De meest uitgebreide YouHodler Review! In deze snel ontwikkelende wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie is het essentieel om op de hoogte te blijven van de meest betrouwbare en innovatieve platforms die beschikbaar zijn. En dat is waar YouHodler in beeld komt.

In deze review neem ik je mee op een boeiende reis door het YouHodler-platform en verken ik de diverse diensten en functies die het biedt. Of je nu een crypto-enthousiasteling bent die zijn digitale activa wil maximaliseren, een handelaar die op zoek is naar nieuwe kansen of gewoon iemand die nieuwsgierig is naar de wereld van crypto-financiën, deze YouHodler Review is voor jou.

Ik ga dieper in op de unieke kenmerken van YouHodler, zoals het gebruik van crypto als onderpand voor leningen, het verdienen van rente op je crypto, het verhandelen van cryptocurrencies en nog veel meer. Ook ga ik de gebruiksvriendelijkheid van het platform, de beveiligingsmaatregelen en de klantenservice onder de loep nemen, zodat je een volledig beeld krijgt van wat YouHodler te bieden heeft.

Of je nu een ervaren crypto-gebruiker bent of net begint met je crypto-reis, deze YouHodler Review zal je voorzien van waardevolle inzichten en informatie om weloverwogen beslissingen te nemen.


Disclaimer:

Handelen in cryptocurrency is een risicovolle activiteit. De waarde van cryptocurrency kan snel stijgen of dalen, en er is geen garantie dat je geld zal groeien. Voordat je begint met handelen in cryptocurrency, is het belangrijk om de risico’s te begrijpen en om je eigen onderzoek te doen.


Korte introductie YouHodler

Wanneer men vraagt naar bekende en vertrouwde crypto exchanges dan komen vaak de namen Bitvavo, Finst en Coinmerce naar voren. Dit is begrijpelijk want dit zijn 1 van de bekendste platformen onder de Nederlanders. Maar is het ook terecht dat deze namen genoemd worden of zijn er nog meer mogelijkheden? YouHodler zou zo’n mogelijkheid kunnen zijn. Dit platform is uniek op zijn eigen manier.

Het platform YouHodler stelt gebruikers in staat om gebruik te maken van verschillende diensten. Waaronder Multi Hodl, de turbocharge, leningen, het verdienen van rente, het verhandelen van cryptocurrencies en het omzetten van crypto in fiat-valuta.

Bovendien biedt YouHodler gebruikers de mogelijkheid om rente te verdienen op hun crypto-activa door ze op het platform te storten. Met een aantrekkelijk rentepercentage en de mogelijkheid om rente in verschillende cryptocurrencies te ontvangen, stelt YouHodler gebruikers in staat om passief inkomen te genereren met hun crypto.

Het platform heeft ook een geavanceerde handelsfunctie, waarmee gebruikers kunnen handelen in verschillende cryptocurrencies met behulp van geavanceerde tools en functies.

Het platform van YouHodler

Het bedrijf YouHodler is gericht op crypto gedekte leningen met fiat (USD, EUR, CHF en GBP), crypto en stablecoin leningen.

YouHodler stelt gebruikers in staat om hun digitale activa te gebruiken als onderpand voor directe leningen in zowel fiat-valuta’s als stabiele munten.

Met YouHodler kunnen gebruikers leningen verkrijgen met een hoge loan-to-value ratio, wat betekent dat ze een aanzienlijke hoeveelheid liquide middelen kunnen ontvangen in ruil voor het inzetten van hun cryptocurrencies als onderpand. Dit stelt gebruikers in staat om snel toegang te krijgen tot liquiditeit zonder hun digitale activa te hoeven verkopen.

Naast leningen biedt YouHodler ook andere functies, zoals cryptocurrency-spaarrekeningen waar gebruikers rente kunnen verdienen op hun digitale activa. Het platform ondersteunt ook cryptocurrency-exchange-functionaliteit, waardoor gebruikers hun cryptocurrencies kunnen verhandelen tegen verschillende andere digitale activa.

Is YouHodler betrouwbaar en veilig?

