finst Staking vs Concurrenten staking

We willen natuurlijk weten of het allemaal waar is wat Finst beweert als het gaat om de rendementen en de staking percentages. Hieronder heb ik een afbeelding neergezet die dit onderbouwt. Daarnaast heb ik ook nog een overzicht erbij gepakt van bitvavo, de grootste concurrent van Finst op dit moment!

Finst staking

Finst vs Bitvavo staking percentages:

Finst Staking

Enige waar Bitvavo nog wel op voorruit loopt is het aanbod van staking. Bij bitvavo heb je tot nu toe meer keuze als het gaat om staking.

Mijn ervaringen met Finst Staking

Hoewel ik zelf nog bij Bitavo mijn crypto koop, ben ik blij verrast over het platform Finst in zijn geheel en nu ook staking. Ik was al een fan van Finst en nu met staking erbij wordt dit alleen nog maar groter. Zoals benoemd heb ik mijn crypto’s nog bij Bitvavo, maar ga ik de beweging steeds meer naar Finst maken en dit om de volgende redenen.

  • Het platform werkt heel simpel en is heel gebruiksvriendelijk

  • Lagere kosten

  • Swap functie tussen crypto’s

  • Staking

Dit zijn de voornaamste redenen waarom ik zo enthousiast ben over het nieuwe platform. Wil jij ook net zo enhousiast raken als mij (als je dat nog niet bent), dan raad ik aan om mijn Finst Review te lezen. In deze review kleed ik het hele platform uit en laat ik alle mogelijkheden zien.

Tijdelijke actie!

Ik heb 2 acties voor je op dit moment. Als je je nu aanmeldt voor 31-12 dan krijg je 10 euro gratis van Finst! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is om onderstaande groen knop te drukken en een account openen bij Finst.

Als je een account gaat openen gebruik dan mijn persoonlijke code “SUCCESBLOG” en handel nog is 5000 EUR gratis! Neem dus snel deel aan deze actie en maak gebruik van deze unieke kans om 5000 euro gratis te handelen en ontvang de gratis 10 EUR.

Finst Staking – Conclusie

In conclusie biedt Finst met zijn recent gelanceerde staking-service een buitengewoon aantrekkelijke mogelijkheid voor cryptocurrency-investeerders in Nederland. De indrukwekkende stijging van 40% in de prijzen van populaire cryptocurrencies gedurende de afgelopen twee maanden benadrukt de groeiende aantrekkelijkheid van staking als een lucratieve bron van passief inkomen. Met de mogelijkheid om staking met slechts één klik te activeren via zowel desktop als mobiel, zonder minimumbedrag, zet Finst een nieuwe standaard voor gebruiksgemak.

Wat Finst echt onderscheidt, is de flexibiliteit die het biedt aan investeerders. In tegenstelling tot veel andere platforms behouden gebruikers bij Finst de volledige controle over hun digitale valuta tijdens het stakingsproces. Deze vrijheid stelt investeerders in staat om op elk gewenst moment cryptocurrencies te verkopen of op te nemen, waardoor ze snel kunnen reageren op veranderende marktomstandigheden.

Met de hoogste staking-beloningen in Nederland, tot wel 10% APY, en ondersteuning voor zeven belangrijke Proof-of-Stake-protocollen, biedt Finst niet alleen lucratieve kansen, maar ook transparantie en veiligheid. De recente toevoeging van 54 nieuwe munten aan het platform versterkt het engagement van Finst om investeerders een breed scala aan keuzemogelijkheden te bieden.

Mijn beweging gaan steeds meer naar Finst, ik zal nu nog 50/50 doen. Naarmate de tijd zal ik wellicht volledig overgaan. Wat wordt jouw keuze? Kies je voor het grote Bitvavo of kies je voor het snel evoluerende Finst?

 

 


Share.

Ik ben Joost, een 39-jarige man met een passie heeft voor beleggen, investeren en ondernemen (en sporten). Ik wil met Successblog.nl mensen helpen om de stap te maken naar de mooie kansen die in de financiële markten liggen.

Onderwerpen

Contact

©2024 Succesblog. Website door WebDelft.