YouHodler is opgericht in 2018 te Zwitserland en is actief in Europa.

YouHodler hecht veel belang aan de veiligheid van het platform en neemt verschillende maatregelen om de beveiliging van gebruikersgegevens te waarborgen. Het platform maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder cold en hot wallets, om ervoor te zorgen dat de cryptocurrency van gebruikers veilig wordt opgeslagen. Het ontwikkelingsteam van YouHodler bestaat uit ervaren professionals die constant bezig zijn met het verbeteren van de beveiligingsmaatregelen.

Bovendien voldoet YouHodler aan de PCI-beveiligingsstandaarden voor creditcardtransacties en de Cryptocurrency Security Standard (CCSS) voor crypto-operaties. Het platform voert regelmatig externe beveiligingsaudits uit om mogelijke kwetsbaarheden te identificeren en aan te pakken. Dit draagt bij aan een veilige handelsomgeving voor gebruikers.

Ook is YouHodler lid van de Blockchain associatie van de Financial Commission en de crypto valley association. Dit zijn twee toezichthouders met licenties die een oogje in het zijl houden bij crypto exchanges. Verder:

 • Zijn waardevolle crypto’s beveiligd en verzekerd bij Ledger Vault. Gebruikers kunnen hier factorauthenticatie inschakelen wanneer men meer dan 10.000 euro aan crypto heeft staan. Hierbij kan men het opnemen van geld uitschakelen op je account. Mocht je gehackt worden kan niemand iets opnemen
 • YouHodler werkt samen met Zwitsere en Europese groot banken en zijn hierbij ook gescreend.
 • Daarnaast is YouHodler sponsor en partner van het bekende Italiaanse voetbal team Torino FC

YouHodler is een bekende en betrouwbare speler in de crypto industrie. Ze houden toezicht op transacties en voldoen aan de EU wet en regelgeving.

YouHodler – functie MultiHodL

De functie MultiHodl stelt gebruikers in staat om snel en gemakkelijk winst te halen uit de marktvolatiliteit. Door te speculeren of de koers van een coin zal stijgen of dalen, kun je geld verdienen zonder de coin zelf te bezitten. Bijvoorbeeld: je voorspelt dat de koers van Bitcoin zal stijgen terwijl je een andere cryptomunt als inzet gebruikt, als bitcoin stijgt verdien jij geld hiermee. Je kan het ook zien als leverage. Sterker nog je kan gebruiken maken van een hefboom x20 bij YouHodler!

De functie MultiHodl op het YouHodler-platform biedt geavanceerde mogelijkheden voor gebruikers om hun crypto-activa te vermenigvuldigen door middel van geautomatiseerde leningen en herinvestering. Je stort een bepaalde hoeveelheid crypto-activa op je YouHodler-account en gebruikt dit als onderpand voor een lening. Met deze lening kun je extra crypto kopen, die vervolgens aan je portefeuille wordt toegevoegd. Een uniek aspect van MultiHodl is dat je de mogelijkheid hebt om je lening automatisch te herinvesteren, waardoor je je crypto-activa kunt vergroten zonder extra stappen te hoeven nemen.

Door gebruik te maken van de MultiHodl-functie kun je profiteren van de volatiliteit en groeimogelijkheden van de cryptocurrency-markt. Hiermee kun je je crypto-activa vergroten en mogelijk hogere rendementen behalen.

Voordelen van MultiHodL:


MultiHODL biedt een gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde tools. In tegenstelling tot traditionele handelsplatforms stelt de vergoedingsstructuur van MultiHODL gebruikers in staat om hun winsten te maximaliseren met lage en transparante kosten. Of je nu een ervaren handelaar bent of net begint, MultiHODL is de ideale oplossing om je investeringsdoelen te bereiken.

Met MultiHODL kun je profiteren van een breed scala aan functies en voordelen die je handelservaring naar een hoger niveau tillen. Het platform biedt een intuïtieve interface waarmee je eenvoudig kunt navigeren en transacties kunt uitvoeren. Daarnaast biedt het geavanceerde tools en grafieken om markttrends te analyseren en strategieën te ontwikkelen.

Een van de belangrijkste voordelen van MultiHODL is de kosteneffectiviteit. Het platform hanteert lage en transparante kosten, waardoor je meer van je winsten kunt behouden. Dit betekent dat je met MultiHODL optimaal kunt profiteren van je handelsactiviteiten zonder dat je wordt belemmerd door hoge kosten


YouHodler – Crypto Loans

Bij crypto Loans kan je gebruik maken van meer dan 50 munten als onderpand voor crypto-leningen met de hoogste loan-to-value-ratio (90%). Ontvang leningen in EUR,USD, CHF en GBP en zelfs stablecoins of crypto. Maak directe opnames naar creditcards, banken of exchanges.

Bij YouHodler heb je de flexibiliteit om te kiezen welke valuta je wilt ontvangen en hoe je je lening wilt opnemen. Met een breed scala aan geaccepteerde munten en verschillende opnamemogelijkheden kun je jouw financiële behoeften precies afstemmen op jouw voorkeuren. Daarnaast bieden ze een snelle en gemakkelijke aanvraagprocedure, zodat je snel toegang hebt tot de fondsen die je nodig hebt. Ongeacht of je een investeerder bent die crypto wil gebruiken als onderpand of een lening nodig heeft in fiatvaluta.

Hoe werkt Crypto Loans

Hieronder leg ik in 5 stappen uit hoe crypto loans werken.

1. Crypto verplaatsen naar je crypto wallet:

 • Je kan vanuit je wallet, bijvoorbeeld die van bitvavo. Crypto sturen naar je wallet van YouHodler. YouHodler accepteert op het moment meer dan 50 verschillende soort crypto’s die ja kan verplaatsen. Dit zonder kosten voor het storten en opnemen van crypto.

2.Een cypto lening krijgen en geld opnemen:

 • Gebruik de crypto leencalculator van YouHodler om de leeninstellingen te kiezen. Je lening wordt dan direct goedgekeurd. Je hoeft hier geen geldschieter voor te vinden. Je ontvangt direct contant geld in EUR, USD, CHF, GBP of stablecoins, of populaire cryptocurrencies.
 • YouHodler werkt als een pandjeshuis. Er is een tijdelijke verkoop van cryptocurrency, waarbij JIJ de verkoper bent en YouHodler de koper. Na een vooraf bepaalde periode koop je de cryptocurrency terug van YouHodler.

3. Beheren/managen van je betalingen:

 • De dagelijkse leenkosten waren elke 24 uur berekend. Dit gebeurd op het moment dat de lening is geopend/geaccepteerd. De kosten worden dan automatisch in rekening gebracht vanuit jouw digitale portemonnee. Mocht je niet genoeg saldo hebben geen zorgen, de lening wordt dan niet geweigerd. Nee, het systeem zal de kosten toevoegen aan het totale terug te betalen bedrag.

4. Op elk moment je crypto onderpand terug halen:

 • Je kan de lening van YouHodler elk moment aflossen. Dit kan met de YouHodler portemonnee, via Advcash, bankoverschrijving en zelfs een deel van je onderpand gebruiken om je crypto terug te krijgen.

5. Je lening beheren door middel van geavanceerde functies:

 • Verhogen van je loan-to-value. Hiermee vergroot je de lening in verhouding tot de waarde van het onderpand.
 • Price down limit. Hiermee kan je een limiet instellen voor de prijsdaling van een crypto. Vergelijkbaar met een stop loss
 • Close without repay. Met deze functie is het mogelijk om een lening te sluiten zonder deze direct af te betalen. IN plaats van de lening volledig terug te betalen, kan de lener ervoor kiezen om de lening te sluiten zonder onmiddellijke aflossing.
 • Set take profit price. Hiermee kan je een specifieke prijs instellen waarop jij wilt dat er winst wordt genomen. Je vult hier een uitgekozen prijs target in. Als deze prijs wordt gehit, “casht” het systeem deze order uit.
 • Borrow bitcoin. Hier kan je letterlijk bitcoin lenen van YouHodler.

YouHodler WEB 3.0 Wallet

YouHodler biedt een WEB 3 wallet die specifiek is ontworpen om te werken met Web 3.0-toepassingen en blockchain-platforms. Met de YouHodler WEB 3 wallet kunnen gebruikers hun cryptocurrencies veilig opslaan en beheren, terwijl ze tegelijkertijd toegang hebben tot de functionaliteiten van het gedecentraliseerde internet.

Deze wallet stelt gebruikers in staat om te interageren met gedecentraliseerde applicaties (DApps), tokens te verzenden en ontvangen, smart contracts uit te voeren en deel te nemen aan gedecentraliseerde financiële activiteiten. Het biedt een naadloze ervaring voor gebruikers die betrokken willen zijn bij de opkomende wereld van Web 3.0 en DeFi (Decentralized Finance).


YouHodler – Miner

Miner is een unieke functie van YouHodler – een simulator en beloningssysteem voor crypto mining waarmee gebruikers beloond worden voor het voltooien van eenvoudige taken. In eenvoudige bewoordingen is het een mining simulator die is ontworpen om het Bitcoin mining proces te vereenvoudigen. Eindelijk kan iedereen echte Bitcoins ontvangen.

Een “miner” verwijst naar een persoon of entiteit die betrokken is bij het proces van cryptocurrency mining. Cryptocurrency mining is het proces waarbij nieuwe cryptomunten worden gegenereerd en transacties worden geverifieerd op een blockchain-netwerk.

Miners lossen complexe wiskundige problemen op om nieuwe blokken toe te voegen aan de blockchain en worden beloond met een bepaalde hoeveelheid cryptocurrency als compensatie voor hun inspanningen. In dit geval verwijst “Miner” naar de specifieke functie van YouHodler, een mining simulator en beloningssysteem, waarbij gebruikers beloningen verdienen door taken te voltooien, zonder daadwerkelijk de bronnen van hun apparaat te gebruiken voor het minen van cryptocurrency.


YouHodler – Miner in 3 stappen uitgelegd

1.Winst krijgen door middel van YouHodler minder.

 • Op het hoofdscherm van de Miner kun je beschikbare blokken vinden om te minen. Klik op een blok om het minen te starten
 • Stap 1 houdt in dat je op het hoofdscherm van de Miner kijkt naar de beschikbare blokken om te minen. Elk blok vertegenwoordigt een bepaalde hoeveelheid potentieel te minen cryptocurrency. Om het minen van een specifiek blok te starten, klik je eenvoudigweg op dat blok. Houd er echter rekening mee dat je voldoende Sparks moet hebben om het blok te activeren. Sparks zijn een specifieke valuta binnen het YouHodler-platform. Het aantal Sparks dat nodig is om een blok te activeren, staat vermeld op het blok zelf. Zodra je het blok hebt geactiveerd, worden de benodigde Sparks van je account afgeschreven en begint het daadwerkelijke miningproces voor dat blok.

2. Je beloningen Verzamelen.

 • Als de activering van het blok succesvol is, wordt de mijntijd weergegeven op het blok. Wanneer het minen is voltooid, klik je op het bijbehorende blok. Na deze actie wordt je saldo bijgewerkt.
 • Afhankelijk van je niveau in de YouHodler Cloud Mining-service kunnen de voorwaarden voor het ontvangen van Sparks variëren. Om erachter te komen hoe je Sparks kunt verdienen, is het nodig om je vertrouwd te maken met de voorwaarden van je huidige niveau. Gedetailleerde informatie over elk niveau is te vinden door het Miner-scherm te scrollen (of de niveautabs in de app).
 • Stap 2 houdt in dat je de beloning verzamelt nadat het mijnen van een blok is voltooid. Zodra de mijntijd van het blok is verstreken, klik je op het betreffende blok om de beloning te ontvangen. Na deze actie wordt je balans bijgewerkt en worden de fondsen bijgeschreven op je account. Het is belangrijk op te merken dat nadat je alle blokken hebt gemined, je ze opnieuw kunt ontgrendelen door op de knop “Alle blokken ontgrendelen” te klikken, zodat je opnieuw kunt beginnen met minen.

3. Upgrade naar het volgende niveau.

 • Om naar het volgende niveau te gaan, moet je een specifieke taak voltooien. Deze taak houdt in dat je het handelsvolume op een bepaald niveau ondersteunt. Het handelsvolume wordt berekend door de totale omzet van alle gesloten MultiHodls te nemen, waarbij het invoerbedrag van elke MultiHodl wordt vermenigvuldigd met de overeenkomstige multiplier in USD. Zodra het vereiste handelsvolume is bereikt sinds het bereiken van het huidige niveau, kun je upgraden naar het volgende niveau. Het voltooien van deze taak stelt je in staat om toegang te krijgen tot nieuwe functies en voordelen die beschikbaar zijn op het volgende niveau van de YouHodler Cloud Mining-service.

YouHodler – Dual asset

Dual Asset stelt gebruikers in staat om te profiteren van de prijsbewegingen van twee activa in een valutapaar, zoals BTC/USDT. Je selecteert de munt die je wilt inzetten en kiest een stakingplan.

Afhankelijk van de marktprijs op het moment van afloop, krijg je je oorspronkelijke munt terug plus de rente die is berekend voor de stakingsperiode. Het maakt niet uit of de prijs stijgt of daalt, je ontvangt altijd een uitbetaling in de gekozen munt. Dit biedt gebruikers een winstgevende en flexibele manier om te profiteren van prijsbewegingen in de markt.


YouHodler – Staking percentages per munt

In het onderstaand overzicht vind je de stakingpercentages voor verschillende cryptocurrencies bij YouHodler. Deze percentages geven aan hoeveel rendement je kunt verdienen door je crypto in staking te plaatsen.

Let op dat de percentages variëren afhankelijk van de specifieke munt. Je kunt profiteren van aantrekkelijke stakingrendementen op verschillende crypto’s, variërend van 7% tot 15%. Staking biedt een manier om passief inkomen te genereren door simpelweg je crypto in je YouHodler-wallet te houden.

CryptocurrencyStaking Percentage
USDT12%
USDC12%
TUSD12%
DAI12%
BUSD12%
BTC7%
EURS12%
LINK9%
UNI9%
COMP7%
MKR7%
SUSHI10%
YFI7%
SNX7%
OMG7%
PAXG7%
DOGE7%
LTC15%
XRP8%
XLM9%
ZRX8%
BNT7%
BNB7%
ADA7%
DASH7%
TRX7%
EOS13%
BCH9%
AAVE7%
DOT15%
XTZ7%
HT7%
BAT7%
USDP12%
REP7%
AVAX13%
BTT7%
1INCH7%
NEAR12%
ZIL7%
EGLD13%
CAKE7%
FIL7%
ATOM12%
SRM7%
MANA7%
SAND7%
AXS7%
ILV7%
GALA7%
APE12%
GMT7%
SOL13%

Social media van YouHodler

YouHodler is flink actief op verschillende social media platformen. Hiermee willen zij zoveel mogelijk mensen bereiken en dit lukt aardig. Zie in de tabel op welk platform zij actief zijn en hoeveel volgers ze hierop hebben.

Ontdek de laatste updates, nieuws en community-interactie via de diverse social media kanalen. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van crypto en financiën. Ze delen regelmatig educatieve content, marktinzichten, promoties en nog veel meer. Sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap en mis niets van wat er gaande is bij YouHodler.

Twitter30.1K Volgers
Telegram2436 Members
Facebook4.7K Volgers
Instagram 2660 Volgers
LinkedIn4963 Volgers
Youtube 2.71K Volgers
Gegevens van Juni 2023

YouHodler kosten

Kosten bij YouHodlerTarieven
Stortingskosten
BankoverschrijvingGeen kosten (behalve SWIFT 25 USD / 25 EUR)
Creditcard0,9%
CryptoGeen kosten
StablecoinsGeen kosten
Opnamekosten
USD SWIFT1,5% (min. 70 USD)
EUR SEPA5 EUR
EUR SWIFT55 EUR
GBP, CHF0,15%
CryptoAlleen netwerkkosten
Turbocharged
Lening 1 t/m 150,5% – 2,1% per lening
Multi HODL
Overschrijvingskosten0,01%
Winstdeelvergoeding0,3% – 0,4%
Leningen1% – 8%
Conversievergoeding0,2% – 2%

Team van YouHodler

Het team van YouHodler bestaat uit een divers en ervaren team van professionals met verschillende achtergronden en expertisegebieden. Ze streven ernaar om innovatieve financiële oplossingen te bieden aan crypto-investeerders en gebruikers over de hele wereld. Hieronder vind je een kort overzicht van enkele belangrijke leden van het team:

Ilya VolkovCEO/Co founderIlya Volkov heeft meer dan 15 jaar ervaring in FinTechs, Commercial Finance en Trading. Hij is een actief lid van de Blockchain Association en bestuurslid van de Crypto Valley Association (CVA Western Chapter Chair).
Veljko JelicCMOMeer dan 10 jaar ervaring op het gebied van marketing en productmanagement in de FinTech- en entertainmentindustrie. Technisch onderlegd met een focus op klantgerichtheid.
Igor BannikovCROErvaren professional met expertise in naleving en risicobeheer binnen gerenommeerde Zwitserse banken. Expert in naleving en regelgeving van beleggings- en private banken.
Nikolay Mishchenko COOOperations- en strategieprofessional met 10 jaar ervaring in het optimaliseren en opschalen van wereldwijde bedrijven.

Mijn ervaring

Het aanmeldingsproces was eenvoudig en ik kon snel een account aanmaken. Ik waardeerde het feit dat YouHodler een breed scala aan cryptocurrencies ondersteunt, waardoor ik de mogelijkheid had om te handelen in verschillende munten. Het platform bood ook de optie om crypto te storten zonder extra kosten, wat handig was voor mij als beginnende handelaar.

Wat ik echt leuk vond aan YouHodler was de mogelijkheid van de beschikbare functies. Ik kon niet alleen crypto kopen en verkopen, maar ook profiteren van andere tools zoals de Multi HODL-functie en de leningsmogelijkheden. Deze functies gaven me de flexibiliteit om mijn investeringen te diversifiëren en verschillende strategieën uit te proberen.

Een ander aspect dat ik op prijs stelde, was de responsiviteit van het klantenserviceteam. Als ik vragen had of hulp nodig had, kon ik altijd rekenen op snelle en behulpzame ondersteuning. Dit gaf me gemoedsrust, wetende dat er een team was dat klaar stond om me te helpen als ik ergens vastliep.

Al met al ben ik positief over mijn ervaringen met YouHodler.

FAQ | veel gestelde vragen

Wat is YouHodler en hoe werkt het?

YouHodler is een cryptocurrency-platform dat verschillende diensten aanbiedt, zoals het kopen, verkopen, ruilen en lenen van cryptocurrencies. Het stelt gebruikers in staat om hun crypto-activa te gebruiken als onderpand voor leningen en biedt ook andere functies zoals staking en spaarrekeningen.

Is YouHodler veilig?

Ja, YouHodler neemt de veiligheid van gebruikers serieus. Het platform maakt gebruik van beveiligingsmaatregelen zoals encryptie, multi-factor authenticatie en koude opslag van cryptomunten om de activa van gebruikers te beschermen. Bovendien voldoet YouHodler aan de vereisten van internationale regelgeving en werkt het samen met gerenommeerde partners.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van YouHodler ten opzichte van andere crypto-platforms?

YouHodler onderscheidt zich door verschillende voordelen. Ten eerste biedt het platform een breed scala aan diensten, waardoor gebruikers hun crypto-activa op verschillende manieren kunnen benutten, zoals lenen, staken en sparen. Daarnaast maakt YouHodler gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van gebruikers te waarborgen. Het platform biedt ook snelle transacties en een gebruiksvriendelijke interface, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als ervaren handelaren.

Hoe zit het met de beveiliging van mijn crypto-activa op YouHodler?

YouHodler hecht veel belang aan de beveiliging van de crypto-activa van gebruikers. Het platform maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waaronder het gebruik van cold storage voor het bewaren van crypto-activa. Dit betekent dat de meeste fondsen offline worden bewaard, waardoor ze minder vatbaar zijn voor hacks of diefstal. Bovendien maakt YouHodler gebruik van tweefactorauthenticatie (2FA) om de toegang tot accounts te beveiligen. Het platform volgt ook strikte nalevingsprocedures en hanteert beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat de persoonlijke gegevens van gebruikers veilig blijven.

YouHodler review | Conclusie

In deze YouHodler review van 2023 hebben we kunnen zien dat YouHodler een indrukwekkend platform is voor zowel beginnende als ervaren crypto-handelaren. Met een breed scala aan diensten, zoals crypto-leningen, staking, Turbocharged trading en Multi HODL, biedt YouHodler gebruikers verschillende mogelijkheden om hun crypto-activa te maximaliseren.

Het platform is gebruiksvriendelijk en intuïtief, met een strakke en moderne interface die gemakkelijke navigatie mogelijk maakt. Het brede scala aan ondersteunde cryptocurrencies stelt gebruikers in staat om te handelen en te investeren in hun favoriete digitale activa. Bovendien biedt YouHodler tal van tools en functies, zoals de YouHodler Wallet, waar gebruikers hun activa veilig kunnen opslaan.

Een ander voordeel van YouHodler is het toegewijde klantenondersteuningsteam dat 24/7 beschikbaar is om gebruikers te helpen met eventuele vragen of problemen. Bovendien legt YouHodler veel nadruk op de beveiliging van de activa en persoonlijke gegevens van gebruikers, waardoor gebruikers gemoedsrust hebben bij het verhandelen en investeren op het platform.

Hoewel er enkele kosten verbonden zijn aan bepaalde diensten, biedt YouHodler transparante informatie over deze kosten, zodat gebruikers goed geïnformeerd kunnen handelen.

Al met al heeft YouHodler zich bewezen als een betrouwbaar en innovatief platform dat voldoet aan de behoeften van crypto-handelaren. Met zijn uitgebreide functies, gebruiksvriendelijke interface en sterke beveiligingsmaatregelen, is YouHodler een platform om in de gaten te houden voor iedereen die geïnteresseerd is in het verhandelen en investeren in cryptocurrencies.

Alles wat je moet weten over Winst per aandeel (EPS)
Beleggen

Alles wat je moet weten over Winst per aandeel (EPS)

Winst per aandeel (EPS) is een cruciale financiële ratio die wordt gebruikt door investeerders om de winstgevendheid van een bedrijf te evalueren en om potentiële investeringen te beoordelen. In dit artikel duiken we dieper in op wat EPS precies is, hoe het wordt berekend, waarom het belangrijk is voor investeerders, en hoe je het kunt

Beginnen met beleggen in Cryptocurrency | De 6 beste stappen die je niet mag missen
Crypto

Beginnen met beleggen in Cryptocurrency | De 6 beste stappen die je niet mag missen

Cryptocurrency is een hot topic. Je ziet het steeds vaker voorbij komen in het nieuws, op social media en zelfs in je dagelijks leven. Wil jij hiermee beginnen, maar weet je niet hoe? In dit artikel leg ik je uit wat cryptocurrency is, waar je op moet letten en hoe je het beste kunt beginnen

26 Top Aandelen voor 2023 | Verdeeld over 11 sectoren
Beleggen

26 Top Aandelen voor 2023 | Verdeeld over 11 sectoren

Beste aandelen in 2023 als belegger is het belangrijk om voortdurend op zoek te gaan naar de beste kansen om je beleggingsportefeuille te laten groeien. Met het nieuwe jaar waar we inmiddels alweer (4 maanden) inzitten, is het tijd om vooruit te kijken en te ontdekken welke aandelen potentieel hebben om in 2023 te excelleren.

Share.

Ik ben Joost, een 39-jarige man met een passie heeft voor beleggen, investeren en ondernemen (en sporten). Ik wil met Successblog.nl mensen helpen om de stap te maken naar de mooie kansen die in de financiële markten liggen.

Onderwerpen

Contact

©2024 Succesblog. Website door WebDelft.